Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 87.
-
Metal
Μήνυμαεγω ακουω κλασικο ροκ.. ησυχα πραγματα.. youtu.be/UCBnzUbKHps \m/ ενταξει μεταλ δεν πολυακουω πια, αν κ στο αμαξι τελευταια εχει μονιμα δισκογραφια helloween αλλα τα τελευταια χρονια σκαβω λιγο το fusion jazz rock avantgarde κτλ.. ψαξτε λιγο naikaku και morglbl trio ...
-
ναι ολα οκ. διπλα λεφτα κοστιζουν εδω περιπου. τι 2 σε καναμηνα τι 4 ευρω και τωρα ? κανω τα βηματα του οδηγου εγκαταστασης των drivers (αυτοματοποιημενη εγκατασταση ... κτλκτλ) και ολα πανε σωστα μεχρι το βημα που δινεις εντολη στο terminal να επανεκκινησει σε fastboot. εκει αντι να δω στο device manager Android Bootloader Interface , βλεπω σκετο android με ερωτηματικο. και φυσικα αν πατησω [b]fastboot devices[/b] δε γινεται τπτ. μου ξαναβγαζει c:\>_
-
απεγκατεστησα ο,τι σχετικο απ το προσθαφαιρεση των windows, κατεβασα κι ετρεξα το προγραμματακι βηματα 1&3 και τωρα εκανα επανεκκινηση πριν την επαβεκκινηση δεν καταφερε να εγκαταστησει ,ελεγε, τη συσκευη.(οταν εβαλα το τηλ ακριβως μετα το βημα 3). στο file explorer των windows εβλεπα το τηλεφωνο. ξαναδοκιμαζω..
-
λοιπον. πρεπει να λειπουν οδηγοι στο πισι. σε κανονικο mode βλεπει το τηλεφωνο σαν redmi 5 αλλα σε fastboot mode ψαχνει οδηγους και δε βρισκει. (σορι αλλα με τα windows δεν τα παω καλα. δε ξερω τι οδηγους εχω βαλει που εκανα το φλασαρισμα χτες, ουτε πως να τους βγαλω για να κανω το αυτοματοποιημενο κολπο που ειδα καπου να υπαρχει... εψαχναν τα windows android οδηγους και δε βρηκε... ???
-
το τηλ ειναι/ηταν (γτ το συμπαθησα) της κοπελας του αδερφου μου η οποιοι τωρα ειναι στις αγγλιες. τα θεματα τα εκανε οταν ειχε ερθει πριν 2-3 βδομαδες. εκει στον πειραια που το πηγε για φτιαξιμο της ειπαν πως ειναι για πεταμα (τη δευτερη φορα που το πηγε) οποτε πηρε αλλο τηλ. αυτο ειχε ξεμεινει στο σπιτι της μανας μου και την πιο πολλη ιστορια του την εμαθα απο αυτη. οποτε ουτε κουτια ουτε τπτ. 2 θηκες εχω μονο))) ο οδηγος αυτος καπου λεει να κατεβασω την arb? απο που να την κατεβασω. ενας τετοι…
-
και τωρα που το σκεφτομαι η μπαταρια ηταν αδεια, απο τα πολλα boot loop που θα εκανε πριν αδειασει. γι αυτο οταν εμπαινε σε ρευμα ξεκιναγε ξανα αλλα δε ξεκινουσε ποτε η φορτιση γτ θελει λιγα δευτερολεπτα παραπανω απ το loop. εκλεισα το 4αρι και το εβαλα στο ρευμα κι εκανε ο,τι κανει το 5αρι. δε μπουταρει. δειχνει μπαταρια κ κλεινει η οθονη. δε ξερω.. αισιοδοξω....
-
πριν αρχισω να ξεβιδωνω πηρα το note4 που εχω και το εκλεισα. οταν εκλεισε κρατησα πατημενο το power κ δεν το αφησα. εκανε περιπου το ιδιο με το note5. απλα μαζι με δονηση. btw αυτοι στο σερβις της ειπαν πως εχει παρει υγρασια. τα αυτοκολλητακια τα ειδα πορτοκαλι. αν ειναι αυτα που γραφουν ενα mi πανω. μακαρι να βρω αυριο κουμπια εδω σε εναν κοντινο...
-
αυτο δεν το εκανα... το ξεχασα... αλλα εκανα το αλλο. δεν τα εβγαλα τα κουμπακια γτ ειναι κολλημενη ταινια οι επαφες αλλα τις μονωσα με ενα χαρτακι. εβαλα το τηλ στον η/υ και φορτιζει!! το κακο ειναι πως δεν εχω κουμπια για να δω τι γινεται αλλα το λεντακι ειναι αναμενο σα να φορτιζει. ο υπολογιστης δεν το βλεπει αλλα φανταζομαι αυτο συμβαινει επειδη πρεπει να διαλεξω σαν τι να το δει; ειναι και φρεσκοφλασαρισμενο οποτε πρωτο boot κατι θα θελει... αυριο θα παω να παρω κουμπια να δω...
-
εγω δεν εκανα τπτ. αυτο μονο οι τυποι στο σερβις θα μπορουσαν να το εχουν κανει. τεσπα. στο θεμα μας. εγραψε success στο φλασαρισμα αλλα κανει ακριβως το ιδιο. περασε μια παρανοϊκη ιδεα ομως απ το μυαλο μου. μπας κι εχει κολλησει πατημενο το power button. οποτε μιας και ειναι ανοιχτο λεω να τα αποσυνδεσω να δω τι θα γινει...