Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-30 από 30.

• Ε τότε κάποιο θεματακι με τον updater της xtrv είναι, δεν σε ενοχλεί εφόσον λειτουργεί κιόλας Sent from my Redmi Note5 using Tapatalk

• Μήπως bug της rom? Δεν νομίζω ότι φταίει το flash. Sent from my Redmi Note5 using Tapatalk

• Παράθεση από koleoptero: “Έπαθα μια πλάκα σήμερα και είπα να την μοιραστώ εδώ να γελάσετε και εσείς. Έβλεπα ένα βίντεο δεν θυμάμαι για ποια συσκευή και έδειξε σκορ στο geekbench και λέω να δω και εγώ τι σκορ έχει το κινητό μας. Το βάζω λοιπόν και το τρέχω και βλέπω οκ καλύτερο σκορ από τον snapdragon 450 και μου γράφει στις πληροφορίες το geekbench για το κινητό snapdragon 625! Μια γρήγορη αναζήτηση βλέπω ότι το ινδικό μη-pro έχει τέτοιο επεξεργαστή, πάει λέω λάθος κινητό έχω πάρει με δούλεψαν. …

• Εννοείται. Sent from my Redmi Note5 using Tapatalk

• Ακόμα δεν έχουν βγει θέματα για το 10, όταν βγουν ίσως να υπάρχει κάποιο που το αλλαζει. Sent from my Redmi Note5 using Tapatalk

• Μπορείς να ανεβάσεις ένα screenshot για να δούμε τι ακριβώς εννοείς; Μαύρη είναι η εφαρμογή του ξυπνητηριου στην 10, αυτό δεν εννοείς; Sent from my Redmi Note5 using Tapatalk

• RE:

panos- - - RedMi Note 5/PRO (Whyred)

Μήνυμα

Παράθεση από billphone: “Αφού έγινε η ενημέρωση και σε εμάς στην 10.0.1.0 κάναμε δοκιμές σε διάφορα θέματα αλλά ένα θέμα πήγε και κόλλησε στο ρολόι και δεν φεύγει από εκεί με τίποτα. Ούτε με διαγραφή δεδομένων από τις εφαρμογές Ρολόι και Θέματα κουνήθηκε! Και είναι ένα χαζό μαύρο που μου τη δίνει στα νεύρα, ας είναι και της γυναίκας το τηλέφωνο! Όσα θέματα κι αν έβαλα μετά το μαύρο εκεί! Μέχρι που σκέφτομαι να κάνω ξανά εγκατάσταση την 10άρα” Έτσι είναι το ρολόι στην 10. Sent from my Redmi Note5…

• RE:

panos- - - RedMi Note 5/PRO (Whyred)

Μήνυμα

Παράθεση από vlad: “σε miui 10 σταμάτησε να υποστηρίζεται ο διαχωρισμός οθόνης?” Πατάς συνεχόμενα στο multi task την εφαρμογή και πατάς το εικονίδιο με τα δύο παραθυράκια. Κάποιος που να χρησιμοποιεί το Instagram να μας πει αν έχει διορθωθεί το πρόβλημα που βγάζει κολλημένα τα βίντεο στα Story; Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

• Το πρόβλημα με την κάμερα του Instagram που βγάζει κολλημένα βίντεο έχει διορθωθεί στις τελευταίες XTRV? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

• Το VoLTE το ενεργοποιησες σε συμβατή συσκευή ή καλεσες το 13888; Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk