Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 76.
-
Amazfit gtr
ΜήνυμαΠαράθεση από chrisnik: “Συγγνώμη αλλα εσενα σου κραταει 23 μερες??? Πως γινεται αυτο??? Εμενα γιατι μου κραταει 5 μερες χωρις να το εχω συνδεδεμενο στο κινητο κ μετρηση καρδιακου παλμου ανα μισαωρο... Εγω βεβαια aod ενεργο κ εχω ρυθμίσει το βραδυ να μην λειτουργει να δειχνει το watchface οταν γυρναω να δω την ωρα κ εχω παρατηρησει οτι κλεινει κιολας... ” Το always on display καταναλώνει αρκετή μπαταρία, απενεργοποίησε το και δες ξανά την διάρκεια ζωής της μπαταρίας του gtr. Τελικά μάλλον θα βγάλ…
-
Amazfit gtr
ΜήνυμαΜετά από αρκετούς μήνες καθημερινής χρήσης θα έλεγα τα εξής: Θετικά: - μεγάλη διάρκεια μπαταρίας (με heart rate monitor κάθε λεπτό, ειδοποιήσεις από εφαρμογές, τηλέφωνο κλπ, πάνω από 23-34 μέρες) - Εμφάνιση (υποκειμενικό βέβαια) όπως και προστασία της οθόνης απο εύκολα και συνήθη ατυχήματα που οδηγούν σε γρατσουνιές - Μέτρηση βημάτων αρκετά ακριβής (πχ δεν μετράει από κινήσεις χεριών) - GPS τους τελευταίους μήνες που το χρησιμοποίησα σε activities δεν είχα τα αρχικά προβλήματα που έχουν αναφερθε…
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαUpdate εχθές 14/2 (officially) της εφαρμογής του launcher, για την υποστήριξη drawer σε MIUI.
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΣε global και εγώ κατεβάζω (2.2G - Android 10) εδώ και κάποια λεπτά, για να δούμε τι θα δούμε... Note: Σε πρώτη φάση το VoLTE με Vodafone δείχνει να δουλεύει (χωρίς εικονίδιο), το δε VoWiFi όχι (ούτε με την εφαρμογή της Vodafone που δεν υποστηρίζει Android 10, ούτε μέσω των ρυθμίσεων της MIUI). Note2: Μετά από απενεργοποίηση και ενεργοποίηση (έτσι ώστε να είναι σε status disabled) το *#*#vowifi#*#* και reboot, το VoWiFi παίζει μέσω MIUI settings (και φυσικά το κινητό σε airplane mode).
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΝαι με global MIUI 11 όπως έχω ξαναπεί και περιγράψει, σε 4G η κλήση κάνει fallback σε circuit switching (3G). Το θέμα αν έχει εικονίδιο ή όχι δεν έχει νόημα (for the record, πριν σε MIUI 10 έβγαζε σήμα HD ενώ σε MIUI 11 όχι), μιας και η ουσία είναι σε VoLTE να βγαίνει η κλήση σε 4G (IP based).
-
Mi 9 Τ
Μήνυμα@ Vasilis Karvountzis Έχω γράψει την εμπειρία μου κάποιες σελίδες πιο πίσω σχετικά με Mi9T (global MIUI) και VoWiFi/VoLTE σε Vodafone. Μόνο το VoLTE λειτουργούσε natively στην MIUI 10.x, το VoWiFi μόνο με την εφαρμογή της Vodafone. Με την αναβάθμιση σε Miui11 Καπούτ το VoLTE... ενώ η εφαρμογή της Vodafone για VoWiFi ρουφάει με άγριες διαθέσεις την μπαταρία.... Ας ελπίσουμε η xiaomi στην επερχόμενη αναβάθμιση σε Android 10 που αναμένεται σύντομα να κάνει σωστή δουλειά (όπως στην αναβάθμιση του Mi…
-
Mi 9 Τ
Μήνυμα@Octaviastikos Η έκδοση Android παρέμεινε η ίδια (Android 9 ήταν όταν δούλευε και Android 9 παρέμεινε αλλά πλέον δεν δουλεύει...). Για μένα το θέμα είναι στην "αναβαθμισμένη" MIUI. Μην πιάσουμε τώρα τι υλοποίηση κάνει ο κάθε πάροχος δεν βγαίνει άκρη...
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΤις γνωστές ρυθμίσεις: *#*#volte#*#* και *#*#vowifi#*#* τις έχω δοκιμάσει και πείραξει πολλές φορές έτσι ώστε να είναι σε disabled state (reboot phone μετά, reset sim settings και διάφορα άλλα..). Δεν είναι θέμα ρυθμίσεων...τα έχω ξαναπεί... Απλά σε global MIUI και με Vodafone πλέον δεν δουλεύει...
-
Mi 9 Τ
Μήνυμα- Εκτος απ' το γεγονός πως το VoLTE , έπαψε πλέον να δουλεύει μετά την αναβάθμιση σε MIUI 11 (11.0.1 global), η διάρκεια της μπαταρίας έχεις επίσης πτώση (15-20% χοντρικά) σε σχέση με πριν (10.3.11). Τα προβλήματα επίσης με την αναγνώριση του fingerprint (δεν ανοίγει πολλές φορές) παραμένουν. Τα περί αισθητικών παρεμβάσεων μου είναι αδιάφορα (MIUI 11 vs MIUI 10). Το casting functionality επίσης είναι απλά το παλιό wifi direct, ουδεμία σχέση με chromecasting...Συνολικά δεν είμαι καθόλου ευχαριστη…
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΠαράθεση από paulpap: “Πως ξέρουμε ότι το Volte δουλεύει? Εγω με την global eu το έχω on αλλά πως το τεστάρω cosmote? ” Αν το έχεις ενεργοποιήσει και με cosmote, τότε σε σημείο που έχεις 4G σύνδεση και έχεις ανοιχτά τα δεδομένα, δοκίμασε να κάνεις μια τηλεφωνική κλήση. Αν το 4G παραμείνει τότε η κλήση βγαίνει μέσω VoLTE (αν δεν σου βγάζει και κάποιο εικονίδιο δλδ όταν είσαι με ενεργά data και 4G, πχ πριν με 10.3.11 μου έβγαζε VoLTE ένδειξη, αλλά πάντα κοιτούσα να δω αν το 4G παραμένει όταν έκανα…
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΜόλις έκανε upgrade σε 11.0.1 International version, αισθητικές παρεμβάσεις σε πρώτη φάση βλέπω, η έκδοση Android παραμένει ως έχει (9), ενώ πλέον δεν δουλεύει το VoLTE με την Vodafone.
-
Amazfit gtr
ΜήνυμαΌντως με αναβάθμιση μέσω notify των σχετικών αρχείων, τα ελληνικά δείχνει επιτέλους να δουλεύουν στο gtr 47mm.
-
Amazfit gtr
ΜήνυμαΜια απ' τα ίδια ενώ είχα βγάλει το notify and fitness και πρίν την αναβάθμιση. Δεν υπάρχει και στο μεταξύ κάτι που να αναφέρει υποστήριξη ελληνικών στο νέο firmware της amazfit.
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΥπάρχουν και οι παρακάτω μέθοδοι για download/αναβάθμιση: --Eπισπεύσετε την αναβάθμιση σε MIUI 11 τη Xiaomi συσκευή σας Η global πάντως δεν φαίνεται να είναι διαθέσιμη (MIUI 11), εκτός της ΕU version.
-
Amazfit gtr
ΜήνυμαΤο continuous heart rate monitor δουλεύει μόνο σε activities ? Νταξ, μέσα απ' το amazfit app στο τηλέφωνο το κάνει και το ρυθμίζεις από εκεί με ότι επιλογές σου δίνει το app.
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαMiui 11 rollout plan: MIUI 11 Stable and Developer scheduled rollout and devices confirmed! - Gizmochina
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαVoLTE και VoWiFi έχει δοκιμάσει κανείς με κάποιον πάροχο; Το VoLTE δεν πρέπει να υποστηρίζεται επίσημα σαν υπηρεσία ακόμη από Vodafone απ' όσο ξέρω ενώ το VoWiFi δεν δείχνει να παίζει επίσης. Παρεμπιπτόντως, έχω παρατηρήσει στην εφαρμογή του ραδιόφωνου ενώ ακούω πχ κάποιο σταθμό σε μια συχνότητα, μετά από λίγο υπάρχει ολίσθηση αυτής (δλδ έστω ότι ακούω για κάποια ώρα σταθμό στην συχνότητα 96.3, ξαφνικά αλλάζει και πάει στους 96.4). Για bug δείχνει, το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος;
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΠάντος το fingerprint είναι λίγο ψιλοπροβληματικό στο unlock, το DND κάνει κάποια "κουλά" ώρες ώρες και δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα και με την κατανάλωση - διάρκεια μπαταρίας. Κατά τ' άλλα μια χαρά so far.
-
Mi 9 Τ
Μήνυμα@amavroudis Σε σχέση αυτά που προσφέρει το pro ως προς το κόστος του, δεν το λες vfm. Τα χαρακτηριστικά δε που προσφέρει επιπλέον το pro είναι απλά "σκαλοπατάκι" (πχ θα μπορούσε να έχει IP rating αλλά δεν...), κατά την προσωπική μου άποψη.
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΑγόρασα την έκδοση 6/128 του Mi9T στα 279 Ευρώ περίπου απο Χονγκ Κονγκ πριν απο λίγες μέρες. Η έκδοση του Mi9T pro δυστηχώς δεν ήταν ακόμα διαθέσιμη (preorder μόνο σε τιμή περίπου 402 Ευρώ για 6/128 έκδοση) αν και απλώς η διαφορά επεξεργαστή 730 vs 855, fast charge 18w vs 27w και sar δεν με πείθουν για τα έξτρα του Pro σε σχέση με την τιμή του.