Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 288.

• στις παραπάνω εφαρμογές το εικονίδιο απεγκατάσταση ή απενεργοποίηση είναι εκτός λειτουργίας Με αυτό δε το Kuaipan δεν ξέρω που να το βρω για να το βγάλω

• Θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι δυνατόν να απαλλαγώ από μερικές προεγκατεστημένες εφαρμογές στο note όπως: Kuaipan Υπηρεσία Πληρωμών Πάροχος καιρού Κάρτες Τράπεζας κ.λ.π....

• Σύνδεση σε λογαριασμούς

kostas - - Hongmi (HM2013023)

Μήνυμα

ναι το είδα, τώρα μπορώ να το κάνω και αυτό. Δεν ξέρω τι δεν έκανα καλά πιο πρίν.... να ρωτήσω και κάτι άλλο τώρα, αυτό που γράφει ''Ανώνυμο'' εκεί που είναι οι ομάδες γίνεται να αλλάξει όνομα και να λέγεται ομάδες; MI_20150517_135608.png όχι ότι είναι κάτι σοβαρό, αλλά για αισθητικούς λόγους.....

Μήνυμα

χα χα χα.... ok, ευχαριστώ

Μήνυμα

ok, τελικά την βρήκα την άκρη..... Διέγραψα τις επαφές από το Mi Account και μετά έκανα πάλι συχρονισμό και τώρα μπορώ να κάνω αλλαγές... ** δεν ξέρω τι έγινε όμως και μόλις πρόσεξα ότι μου βγάζει το παρακάτω στο εικονίδιο ρυθμίσεις: MI_20150517_150313.png

Μήνυμα

δοκιμάζω να κάνω edit τις επαφές μέσα από το MiPCSuite και βλέπω ότι μερικές επαφές μπορώ να τις βάλω σε ομάδες (και τις βλέπω μετά στην ομάδα google στην δεύτερη φωτο), αλλά στις πιο πολλές δεν ανοίγει το edit....

Μήνυμα

το backup που λέω παραπάνω τα πήρα από το samsung σε μορφή vcf, το έβαλα στην sd και από εκεί έκανα εισαγωγή στο κινητό. Μάλλον κάτι θα συνέβει με διάφορους συγχρονισμούς από λογαριασμό Mi ή Gmail και δημιουργήθηκε το πρόβλημα με τις ομάδες. Όπως είπα και πιο πάνω αν φτιάξω νέα επαφή τότε έχω την δυνατότητα να την βάλω σε κάποια ομάδα. όπως και στου φίλου cy67 που γράφει παραπάνω έτσι και σε μένα κάτω από το προφίλ μου μου βγάζει ένα εικονίδιο με το όνομα ''Ανώνυμο'' και εκεί έχει ομάδες όπως πα…

Μήνυμα

Αυτό γίνεται όταν δημιουργώ μια νεα επαφή και οχι σε καποια απο τις υπάρχουσες που εχω περάσει απο backup επαφων ππυ ειχα στο Samsung.

Μήνυμα

αυτό το θέμα με τις ομάδες που γράφει ο φίλος πιο πάνω το έχω και εγώ (το είχα αναφέρει και σε κάποιο άλλο νήμα αλλά δεν πήρα απάντηση). Στο προηγούμενο τηλέφωνο που είχα (samsung) είχα την δυνατότητα να φτιάξω ομάδες στις επαφές μου, με το note δεν έχω καταφέρει να βρω αυτή την επιλογή

• xiaomi mi3 προβλημα launcher !!!!

kostas - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

ok, θα το κοιτάξω και θα επανέλθω με νεότερα... Ευχαριστώ.

• xiaomi mi3 προβλημα launcher !!!!

kostas - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

τον τελευταίο καιρό παρουσιάζεται και στο RedRice_1S της γυναίκας μου ένα παρόμοιο πρόβλημα. Βγάζει το μήνυμα ''φόρτωση launcher'' και λειτουργεί χωρίς πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι ότι μερικές φορές κάνει επανεκκίνηση.... Όλα τα παραπάνω ξεκίνησαν πριν από 15 ημέρες περίπου που του έβαλα την Stable50-GTV-5.2.10 Υπάρχει κανένας τρόπος να φτιαχτεί το πρόβλημα;

• Mi Power Bank 5000mAh

kostas - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ Καλημέρα

• Mi Power Bank 5000mAh

kostas - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Σήμερα παρέλαβα το Mi Power Bank 5000mAh και έχω μια απορία σχετικά με το κουμπί on-off. Πως θα ξέρω αν είναι σε λειτουργία ή όχι η συσκευή; Αν κρατήσω πατημένο το κουμπί on-off τότε τα led ανάβουν για 10 φορές περίπου.....και μετά ανάβουν άλλη μια φορά για περισσότερη ώρα. Όταν γίνεται αυτό είναι η συσκευή στο off? Ρωτάω γιατί από το κινέζικο manual δεν μπορώ να καταλάβω και πολλά

• τελικά πριν από λίγο έβαλα την stable 5.1.0 και όλα δουλεύουν κανονικά Δεν πρόσεξα κανένα από τα προβλήματα που αναφέρονται από άλλους σε προηγούμενα post, εκτός του ότι έχασα τους αποθηκευμένους σταθμούς στο ραδιόφωνο και το ότι έπρεπε να ξανακάνω το κολπάκι με το *#*#64663#*#* (δοκιμή υλικού) γιατί δεν δούλευε καλά ο αισθητήρας.

• kuaipan

kostas - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

πως λειτουργεί το kuaipan; ρωτάω γιατί το βλέπω στο μενού του κινητού όταν ανοίγω τα αρχεία μου. Υπάρχει κανένας οδηγός για αυτό? ψάχνω στο internet και είναι όλα στα κινέζικα....

• έριξα μια ματιά στις προηγούμενες σελίδες και αγχώθηκα λίγο με διάφορα προβληματάκια της τελευταίας rom. Είδα ότι κάποιοι λένε ότι η πιο καλή είναι η 4.2.0. Υπάρχει κάποιο link να μου υποδείξετε για να την κατεβάσω;

• [/quote]Την βάζεις χύμα στην SD και προχωράς στο Flash από την Αναβάθμιση της MIUI. Backup αν και δεν χρειάζεται για την διαδικασία, καλό είναι να έχεις για κάθε ενδεχόμενο. :D[/quote] να την μετονομάσω σε update ή να την αφήσω έτσι όπως είναι;

• αν κατάλαβα καλά, πρέπει να κατεβάσω την Redmi Note 4G/LTE => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_dior_Stable-5.1.0.zip και να την βάλω στον φάκελο: downloaded_rom και μετά να προχωρήσω σε αναβάθμιση. Πρέπει να πάρω κάποιο backup, επαφές, photos κ.λ.π. ??

• να ρωτήσω και εγώ κάτι... έχω βάλει την τελευταία stable στο note αλλά κοιτάζοντας τα παρακάτω screens μπερδεύομαι λιγάκι ... Screenshot_2015_05_07_12_05_15.pngScreenshot_2015_05_07_12_06_12.png τελικά ποια έχω; την stable ή την developer; έχω κατεβάσει και εγκαταστήσει την xiaomi-miui-hellas-4.4.4_dior_Stable_3.5.0 όταν το κινητό ήρθε Ελλάδα. Έχει βγει κάτι ποιο καινούργιο σε stable? βλέπω στην πρώτη σελίδα την παρακάτω: Untitled.jpg είναι πιο καινούργια από αυτή που έχω; αν έχω την developer σ…

• πριν κάνω το post έκανα μια σχετική έρευνα στο forum και δεν βρήκα κάτι, αν κάποιος θυμάται την ρύθμιση ας την γράψει....