Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 144.

• RE:

reborn - - Ελληνικές Stable MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από Panos61: “Reborn,κοίταξε μήπως ειναι στην αφάλεια. ” Στο privacy απο τα settings? Μπήκα αλλά δεν βρήκα κάτι Sent from my HM 1S using Tapatalk

• Παράθεση από canoni: “Σκαναρε αυτόν τον κωδικό και θα σε πάει στον Google installer Sent from my HM 1S using Tapatalk” Το ίδιο έβαλα και γω αλλά τίποτα θα κάνω factory reset Sent from my HM 1S using Tapatalk

• RE:

reborn - - Official MIUI Rom

Μήνυμα

Παράθεση από canoni: “Ιδιο ακριβως προβλημα για το redmi 1s μου με V8.0.2.0 KHCCNDG και υπαρχει θεμα με τον συγχρονισμο του google account και νομιζω εκει χαλαει και το playstore. Το ξηλωσα το ξαναπερασα και παλι τα ιδια , λογικα ειναι γενικο το προβλημα της ν8 με το play store , που θα φτιαχτει συντομα υποθετω αφου ολα τα κινητα εχουν θεμα ” Απο ποια πηγή το εγκατέστησες ; Sent from my HM 1S using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Στο είπα και χθες. Υπάρχει ασυμβατότητα Κινέζικης-playstore.. Εύχομαι να διορθωθεί με τον καιρό. Εκτός αν κάνεις κανα factory reset και περάσεις το playstore από την αρχή.” Αντίο για factory reset έσβησα όλες τις εφαρμογές και έκανα ξανά εγκατάσταση ίσως έπρεπε να το κάνω έτσι Sent from my HM 1S using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Μία σκέψη είναι μήπως δεν υπάρχει σε Kit-Kat έκδοση αυτή η επιλογή σαν δυνατότητα Δεύτερο να μην το υποστηρίζει η συσκευή Νομίζω ότι πρέπει να φωνάξουμε ενισχύσεις @MIUI_ART ? Λίγη βοήθεια εδώ από το ποστ 28 και μετά ?” Χαχα μπορεί να μην το υποστηρίζει (είναι και παππούς) μι αυτό μια το Playstore κάνει νερά για να δούμε τι άλλο.. Sent from my HM 1S using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “@reborn, ανέβασε μία φώτο το about phone. ” 6afe479b1e31fe8deb2f79200a299114.jpg Sent from my HM 1S using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από giangosgr: “Παράθεση από reborn: “ Μπορείς να μου στείλεις μια φωτογραφία γιατί δεν μπορώ να το βρω Sent from my HM 1S using Tapatalk ” ” Ευχαριστώ για την απάντηση εμένα δεν το έχει για κάποιο λόγο e711a3f29dd76152277a722399b88515.jpg Sent from my HM 1S using Tapatalk

• Απλά τόσο καιρό δούλευε μια χαρά Sent from my HM 1S using Tapatalk

• Προς το παρόν δεν θέλω να μπω στην διαδικασία μήπως είναι bug και σε επόμενο update διορθωθεί; Sent from my HM 1S using Tapatalk

• Πάλι τα ίδια παιδιά χάλασε τι να κάνω;; Sent from my HM 1S using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από giangosgr: “Παράθεση από reborn: “Πως μπορούμε να κάνουμε login σε δύο διαφορετικά ακαουντ δεν το βρίσκω πας ρυθμισεις dual apps βρισκεις ποιοα εφαρμογη θελεις να γινει διπλη τσεκαρεις και βουαλα...... ” ” Μπορείς να μου στείλεις μια φωτογραφία γιατί δεν μπορώ να το βρω Sent from my HM 1S using Tapatalk

• Stuck pixels redmi 1s

reborn - - Redmi 1S (Armani)

Μήνυμα

Καλησπέρα εδώ και μάτι μήνες έχω έχω πάνω στην δεξιά γωνία εκεί που είναι το ρολόι πιξελακια σε διάφορα χρώματα νόμιζα πως είναι καμμένα πιξελ αλλά με απο ψάξιμο είδα ότι είναι κολλημένα υπάρχει τρόπος να φύγουν; Sent from my HM 1S using Tapatalk

• Πως μπορούμε να κάνουμε login σε δύο διαφορετικά ακαουντ δεν το βρίσκω Sent from my HM 1S using Tapatalk

• Tablet

reborn - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά ψάχνω tablet το βλέπω καμία ταινία και να είναι και να μην τρώει κολλήματα έχετε η μου προτείνετε κάποιο; μα προτιμήσω mi pad και γιατί; Sent from my HM 1S using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Υπάρχει γενικά μία ασυμβατότητα με την Κινέζικη και το Playstore.. Δοκίμασε να κάνεις κανα καθαρισμό δεδομένων playstore ενώ εχεις σβήσει το account σου και μετά επανακκίνηση.” Τα δοκίμασα αυτά αλλά έφτιαχνε μόνο για λίγο τώρα έχω βάλει αυτή την έκδοση Find all the Google Apps in Google installer! - App - Xiaomi MIUI Official Forum και μέχρι στιγμής δουλεύει, μου έκανε και δύο update σε κάτι εφαρμογές ελπίζω να είναι οκ και να μην κάνει πάλι τα ίδια Sent from my HM 1S u…

• Την κινεζική Sent from my HM 1S using Tapatalk

• Καλησπέρα μετά την αναβάθμιση σε miui 8 το Playstore βγάζει "authentication is required you need to sign into your Google account " έχω δοκιμάσει να σβήσω τον λογαριασμό και να κάνω ξανά εγκατάσταση αλλά φτιάχνει για λίγο και μετά πάλι τα ίδια έχω την official stable σε redmi 1s

• το οτι εχει καλυτερη επικοινωνια αυτο ισχυει απλα μου τρωει περισοτερη μπαταρια απο πριν (εχω ανοιχτο το sleep assistance) εσας ποσο πεφτει η μπαταρια καθε μερα ? υπαρχει περιεπτωση με καποιο τροπο να τρωει μπαταρια το mi cloud ? πρωτη φορα εκανα συγχρονισμο..ουτε δυο μηνες δεν το εχω να τα επαιξε την ιδια μερα με το update ειναι λιγο περιεργο

• καλησπερα την πρωτη μερα που εκανα το update της αγγλοκινέζικης 2.0.10 απο το 100% επεσε στο 87% η μπαταρια το ξαναφορτισα και μεσα σε δυο μερες ειχε πεσει 10% μεγαλη καταναλωση σε σχεση με την 2.0.5 εχετε παρατηρησει εσεις κατι τετοιο ? πλεον εχω βαλει την εκδοση του playstore 2.0.0 να δω και αν κανει και εκει τα ιδια

• XIAOMI HONGMI 1S

reborn - - Redmi 1S (Armani)

Μήνυμα

ευχαριστω