Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-31 από 31.
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
Neszus - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμα8.0.1 stable ελληνική. ΟΚ, θα το επιχειρήσω Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Neszus - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαReboot δεν κάνει τίποτα, δοκίμασα 4 άλλες εφαρμογές και τίποτα. Κι εγώ το είδα καθώς το έψαχνα και βρήκα ένα αρκετά πρόσφατο που έλεγε να rootάρεις το κινητό και να σβήσεις dalvik και cache (δεν θυμάμαι αν έλεγε και για data), αλλά έμεινε εκεί το topic Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Neszus - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαUpdate και λίγη βοήθεια ακόμη παιδιά, σας τάραξα τον έρωτα. Έβαλα τα πάντα όλα, 8.0.1 stable, εξαιρετική η ελληνική ROM και όλα πετάνε, αλλά έχω ένα πρόβλημα: δεν μου εμφανίζει την μπροστινή κάμερα. Στη φωτογραφική μηχανή δεν έχει καν το εικονίδιο για να πάω από τη μία κάμερα στην άλλη ενώ και στην kernel που πάω για test πάλι δεν μου τη βγάζει ένω όλα τα υπόλοιπα είναι legit. Το ίδιο και με την εφαρμογή z-devices που κατέβασα και ένα άσχετο πρόγραμμα για φωτογραφίες. Έχει τύχει σε κανέναν αυτό;…
-
Neszus - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαίδες, μετά από τρία σετ κατσαβιδιών, μία σφηνωμένη/πιτσικαρισμένη βίδα, τέσσερα διαφορετικά τσιμπιδάκια είμαι κι εγώ στην ευχάριστη θέση να σας πω ότι τα κατάφερα! Το ταλαιπώρησα πολύ το καημένο και θα ήθελα να το αφήσω να χαρεί την ανάστασή του, αλλά είναι ώρα επιτέλους να βάλω την ελληνική ROM -με τον σωστό αυτή τη φορά τρόπο! Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τη βοήθειά σας. Η ανακούφιση που νοιώθω εδώ και λίγες ώρες που τα κατάφερα είναι ανείπωτη!
-
Neszus - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλησπέρα και πάλι παιδιά, Μετά από ένα 24ώρο στο οποίο δεν είχα τα κατάλληλα εργαλεία (ή μάλλον τα είχα, αλλά ήταν μάπα ποιότητας), όπου πιτσικάρισα μια βίδα χειρότερα δεν γίνεται, τα κατάφερα σήμερα το πρωί να το ανοίξω και με τα πολλά με τα λίγα έχω φτάσει στο τελευταίο κομμάτι με τα pins και το τσιμπιδάκι. Πολύ απλά αρνείται να το αναγνωρίσει ως 9008. Συνεχίζει να μου το βγάζει ως 900Ε. Τι έβαλα τι έβγαλα τους drivers, το MiFlash κλπ και πάλι τίποτα. Ενώ κάποιες στιγμές κατορθώνω να πιάσω γρ…
-
Neszus - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαRoger that. Off to work I go
-
Neszus - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμα@geoanto555 Ναι, για το Kenzo, έχω και το MiPad-2 από πιο παλιά και έμεινε. Τόσο καινούριο είναι που ούτε πρόλαβα να το αλλάξω. @lallasgr έχεις απόλυτο δίκιο. Και η αλήθεια είναι ότι πήγα με λίγο πιο χαλαρή διάθεση γιατί είχα περάσει custom ROMs σε άλλες συσκευές δίχως πρόβλημα. Τους οδηγούς τους διάβαζα εδώ και εβδομάδες, αλλά αυτό για τον bootloader ότι μπορεί και να ερχόταν ξεκλείδωτο δεν το πέτυχα και δεν το πίστεψα κιόλας ότι παίζει να συμβεί, δυστυχώς. Βλέπω τώρα τον οδηγό που έχεις στην υ…
-
Neszus - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμα@geoanto555 αυτά είναι τα test points που αναφέρει ο @Bodai; Υπάρχει κάποιος καλός οδηγός για να το κάνω; Είναι αυτό με το τσιμπιδάκι που έλεγε κάπου αλλού; Και πόσο άμπαλος πρέπει να είμαι για να μην το δω ξανά ποτέ να ανοίγει; Σας ευχαριστώ παιδιά για τις άμεσες απαντήσεις, ειλικρινά
-
Neszus - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “Αν το κινητό είναι Bricked και μπαίνει μόνο σε fastboot και αναγνωρίζεται από το Device Manager ως Qualcomm 900E τότε κάνουμε τα παρακάτω βήματα: EDIT (2016/06/11): Σήμερα εντόπισα έναν νέο οδηγό που μπορεί να σας βγάλει από την hardbrick κατάσταση xωρίς να χρειαστεί να ανοίξετε το κινητό. Όπως καταλαβαίνετε αυτά είναι πολύ ευχάριστα νέα. Δυστυχώς (ευτυχώς για μένα) δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά για να είμαι 100% σίγουρος ότι δουλεύει αλλά πιστεύω ότι θα δουλεύει. Τον πα…