Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-38 από 38.
-
ναι ναι ολες οι ενέργειες έχουν γίνει αλλά τίποτα ποτέ,καπου είχα διαβάσει ότι υπάρχει θέμα αλλά δεν βρήκα κάποια λυση
-
οχιβρε παιδιά παρεξηγησατε,4g δεν έπιασα ποτέ όχι τώρα,γενικα ρωτησα αν ξέρει κάποιος κάτι
-
τελικα βρέθηκε λύση για το 4g για κενζο; Υπάρχει κάποιο fix; γιατί δεν έχω πιάσει καθόλου,κατα τα άλλα ή τελευταία xtrv 11.10 περαστηκε και όλα πηγαίνουν σφεντόνα και τελεια
-
Παράθεση από geoanto555: “Ρε παιδιααααααα δλδ ” Ναι συγγνωμη,ολα comple βρηκα τι εψαχνα...
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από tasosmpai: “sorry και παλι,χρειαζεται twrp 3.0.2-2? ” Όχι βρε μέσω fastboot.. ” Παράθεση από geoanto555: “Όχι βρε μέσω fastboot.. ” Για την εγκατασταση ρωταω
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από tasosmpai: “θυμισε μου αν μπορεις πως ” Ελεγχος bootloader ” Παράθεση από geoanto555: “Ελεγχος boot ” sorry και παλι,χρειαζεται twrp 3.0.2-2?
-
Παράθεση από geoanto555: “Κάνεις τον έλεγχο πρώτα αν έχει κλειδω΄σει.. ” θυμισε μου αν μπορεις πως
-
μετα απο την 6.9.9.2 για κενζο τρεχω στο pc το mi unlock για ξεκλειδωμα bootloader?
-
Στην 6.9.9/2 για kenzo κλειδώνει το bootloader,α πο 6.8.18;;;
-
μια ερώτηση να κάνω,για kenzo ποια ή διάφορα μεταξύ της stable απο gkalen και της custom απο gkalen;ποια είναι καλύτερα;
-
και εγώ vodafone έχω και μίλησα μαζί τους και ενεργοποιήθηκε το 4G ασχεττα που ποτέ δεν έπιασα....
-
κατι που παρατήρησα στην τελευταία για kenzo είναι πως με τα δεδομένα αν δεν πιάσω Η+ δεν φορτώνει τίποτα..είτε παιχνίδια είτε internet l,σ το messenger πρέπει να πιάσει Η+ για να φύγει το μήνυμα...καμιά ιδέα;
-
για kenzo στα 2GB ram φλασαρω μόνο το buildfix αμέσως μετά την rom;
-
εχοντας κάνει clean install την 6.8.4 για kenzo και flash το clean zip για τα 2 gb ram παρατήρησα όσο πέφτει ή μπαταρία αυξάνεται ή ταχύτητα πτώσης (καταδρομικη) και από το 50% και κάτω πέφτει σαν νεράκι...any advice;
-
και τα redminote 3 pro έχουν 2-3 GB ram,ε γω ας πούμε είμαι με τα 2GB ram στα 16 GB
-
Όλα τέλεια με την τελευταία αναβάθμιση,εκτος από το ότι είναι ζεστό το κινητό δεν καίει απλά ζεστό και ας είναι κλειδωμένο,και επίσης ενω έχω σήμα δεν δέχομαι πάντα κλήσεις κι μου έρχονται σε μηνύματα,γ ενικα με το δίκτυο και τα mb λίγο καθυστερημένα
-
Αυτό θα ήθελα πάρα πολύ Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone