Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-30 από 30.
-
Παράθεση από koleoptero: “Έπαθα μια πλάκα σήμερα και είπα να την μοιραστώ εδώ να γελάσετε και εσείς. Έβλεπα ένα βίντεο δεν θυμάμαι για ποια συσκευή και έδειξε σκορ στο geekbench και λέω να δω και εγώ τι σκορ έχει το κινητό μας. Το βάζω λοιπόν και το τρέχω και βλέπω οκ καλύτερο σκορ από τον snapdragon 450 και μου γράφει στις πληροφορίες το geekbench για το κινητό snapdragon 625! Μια γρήγορη αναζήτηση βλέπω ότι το ινδικό μη-pro έχει τέτοιο επεξεργαστή, πάει λέω λάθος κινητό έχω πάρει με δούλεψαν. …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από billphone: “Αφού έγινε η ενημέρωση και σε εμάς στην 10.0.1.0 κάναμε δοκιμές σε διάφορα θέματα αλλά ένα θέμα πήγε και κόλλησε στο ρολόι και δεν φεύγει από εκεί με τίποτα. Ούτε με διαγραφή δεδομένων από τις εφαρμογές Ρολόι και Θέματα κουνήθηκε! Και είναι ένα χαζό μαύρο που μου τη δίνει στα νεύρα, ας είναι και της γυναίκας το τηλέφωνο! Όσα θέματα κι αν έβαλα μετά το μαύρο εκεί! Μέχρι που σκέφτομαι να κάνω ξανά εγκατάσταση την 10άρα” Έτσι είναι το ρολόι στην 10. Sent from my Redmi Note5…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από vlad: “σε miui 10 σταμάτησε να υποστηρίζεται ο διαχωρισμός οθόνης?” Πατάς συνεχόμενα στο multi task την εφαρμογή και πατάς το εικονίδιο με τα δύο παραθυράκια. Κάποιος που να χρησιμοποιεί το Instagram να μας πει αν έχει διορθωθεί το πρόβλημα που βγάζει κολλημένα τα βίντεο στα Story; Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk