Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 144.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Παράθεση από reborn: “Την κάτσαμε ” Έμαθες στην πράξη και με τον δύσκολο τρόπο γιατί δεν φτιάχνουμε άπειρα email :/” Τελικά είχε βάλει τον αριθμό της όλα καλά έκανα το λάθος και δεν έβαζα μπροστά το +30 Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “Δοκίμασε τα ένα,ενα δεν νομίζω να υπάρχει άλλος τρόπος :mrgreen:” Την κάτσαμε Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “Παράθεση από reborn: “Αλλά ούτε και email : ” Ποσα εχετε; ?(” Εγώ έχω φτιάξει άπειρα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “Παράθεση από reborn: “Εγώ της το είχα φτιάξει αλλά δεν θυμάμαι κωδικό ” Κανε reset τον κωδικο! :)” Αλλά ούτε και email :p :p :p Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Παράθεση από reborn: “Με email που δεν θυμόμαστε το κινητό της είναι sumsung ” Πόσα εμαιλ έχει Θα πρέπει να δοκιμάσει εδώ ---> Mi Cloud Να βρει το email που είχε βάλει...μετά απλά κάνει reset password” Εγώ της το είχα φτιάξει αλλά δεν θυμάμαι κωδικό με τόσα που έχω φτιάξει γενικά έχασα την μπάλα κάποια στιγμή δεν της συγχρονιζε και πήγε μόνη της και έκανε αποσύνδεση Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από zt654: “Δες πιο πάνω. Εστειλα λινκ βοήθειας1” Σε ευχαριστώ το είδα να στείλω και εκεί λες; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Παράθεση από reborn: “Έχω κάνει απλά επειδή το Mi band 2 ήταν συγχρονισμενο με άλλο ακαουντ δεν κάνει pair ” Για να κάνεις reset password στο πρώτο mi account ώστε μετά να μπορέσεις να κάνεις unpair...με ένα από τα 3 έκανες το mi account η αδερφή σου” Με email που δεν θυμόμαστε το κινητό της είναι sumsung Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Παράθεση από reborn: “Δεν θυμάμαι στοιχεία είναι της αδερφής μου που δεν τα πάει καλά με αυτά ” Με 3 τρόπους μπορείς να κάνεις mi account: 1. email 2. Αριθμό κινητού 3. Facebook” Έχω κάνει απλά επειδή το Mi band 2 ήταν συγχρονισμενο με άλλο ακαουντ δεν κάνει pair Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Παράθεση από reborn: “Καλησπέρα έχασα τον κωδικό απο το miui λογαριασμό μου και προσπαθώ να κάνω με καινούργιο λογαριασμό pair αλλά δεν γίνεται τίποτα έχω το miband 2 έχετε καμία ιδέα; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Κάνε ανάκτηση κωδικού με χρήση email!!” Δεν θυμάμαι στοιχεία είναι της αδερφής μου που δεν τα πάει καλά με αυτά Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα έχασα τον κωδικό απο το miui λογαριασμό μου και προσπαθώ να κάνω με καινούργιο λογαριασμό pair αλλά δεν γίνεται τίποτα έχω το miband 2 έχετε καμία ιδέα; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@maddoctor Γιατρέ καλημέρα με το που αγόρασα το Mi Band 2 έβαλα το Mi fit του play store μετά το κινέζικο και μετά το δικό σου και μου έκανε update ξανά το firmware δουλεύει η αναγνώριση στα ελληνικά όλα μια χαρά, σε περίπτωση που θέλω να το γυρίσω πάλι στην ορίτζιναλ θα έχω θέμα με το firmware? δεν ξέρω αν είναι χαζή ερώτηση απλά να ξέρω τι μου γίνεται Στάλθηκε από το HM 1S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
reborn - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από sylvester: “Για να καταλάβω στο ΚΑΤΕ βάζεις την DEV για να έχεις ελληνικά φορτώνοντας την Rom μέσω του updater?! Το λέω αυτό γιατί εγώ το παρέλαβα σφραγισμένο για έναν φίλο και θέλει ελληνικά πάση θυσία... Κατεβάζω το .zip το φορτώνω στο κινητό και το βάζω μέσω του updater?” Απο ποιο κατάστημα ήρθε σφραγισμένο; τους το είχες ζητήσει; Στάλθηκε από το HM 1S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Παράθεση από reborn: “Με τον ίδιο τρόπο με την σειρά τους και αυτοί μπορούν να σου δώσουν κινητό απο επιστροφή που έχει ελάττωμα που ίσως το καταλάβεις πολύ αργότερα το κινητό που θα σου στείλουν αν δεν κάνω λάθος έξω απο το κουτί δεν γράφει το ΙΜΕΙ για να μπορούν να το ταυτοποίησουν; ” Φυσικά και μπορεί να γίνει, υπάρχουν καταστήματα που πουλάνε μεταχειρισμένα για καινούργια...αλλά μην ξεκινάμε τα αν και αν...ένας τυπικός έλεγχος από το κάθε κατάστημα σε κάποια πράγματα…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Παράθεση από reborn: “Μου είπε ότι και καλά πρέπει να το ελέγξουν πρώτα για να ξέρουν ότι έφυγε απο αυτούς οκ και αν τους έχει ξεφύγει κάτι ή προκύψει στην πορεία (δηλαδή στην διαδρομή για Ελλάδα) τότε μου το αλλάζουν περίεργα πράγματα παιδιά αν και είναι καλό κατάστημα με κάτι τέτοια σε κάνει να κοιτάς και αλλού ” Σκέψου και την περίπτωση να είχες ένα κινητό που χάλασε, να πήρες ένα άλλο ίδιο από αυτούς και να τους στέλνεις πίσω το χαλασμένο και καλά ότι είναι το δικό τ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “π@π@ριες. Με απογοητεύει η "Σελινα" κ "την" είχα σ' εκτίμηση....και σαν υπάλληλο αλλά κ σαν "γυναίκα"! Δηλαδη σου λέει ότι ανοίγουν κ πειράζουν κάτι που έρχεται σφραγισμένο απ το εργοστάσιο κ αν τύχει κ χαλάσει κάτι, όχι από υπαιτιότητα σου, δεν το αλλάζουν αλλα μονο στο επισκευάζουν?? Αυτό πες της να το πει στην xiaomi, να δούμε τι θα της απαντησουν!!!! Κ πες της κ το άλλο: youtu.be/7ub-GL5eRlc” Μου είπε ότι και καλά πρέπει να το ελέγξουν πρώτα για να ξέρουν ότι έφυγε απο…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Μα το θέμα είναι ότι δεν τα αγοράζουν από το εργοστάσιο τα λαμόγια” Απο που;; Στάλθηκε από το HM 1S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Μία χαρά θα το κάνεις με WINDOWS 10 αν ακολουθήσεις πίστα τις οδηγίες: Windows 10: Οδηγός Εγκατάστασης Drivers Αίτηση για ξεκλειδωμα κάνεις ..... χθες!! Καλή επιλογή έκανες. Από που παρήγγειλες? Ζητά τους για την παραγγελία σου, μέσω email ή μεσω live chat, να το στείλουν σφραγισμένο όπως βγήκε από το εργοστάσιο με κλειδωμένο τον bootloader για να τους ψαρωσεις κ να δουν ότι ξέρεις κ δεν είσαι άσχετος.” Ρώτησα vickmall αν μπορώ να πάρω σφραγισμένο και μου είπε η σελινα ότι…
-
Καλησπερα μερικες ερωτησεις 1)στο redmi 1s (armani) που δεν του εχω περασει twrp θα περαστει αυτοματα μαζι με την rom ? 2)θα γινει το αυτοματα root ? 3)απο dev παιρναω κανονικα την ελληνικη χωρις να γυρισω σε stable σωστα ? σορυ αν ειναι ακυρες οι ερωτησεις
-
Εγκατάσταση νέας ROM στο Redmi 1S
reborn - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠόσες ώρες κρατάει δηλαδή με φουλ ίντερνετ και οθόνη; Στάλθηκε από το HM 1S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
reborn - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από latsialis: “πολυ καλα!! ολοκληρη μερα βγαζει κ η γυναικα μου το εχει ολη μερα με αναμμενη οθονη!! καψιμο δλδ. αυτο που εφτιαξα τωρα ειναι της πεθερας μου . κ το remi2 HM2014811 που εφτιαξα με βαση των οδηγιων εδω ειναι ενος συναδελου στην δουλεια!! caeser eisai θεος!” Όλη μέρα βγάζει με το 1s? Στάλθηκε από το HM 1S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk