Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 94.
-
Δεν έχεις κανένα θεμα φίλε μου! Απλά κάνε λίγη υπομονή! Ή PostNL ,γενικά είναι περίεργη με τις ενημερώσεις των tracking numbers. Εχει τύχει και σε μενα πολλές φορές,αλλα όλα οκ στο τέλος. Στην ουσία, όταν δεις το "the item has arrived to the destination country" τότε επίσημα θα είναι Ελλαδα. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έχω τρέλα με αυτό! Xiaomi Mi4S Dual SIM 4G LTE Phone MSM8992 Hexa Core 5inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 13MP 3260mAh Android Smartphone. Καλή τύχη σε όλους παιδιά!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από nifitsa_kakia: “@kostas203 Πας κέντρο ασφαλειας, δικαιώματα, προνόμια root και πρασινίζεις όποια εφαρμογή το χρειάζεται.” Σ ευχαριστωωωωω!!!!
-
Παιδιά, όταν φοράμε dev το κινητό είναι rooted,σωστά? Προσπαθώ να βάλω ένα app αλλά μου βγάζει μήνυμα ότι δεν είναι rooted κλπ... Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από alnikou: “Σήμερα το πρωί παρέλαβα το δέμα με το ρολόι με καθυστέρηση 2 εβδομάδων τα χρήματα μου επιστράφηκαν από την wish . ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΠΙΣΩ ?” Ούτε καν!!!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pechr: “9 συναντήσεις στη Θεσσαλονίκη ... Κι εμείς στην Αθήνα χαρταετό....” Έλα ντε!!! Εμείς τον παιζ..με προφανώς.. :confused:
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mirotis: “Καταλαβαίνω. Θα περιμενω λοιπον την επομενη συναντηση γιατι οι καθημερινες για μας τους εκτος Θεσσαλονικης ειναι λιγο δυσκολες. Θα προτεινα κιολας αμα εχουμε ενδιαφερον η επομενη να γινει καπου προς τα εδω (Παραλια, Πλακα Λιτοχωρου, Λεπτοκαρυα, Πλαταμωνας) καθως ερχεται το καλοκαιρακι και θα ειναι μια καλη εξορμηση για ολους. Και επισης ατομα απο Λαρισα, κλπ θα μπορουσαν να συμμετεχουν και αυτοι. Φυσικα οτι χρειαστει για οργανωση προς τα εδω μπορω να αναλαβω εγω.” Θα συμφω…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από themakos66: “Παράθεση από kostas203: “Δουλεύω στην Πλαίσιο ” καλώς τον, ποιά η γνώμη σου για τα turbo-x?” Χαχχα!!! Για τα κινητά η κάκιστη! Χίλιες φορές να πάρω κινέζικο αυθεντικό ,παρά ελληνοκινεζικο και να το πληρωσω εις διπλούν... :p