Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 55.
-
un-root
Μήνυμα80 euro +φπα από Ελλαδα κόστισε η οθονη αν την παραγγειλης από εξωτερικό θα σου κοστίσει τα μισα λεφτά περασμένη. Εγώ παντός αυτόν που μου πρότειναν κάποιοι από εδώ μέσα , που δεν ξέρω τι συμφερων μπορεί να έχουν , δεν στο συνηστο να πας.
-
un-root
Μήνυμα[quelle][/quelle].
-
un-root
ΜήνυμαΚαλησπέρα,.μετά από αλλαγή οθόνης,αυτός που μου την άλλαξε, μου έκανε αναβάθμιση το κινητό μου στην τελευταία stable rom αλλά το κινητό φαίνεται να είναι root. Και επειδη χρησιμοποιώ το nova go θέλω να το κάνω unroot και πάλι για να μπορώ να βλέπω τα κανάλια και πάλι.
-
καλη επιτυχια λοιπον !!!! XIAOMI MI 5 PRO 4GB RAM 128GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 2.15GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool
-
Μετά από αλλαγή οθονης μου παρουσιαστηκε πρόβλημα στην γραφή . δεν μπορώ να γράψω ένα κείμενο σε οποία δηποτε εφαρμογή χωρίς να πατάει από μόνο του γράμματα ή να μου αλλάζει σελιδες. Αλλαξα και ΡΟΜ μήπως και φταίει κάτι απο εκεί αλλά το πρόβλημα παραμενει. Υπάρχει περιπτώσει να μήν έχει κουμπωσει κάτι καλά ο τεχνικός και να έχει δημιουργηθεί το προβλημα αυτό??? Κατά τα αλλά δουλεύει Κανονικά ή οθόνη.
-
Αν και το παλικαρι ο Τασος δεν εχει ιδεα για το forum αυτο οπως μου ειπε , πηγα απο εκει αλλα δυστηχος ακρη δεν βγαλαμε . η οθονη αλλαχτηκε αλλα το touch δεν δουλευει σωστα , αλλαξαμε και rom απο gtv σε stable μηπως υπηρχε καπιο προβλημα απο λογισμικο, αλλα τιποτε. τωρα περιμενω να φερει νεα touch screen μηπως και φταει ο οθονη . το κοστος για αγορα και τοποθετηση που μου ειπε ο τασος ιλικρινα δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο να αλλαξω οθονη ή να παρω νεο κινητο 25 ευρω εργασια και 50-60 ευρω το αντα…
-
Καλή επιτυχία!!! Μπραβο στον χορηγό.
-
nova go
Μήνυμαπραγματικα δε ξερω αν αξιζει τον κοπο να μπω σε τετοια διαδικασια με εχει κουρασει αυτο το παιχνιδακι με την ΝΟVA
-
touch screen
Μήνυμαοντως δεν βρηκα απο Ελλαδα, ας ειναι καλα το ebay.
-
nova go
Μήνυμακαλησπερα παιδια , εχει αντμετωπιση καποιος προβλημα με ΝΟVA GO εκανα ανανεωση της συσκευης μου στην υπηρεσια και μου βγαζει μνμ οτι δεν υποστηριζονται συσκευες rooter η jailbreak
-
touch screen
Μήνυμαμηπως γνωριζουμε καποιο καταστημα στην θεσσαλονικη κατα προτιμηση που να εχει οθονη για το κινητο μου , εσπασε και ψαχνω να βρω απο Ελλαδα πρωτα αν ενα δυνατον.
-
μεσα και εγώ giannis chalkidis - Γιαννης