Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 144.

• @lallasgr εννοείς ότι έχει ανοιχτεί και το πλασάρουν για κλειστό; αν ζητήσεις να σου στείλει το κατάστημα την αγγλοκινέζικη ; Sent from my HM 1S using Tapatalk

• Σίγουρα είναι ευκολία να το τσεκάρουν και ολόκληρη διαδικασία να το στείλεις πίσω αλλά πιστεύω πως με μια κλειστή συσκευασία έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και στην τελική αυτά τα 10-15 ευρώ μεταφορικών στα επιστρέφει πίσω το paypal Sent from my HM 1S using Tapatalk

• Έχει ζητήσει κανείς να μην ανοίξουν την συσκευασία; καλύτερα δεν είναι έτσι; Sent from my HM 1S using Tapatalk

• Καλησπέρα υπάρχει η ελληνική ρομ για εμάς;;

• Πρόβλημα με οθόνη

reborn - - Redmi 1S (Armani)

Μήνυμα

Και γω στην ίδια φάση περιστατικά να παίξω κάτι περισσότερο πλοήγηση κάνω Sent from my HM 1S using Tapatalk

• Πρόβλημα με οθόνη

Μήνυμα

Με τι χρήση; Sent from my HM 1S using Tapatalk

• Πρόβλημα με οθόνη

Μήνυμα

Πάντως στον ένα χρόνο και κάτι ψιλά άρχισε αυτό με τα πιξελ τόσο λίγο χρόνο ζωής; Sent from my HM 1S using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Οχι, αν σου κάνει τέτοια είναι η φυσική φθορά της lcd απο την χρήση..” Να πω πως τα αχνα σημάδια τα βλέπω πχ αν πατήσω το αριστερό κουμπί που σε μεταφέρει σε καρτέλες που έχεις ανοίξει στο γκρι φόντο του Sent from my HM 1S using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από reborn: “και πάω επιφάνεια εργασίας μου αφήνει αχνα κατάλοιπα στην οθόνη απο το παιχνίδι (συν το κολλημένα πιξελ) ” Δεν είναι καθόλου καλά συμπτώματα αυτά. Σε μενα στο 1s όταν κάποιες φορές παίζει ο μικρός μετά δεν υπάρχει τίποτα. Οπότε μάλλον έχει αρχίσει και "φθείρεται" πολύ η lcd σου ..” Υπάρχει περίπτωση με μια καθαρή εγκατάσταση να φτιάξει; τα συμπτώματα τα βλέπω μετά απο λίγη ώρα και σκέφτομαι μήπως είναι επειδή ανεβάζει θερμοκρασία Sent from my HM 1S usin…

• Πρόβλημα με οθόνη

Μήνυμα

@caeser καλησπέρα παρατηρώ πως πχ αν έχω παίξει ένα παιχνίδι και πάω επιφάνεια εργασίας μου αφήνει αχνα κατάλοιπα στην οθόνη απο το παιχνίδι (συν το κολλημένα πιξελ) δες θερμοκρασία χωρίς να έχω παίξει παιχνίδι απλά με πλοήγηση και ταυτόχρονη φόρτιση θέλω γνώμη c36dc78ef6bf3133c1fe2eb3638e84ed.jpg Sent from my HM 1S using Tapatalk

• Πρόβλημα με οθόνη

Μήνυμα

Χαχαχαχα ο παραδοσιακός τρόπος Sent from my HM 1S using Tapatalk

• Πρόβλημα με οθόνη

Μήνυμα

@caeser Μπορεί να είναι απο καθαρισμό με υγρά μαντυλάκια; δεν μοιάζουν με καμμένα αλλά με κολλημένα stuck pixels είδα ότι τα αναφέρουν Sent from my HM 1S using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Ας περιμένουμε κανέναν με την συσκευή σου @caeser ?” Εν τω μεταξύ έβαλα πρόγραμμα που κάνει εναλλαγές χρωμάτων στην οθόνη για να διώξει τα κολλημένα πιξελ και έχουν γίνει περισσότερα τώρα Sent from my HM 1S using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Δοκίμασες κανέναν καθαρισμό από TWRP ? Με ποια ρομ είσαι ? ” Έχω κάνει factory reset 9ec62ca967da88794679c3328ceb2849.jpg Sent from my HM 1S using Tapatalk

• RE:

reborn - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από sw4lgt: “global από την xiaomi με Ελληνικά..” Καλησπέρα έχω την official την κινεζική η global έχει περασμένο μέσα το playstore? Πως μπορώ να την περάσω; Sent from my HM 1S using Tapatalk

• Τι είναι wipe data? Για να περάσω ξανά την official stable απο την αρχή και να είναι "καθαρή" που μπορώ να την βρω και τι πρέπει να κάνω; μετά απο πάνω μπορώ να περάσω κάποια ελληνική η πρέπει να ξεκλειδώσω bootloader? Ευχαριστώ Sent from my HM 1S using Tapatalk

• Πρόβλημα με οθόνη

Μήνυμα

Έχετε κανένα πρόβλημα με καμμένα πιξελ η κολλημένα διάσπαρτα στην οθόνη; έχω κολλημένα?? Δεξιά αριστερά στις γωνίες που φαίνονται σε πολύ φετινή οθόνη Sent from my HM 1S using Tapatalk

• Η official global stable τι διαφορά έχει με την official stable την αγγλοκινέζικη ;έχουν ίδια update απλά πολλές γλώσσες; ελληνικά έχει; Sent from my HM 1S using Tapatalk

• Καλησπέρα να ρωτήσω παλιά έδειχνε πόσα λεπτά έτρεχες και πόσα λεπτά είχες κάνει περπάτημα μετά με μια αναβάθμιση το είχαν καταργήσει στην ελληνική έκδοση το δείχνει αυτό; Sent from my HM 1S using Tapatalk

• Τσέκαρε στα additional settings Sent from my HM 1S using Tapatalk