Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-52 από 52.
-
Καλησπέρα στην ομάδα και καλό μήνα! Θα ήθελα την βοήθεια σας.. Έχω μπερδευτεί και δεν θυμάμαι να κάνω αναβάθμιση της rom!! Μου είχε δείξει ένας φίλος πως γίνεται και είχαμε περάσει τότε μαζί μια gkalen rom αλλά προφανώς και πλέον δεν θυμάμαι τίποτα... Θέλω να κάνω full wipes και γενικά το κινητό να μην έχει τίποτα μέσα από παλιά rom καθώς και αρχείο στην εσωτερική μνήμη.. Υπάρχει κάποιος οδηγός που πρέπει να ακολουθήσω ή έστω κάποιος να μου πει τα βήματα για να το κάνω!!ευχαριστώ! b6ed3e9ec49908…
-
καλη μας επιτυχια!!
-
Ρε παιδιά έβαλα την 3.13 για το hongmi που λέτε ότι έχει καλύτερη διαχείριση στην μνήμη αλλά σε μένα δεν ισχυει αυτό. Την πέρασα με full wipes και clear install. αυτή τη στιγμή έχω περίπου 200mb, σε αντίθεση με την Άγγλο κινεζική που είχα περίπου 350 mb. Επίσης καφέ φορά που κατεβαζω μια εφαρμογή κάνει fc και μετα όλα οκ.
-
Ok την κατεβαζω και αύριο θα την περάσω! Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια! Καλό βράδυ σε όλους! Keep the good work!!! Sent from my Redmi using Taptalk
-
Καταρχήν να ευχαριστήσω και εγώ με την σειρά μου, την όλη προσπάθεια που γίνετε για να έχουμε και εμείς αυτά τα " καλούδια". Συνεχίστε έτσι!!! Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση όμως.. Έχω την Άγγλο κινέζικη ROM(stable 15)και θα ήθελα να περάσω την ελληνική, πρέπει να κάνω full wipes? Ή κατευθείαν από τον updater? Έχω το redmi 1 με twrp recovery... Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Sent from my Redmi using Taptalk