Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 41.
-
Ευχαριστώ αλλά αυτό δεν είναι μονο για windows 10 εγώ έχω τα 7 και γενικά έχω κλειστά τα updates. =============== Μαρ 3rd 2017, 11:08pm =============== Το καλώδιο του κινητού χρησιμοποιώ και γενικά σε MTP κατάσταση πρέπει να είναι ή δεν παίζει ρόλο; =============== Μαρ 3rd 2017, 11:17pm =============== Επίσης φίλε μου δεν βλέπω να υπάρχει πουθενά επιλογή "USB KEDACOM =============== Μαρ 4th 2017, 12:16am =============== Παιδιά με την βοήθεια σας κατάφερα στο cmd μετά την εντολή cd C:\adb να μου …
-
Νομίζω ναι φίλε, απλα ξέρεις τ επαθα γενικά πατησα αντιμετώπιση προβλημάτων ψάχνει για update και κρασάρει τ pc μου λεει δεν ανταποκρινονται πχ chrome γενικά λαγγαρει (2 φορεσ που συνδεσα το κινητό με το pc, το pc άρχισε το lag) και το κινητό μου σε κάποια φάση αναβόσβηνε μωβ η οθόνη και δεν σταμάτησε μεχρί να τ κανω restart..
-
Γενικά παιδιά να ξέρετε όπως ανέφερα και παραπάνω μια τύπισσα από τα ΕΛΤΑ μου είπε οτι ανοίγουν ΟΛΑ τ δέματα πλέον στην Θεσσαλονίκη , και ότι οι τελωνειακοί δεν σήκωνουν τα τηλέφωνα (λέει οτι έχει βλάβη κάτι τέτοιο) μόνο ένα εμαίλ μου έδωσε το οποίο δεν το χρησιμοποίησα ακόμα.. Πάντως δεν άξιζε η αγορά γιατί στην τελική θα δώσω τ ίδια λεφτά με το να τ έπαιρνα απο Ελλάδα και θα τ είχα και σε μιά εβδομάδα..Τώρα είμαι στον 1 μήνα και ακόμα περιμένω πότε θα έχουν ορεξούλες οι τελωνειακοί για να τ πά…
-
Καλησπέρα παιδιά έχω παραγγείλει ένα redmi pro (170 ευρώ) και είναι στο τελωνείο Θεσσαλονίκης εδώ και 8 ημέρες υπάρχει κανένας που μπορεί να γνωρίζει στο περίπου πότε βγαίνουν από το τελωνείο πάνω κάτω ή πόσο περίπου θα πρέπει να πληρώσω; Υγ: Μία τύπισσα που πήρα τήλ στα ελτά μου είπε ότι πλέον συστημένα-ξεσυστημένα όλα περνάνε τελωνείο πλέον (δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει απλά το αναφέρω για να έχετε τον νού σας)
-
To redmi pro 64gb είναι, που το πήρα 170 ευρώ. Έχεις να μου προτείνεις κάτι για το πως πρέπει να αντιμετωπίσω το θέμα;.. Δλδ κάπου είχα διαβάσει ότι το παίζεις τρελίτσα και λες δεν ειναι δικό μου και ζητάς μετα να σου στείλουν άλλο απο την εταιρία (bangood στην συγκεκριμένη περίπτωση) με τα έξοδα δικά σου πληρωμένα..Γιατί έχω δεί κάτι τιμές τελωνείου και αν μου πούν κάνα τρελό ποσό την έχω γαμ...
-
Καλησπέρα παιδιά έχω παραγγείλει το κινητό από banggood και γράφει Package Included * 1 x Xiaomi Redmi Pro Smartphone * 1 x USB Cable * 1 x US Charger Note: This phone does not include the adapter plug. Θα χρειαστεί να αγοράσω adapter και αν ναι είναι εύκολο να τ βρείς στην Ελλάδα και πόσο θα κοστίσει περίπου;
-
Επιλογή κινητού στα 100 ευρώ.
tzan - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ και εσένα φίλε μου, θα τους προτείνω και αυτό να το τσεκάρουνε.
-
tzan - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΟκ θα το χω στα υποψην μου. Ευχαριστώ πολύ
-
tzan - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαλησπέρα. 2 φίλοι μου θέλουν να πάρουν κινητό με 100 ευρώ, υπάρχει κάτι αξιόλογο (με βάση αυτήν την τιμή ) που θα μπορούσατε να μου προτείνετε;
-
Redmi pro rom
ΜήνυμαΩραία θα περιμένω να έρθει για να ανεβάσω μια φώτο about phone όπως μου είπες. Ευχαριστώ πολύ και τους 2! Καλή συνέχεια.