Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-26 από 26.

• το φλασαρα μεσα απο το twrp και φαινεται μια χαρα

• καλησπερα .... μετα απο καιρο αποφασισα να βαλω την ελληνικη εκδοση xiaomi-miui-hellas-6.0_rolex_XTRV_Stable_V9.2.2.0 στο 4a .... τι βηματα πρεπει να κανω ? ο bootloader ειναι ξεκλειδωτος και μπορω να περασω την twrp .... απο εκει και περα απλα φλασαρω το ζιπ φακελο ?

• οκ ... το εκανα για να φαινεται καλυτερα

• ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ... ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ RECOVERY , ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ROOT .... ΑΠΛΑ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΨΕ ... ΤΟ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΟΜ ΕΧΕΙ ΚΑΙ RECOVERY KAI SUPERSU ..... ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΑΝ ΤΟ ΒΑΛΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟ ΖΙΠ ΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΠΟ TWRP INSTALL ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ?

• παιδια για να μην ανοιξω καινουριο θεμα μπορειτε να μου πειτε ποια η διαφορα της ελληνικης με την global που εχει επανω? (τα ιδια χαρακτηριστικα εχω με του παιδιου το κινητο αλλα το δικο μου ειναι 16 gb αντι για 32 gb και στην version ) .... σε τι κερδιζω αν βαλω την ελληνικη κι αν μπορω να την βαλω μεσα στο κινητο και να το κανω απο recovery (εχει περαστει twrp , ειναι και root και ξεκλειδωμενος bootloader)

• σε ευχαριστω πολυ .... το ειδα μετα αφου εκανα το ποστ και το εφτιαξα .... δημιουργησα καινουριο apn και δουλεψε