Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 50.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Atom - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυμα@makis1024 μιας και με ενδιαφέρει άμεσα, την china dev recovery rom αν έχει κλειδωμένο bootloader, απλά την κανει αντιγραφή στο κινητό μέσα και πάει από τον updater στις τρείς τελίτσες μετά πατάει choose update package και...αυτό ήταν?
-
New mi5
Atom - - Mi-5 (Gemini)
Μήνυμα@johnmlrs Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος έδω ήταν το πρώτο μου ποστ στο οποίο θα δείς και τις απαντήσεις των παιδιών με τα link που μου έδωσαν..και αν βρεθείς σε κάποιο από αυτά προς τις τελευταίες σελίδες πάλι θα βρεις ερωτήσεις μου και απαντήσεις τους. Τα έχουν όλα και τα έχουν μαζεμένα απλά καταλαβαίνω επειδή τα περνάω τώρα ότι καμιά φορά χρειάζεται να δεις κάτι παρόμοιο με αυτό που έχεις εσύ και ψάχνεις διατυπωμένο ήδη, όπως και να το κάνουμε σε εμάς που δεν ξέ…
-
Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
Atom - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυμαόχι φίλε μου, παίζει πολύ κινέζικο μέσα στο κινητό
-
Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
Atom - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυμα@Thracia και εγώ αυτό νόμιζα και καλού κακού κατέβασα την china dev. αλλά...τζίφος συνεχίζει να μου πετάει το "can't verify update" "you re allow to flash the newest develop version published by MIUI forum from stable version only" ψάχνω να βρω τι άλλο μπορώ να κάνω (έχω κανα 6ωρο που δεν έχω σηκωθεί ούτε γ αστείο από τη θέση μου ) αλλά φοβάμαι μην το καταστρέψω πάνω στην απογοήτευση μου. Τώρα κατεβάζω κάτι αρχεία για το mi5 ένα china stable fastboot mode και ένα china developer fastboot mode αλ…
-
Atom - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυμα@MIUI_ART ώπα...κάτσε γιατί καταλαβαίνω μάλλον όπως λες εντελώς λάθος, εφ'όσον έχω περάσει την τελευταία china stable... Δεν πάω για Developer μετά?? Εάν ναι αντί δηλαδή να την περάσω από τον updater...την περνάω με fastboot ας πούμε και miflash tool? ή τα έχω κάνει μαντάρα????
-
Atom - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΕδώ πατάς το μοντέλο του κινητού σου MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum και μετά china developer.
-
Atom - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαιδιά παραθέτω κάτι που έχω γράψει και στο thread Bootloader, αν δεν επιτρέπεται συγνώμη και πείτε μου να το κάνω edit, κοπέλια problem και δεν ξέρω το γιατί, λοιπόν από fake rom με την βοήθεια σας με κλειδωμένο BL περάστηκε official china stable 8.1.3.0. πήρα και την ευλογία της Xiaomi για ξεκλείδωμα, αλλά όοοοοσο και αν έψαξα το forum δεν μπόρεσα να βρω γιατί μου πετάει από τον updater όταν πατάω να περάσω την ντεβ. το μήνυμα "can't verify update" "you re allow to flash the newest develop ver…
-
Atom - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυμα@teofril ποια Dev. ψάχνεις?
-
Atom - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυμακοπέλια problem και δεν ξέρω το γιατί, λοιπόν από fake rom με την βοήθεια σας με κλειδωμένο BL περάστηκε official china stable 8.1.3.0. πήρα και την ευλογία της Xiaomi για ξεκλείδωμα, αλλά όοοοοσο και αν έψαξα το forum δεν μπόρεσα να βρω γιατί μου πετάει από τον updater όταν πατάω να περάσω την ντεβ. το μήνυμα "can't verify update" "you re allow to flash the newest develop version published by MIUI forum from stable version only" τι δεν κάνω??:( Mi5 windows 7 32-bit Εεεμ...ναι....ενώ είμαι στην …
-
New mi5
Atom - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΔεν έχεις άδικο φίλε μου πιο πολύ για να μάθω περισσότερα και γτ δυστυχώς έχω και το μικρόβιο των πειραματισμών .Θα πάρω όμως σαν σημαδι την απάντηση σου και θα συνεχίσω με την ντεβ. έτσι και αλλιώς λογικά θα βρεθούν 2-3 προβληματάκια στην πορεία οπότε καλύτερα να τα έχω με τα γνωστά βήματα. thanks. =============== Δεκ 19th 2016, 12:41pm =============== όπως ας πούμε το "couldn't verify update" "can't verify update"
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Atom - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΓια το τρίμηνο δεν ξέρω να απαντήσω 100% αλλά ένα μήνα σίγουρα. οπότε μην σε αγχώνει ο χρόνος εκτός αν πας κανένα ταξιδάκι 30 μέρες (γιατί εξ'άλλου είναι γνωστό ότι ο μέσος Έλληνας κάπου τόσο μπορεί και πηγαίνει ταξίδια....σε ολόκληρη τη ζωή του...:P ) και ξεχάσεις το κινητό
-
New mi5
Atom - - Mi-5 (Gemini)
Μήνυμα@johnmlrs φίλε μου την πέμπτη παρέλαβα και εγώ από gearbest mi5 32gb. και εμένα τα ίδια μου είπαν και μάλιστα έχω και αποθηκευμένη συνομιλία μαζί τους στην οποία μου λένε πως όχι δεν είναι πειραγμένο το κινητό και έρχεται με official και θα μπορώ να κάνω και on the air update...ναι...στανταααάρ!!! και μου ήρθε με την fake που είπες και κλειδωμένο bootloader. φόρτωσα όμως τους drivers που είπαν τα παιδιά και τα προγράμματα (αν θες πες μου να σου στείλω λινκ από τις απαντήσεις τους) και μάλιστα με…
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Atom - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυμα@dimtz καλημέρα φίλε μου, σου έστειλαν την άδεια για να ξεκλειδώσεις από xiaomi?
-
Atom - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΤί την έχουμε τη σκάλα αυτής της κοινότητας? μας την δίνουν ελεύθερα οπότε ας την ανέβουμε σιγά σιγά εξ'άλλου η γνώση είναι δύναμη...may the force guide us!!
-
Atom - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυμα@demakhs κάάάπως έτσι έγινε...αλλά αν σκεφτείς και τις μούντζες που μου έριχνε κάθε τρεις και λίγο χρειάστηκε μάλλον και μια ολιά από την τεχνητή νοημοσύνη του λαπτοπ (την οποία δεν μου την δείxνει ιδιαιτέρως συχνά μάλλον γιατι φοβάται μην δεν το αφήσω να πάρει μέρος στην επανάσταση των μηχανών ) @dimtz όταν μπορέσεις ενημέρωσε μας για την πορεία σου να παίρνουμε και μαθήματα εμείς οι νεότεροι!
-
Atom - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυμα@dimtz φίλε μου εγώ εκεί του έβαλα το email που είχα δώσει κατά την εγγραφή μου. @spideman3 τα κατάφερα ούτε εγώ κατάλαβα πως (αν εξαιρέσεις δλδ την βοήθεια σας ) αλλά τώρα όσο περιμένω να δεχθούν ή όχι την αίτηση μου έχω μπλέξει με τα κινέζικά τους και το έχω κάνει στην άκρη..όσο και αν με πονάει
-
Atom - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΜην μου πεις ότι κάνετε και αυτό??? :O.... πόση ώρα θέλω από Κρήτη για να έρθω εκεί? (Αν και θέλω να μάθω και εγώ τις διαδικασίες για να βοηθάω όπου και όποτε μπορώ
-
Atom - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυμαευχαριστώ @nickkon θα περιμένω και θα κινηθώ ανάλογα. @Sotos_gr Φίλε υπομονή και θα τα καταφέρουμε όλα σιγά σιγά, το μόνο που δεν κάνουν...ακόμα... εδώ μέσα είναι να μας πάρουν τα κινητά και να μας τα δώσουν έτοιμα :D.
-
Atom - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΑν δεν κάνω λάθος πρέπει να περάσεις την developer έτσι και αλλιώς πριν μπορέσεις να κάνεις flash την Ελληνική.
-
Atom - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυμα@nickkon Δηλαδή εγώ ο εξυπνάκιας που τους έγραψα χθες για reason ότι θέλω να περάσω custom rom γτ δεν πολύ νιώθω από κινεζικοαγγλική γλώσσα...μάλλον να αρχίσω το κλάμα ε???