Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-55 από 55.

• οποτε βγαζεις μια τετοια καρτα , και απο εκει την περνας στο pay pal λογαριασμο σου και δουλευουν ολα κανονικα σαν να μη εχεις capital control!!!!!! σωστα???

• .Το όνομα μου ειναι jcevo στο αγγλικο site και σαν μνμ έγραψα john hulk greece.

• Παράθεση από mankap: “απ'όπου θες & ότι θες ! πήγαινε στο site moneysafecard.com να μάθεις περισσότερα . το μόνο αρνητικό είναι το 4% προμήθεια(σε κάθε κατάθεση) & το 1,5 ευρώ το μήνα συνδρομή.... ” πως κανείς τις αγορές σου από ebay με αυτήν την κάρτα?? Αφού μόνο μέσο paypal δέχεται πληρωμές.

• δεν το διευκρίνισα εχεις δικαιο , μιλαω να στελνεις τα λεφτα σε λογαριασμο του στο paypal , κοιτα επειδη την αγορα την κανεις μεσα απο π.χ το ebay τα λεφτα σου δεσμευονται μεσα στον λογαριασμο του πωλητη για 21 ημερες απο την pay pal , οποτε εαν μεσα σε αυτο το διαστημα σου ερθει το προιον και δεν ειναι καλο , κανεις ενα αιτημα αρνηση πληρωμης και γυριζουν απευθειας τα λεφτα πισω σε εσενα. Ασφαλεις τελειως δεν προκειται να εισαι ποτε , γι' αυτο ψωνιζουμε συνηθως απο πωλητες που ειδη εχουμε κανει…

• 3g video κλήση

giannis chalkidis - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

τι εννοεις εφε ?? τα νεα ακινητα πλεον μονο εφε ειναι, αυτο το εφε τουλαχιστον ηταν δωρεαν, γιατι δλδ θα πρεπει να εχω ιντερνετ στο κινητο μου για να μπορεσω να δω καποιον απο μακρινη αποσταση??? οσοι εχουν την οικογενια τους μακρια οπως εγω καταλαβαινουν τι εννοω ειδικα οσοι ταξιδευουν με πλοια στο αιγαιο.

• δεν εχω βρει κανενα καταστημα που να πουλαει θηκες ή μπαταρια στην Ελλαδα για συσκευες ΧΙΑΟΜΙ. Μονο απο εξωτερικο θα βρεις, ισως με το νεο ετος να φερει καποιο καταστημα στην Ελλαδα σε λογικες τιμε να μπορουμε να παιρνουμε αναλωσιμα ειδη.

• αν έχεις κάρτα χρεωστική στην τράπεζα πειραιως, στέλνει ένα μνμ. στο πωλητή και του λες να σου δώσει έναν λογαριασμό τραπέζης για να του κανείς κατάθεση (εμβασμα) στον λογαριασμό του. Αυτή ή διαδικασία υπολόγισε μέχρι να δει τα λεφτά. Διαρκει περίπου 3-4 μέρες. Αφού μπουν σου στέλνει το προϊόν που θέλεις. Οταν καταθέσεις τα χρήματα , στείλε του μια φωτόμε την απόδειξη κατάθεσης από την τράπεζα. Να θυμασε να επιλέγει όλα τα έξοδα. Να βαρενουν εσένα γιατί αλλιώς θα του μπουνε λιγότερα λεφτά και θα…

• και μερικες θηκες σε διαφορετικο χρωμα Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από XiaomiNewbie: “Μόνο εγώ δεν μπορώ να αγοράσω από το E-bay ή κάποιο άλλο;; Τρώω άκυρο από το Paypal ή από την MasterCard Prepaid μου.. και το κινητάκι μου είναι χωρίς θήκη και χωρίς Temp glasss . Πάντως θα την πάρω αυτήν την θήκη .. κάποια στιγμή.. πριν το βαρεθώ ή το σπάσω ” βάλε χρήματα στο paypal balance με αυτόν τον οδηγό Μεταφορά χρημάτων στο Balance του Paypal (updated) και κάνε τις αγορές σου ” αυτο ο τροπος δεν λ…

• αν καποιος παρει σαν την δικη μου θηκη ,να θυμαστε οτι το κινητο μπαινει απο την πισω πλευρα, και κατι ακομη ,στην πισω πλευρα εχει μια ζελατινα εξωτερικα ,την οποια θα πρεπει να βγαλετε, βγαινει λιγακι δυσκολα επειδη ειναι πολυ λεπτη. το πισω κοματι οπως βλεπετε μπαινει συρταροτα.

• Παράθεση από mol: “live φωτο μπορεις ν ανεβασεις? να δω πως φαινεται. wifi κοβει? Sent from my V967S using Tapatalk ” για το σημα του wifi , θα το τσεκαρω και θα σας πω.

• 3g video κλήση

giannis chalkidis - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

ενα μεγαλο μιον των xiami συσκευων ειναι οτι, παρα την πολυ καλη ποιοτητα κινητου , δεν υποστηριζουν βιντεοκληση μεσω 3g, προγραμματα οπως το skype , to viber και διαφορα αλλα παρομεια προγραμματα ειναι περιττα οταν μπορεις χωρις ιντερνετ να κανεις μια βιντεοκληση οπως για παραδειγμα οσοι εχουν watch up αριθμο , οπου ητε κανεις κανονικη κληση ητε βιντεοκληση σε χρεωνουν το ιδιο. υπαρχει περιπτωση να μπορεσει καποιος να μας φτιαξει μια rom που να εχει αυτην την λειτουργια μεσα?? αν ειναι θεμα κοσ…

• μολις έβαλα στο κινητό μου την παρακάτω θήκη , μαύρη μεταλλικη , οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές .βάζεις ολόκληρο το κινητό μέσα στην θήκη ,δλδ δεν βγαζεις τo πίσω καπάκι. NEW Aluminum Metal Frame Case + Mirror Back Cover For Xiaomi Hongmi Redmi Note 2 | eBay

• καλως σας βρήκα, είμαι κάτοχος ένως xiaomi redmi note 2 prime. Μέχρι στιγμής είναι αρκετά ευχαριστημένος από την συσκευή , αλλά ένα πράγμα που με χαλάει είναι ότι δεν μπορώ να κάνω βιντεκληση , κάτι που το χρισημοποιουσα παρά πολύ με τα προηγούμενα κινητά μου. Ή έκδοση android που έχω είναι η 5.0.2.