Παιδιά καλησπέρα τι διαφορες εχει η αρωμα με xtrv? Επίσης θελω την googlecamerapixel για το μπροστινό φλας που εχει να περασω γίνεται;κ ποια έκδοση να κατεβασω;ξερει κανεις;
ενταξει σε ευχαριστω φιλε μου μολις την περασα...κατι άλλο τωρα θελω την gcam google καμερα να περασω αλλα δεν μου την ανοιγει γτ?ποια να περασω για αυτή την ρομ?ξερεις?
καλημέρα παιδια μια ερωτηση εχω την stable 9.5.2 καθαρη εγκατασταση και μου κανει σε αοριστο χρονο επανεκκινήσεις το ειχα ξανα με αυτή την ρομ που οφείλεται αυτό γνωριζει κανενας?μονο σε αυτή το εχω αυτό το θεμα στην καινουργια δεν το ειχα και το κακο είναι ότι αυτή την ρομ θελουν...
και μια αλλη απορια ρε παιδια οταν κανω ρεσταρτ το μου ζηταει ενα κωδικο ανδροιδ για να ανοιξει τον βαζω και μετα ζηταει πιν και τα σχετικα πως μπηκε αυτος?κανει μια ωρα να ανοιξει η συσκευη..
Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση θελω να κανω...εχω miui στο mi 5 και θελω στις φωτο να εχω την ιδιότητα πορτραίτο η dslr δεν ξερω αν το λεω σωστα το είδα στο mi 6 και μου αρεσε υπάρχει τροπος να το εχω και γω;εκτος απο το να αγοράσω άλλο κινητό :p
τωρα το ειδα το μυνημα την στιγμη που εκανε factory reset....φφφ την πατησα...λοιπον...παμε απο την αρχη...θελω να ξεκλειδωσω τον bootloader και να περασω ελλινικη οπως στο δικο μου τι κανω...δεν τα θυμαμαι...