Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 288.

• αν περάσω έτσι όπως είναι την stable θα σβήσουν τα κινέζικα κ.λ.π. ?? ή πρέπει να κάνω και κάτι άλλο ?

• Παράθεση από MIUI_ART: “Καλύτερα να το πάρεις χωρίς να το ανοίξουν καθόλου. Το παίρνεις και περνάς την ελληνική Rom και είσαι ΟΚ.” Καλημέρα, μόλις παρέλαβα το κινητό. Μήπως μπορεί να μου βάλει τα link για την τελευταία αναβάθμιση..?

• Μεταφορά wifi passords

kostas - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Καλησπέρα, θα ήθελα να μάθω αν είναι δυνατόν να γίνει μεταφορά των κωδικών wifi που είναι περασμένοι κατά καιρούς από το παλιό μου κινητό (samsung) στο νέο xiaomi

• ok, ευχαριστώ

• προσπαθώ να προσθέσω και δεύτερη συσκευή στο προφίλ μου και όταν το κάνω αφαιρεί την πρώτη... μήπως κάνω κάτι λάθος ?

• ok, ευχαριστώ πολύ.. Η παραγγελία έφυγε, αναμονή τώρα......

• ok, αυτό θα κάνω. Σχετικά με αυτά που είπα για face και για δεύτερη μπαταρία μπορείς να με διαφωτίσεις?

• έτοιμος είμαι να το παραγγείλω και εγώ. Πήρα πριν λίγους μήνες στην γυναίκα το Redmi 1S, και λέω να συνεχίσω και εγώ με Xiaomi. Αν θέλω και δεύτερη μπαταρία που πρέπει να ψάξω, γιατί στο minideal δεν βλέπω κάτι.... ** διάβασα στην 13 σελίδα του νήματος ότι κάποιος φίλος πήρε το παραπάνω κινητό και ήταν face..... αγχώθηκα λίγο....!!! πρέπει να προσέξω κάτι? λέω να το πάρω από minideal ** Wholesale Original XIAOMI Hongmi /Redmi Note 4G FDD LTE Snapdragon 400 1.6GHz 2GB 8GB 5.5 Inch HD IPS 13.0MP f…

• ευχαριστώ

• καλησπέρα, για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα... λέω να προχωρήσω αύριο στην αγορά του παραπάνω κινητού από minideal http://www.minideal.net/original-xiaomi-hongmi-note-4g-fdd-lte-snapdragon-400-1-6ghz-2gb-8gb-5-5-inch-hd-ips-13-0mp.html για πείτε καμιά γνώμη....! το έχει πάρει κανένας? υπάρχει ανάλογο θέμα εδώ να διαβάσω ??

• Απεγκατάσταση Facebook app

kostas - - XIAOMI (Smarthones - PADs)

Μήνυμα

ok... ευχαριστώ και πάλι

Μήνυμα

όλα καλά...!!!! τώρα έχω την Miui Hellas - 3.11.0 Όλα δουλεύουν τέλεια..... Ευχαριστώ πολύ..! Ερώτηση: τα αρχεία update.zip που είναι στην κάρτα και στην εσωτερική μνήμη να τα διαγράψω τώρα ??

Μήνυμα

την κατέβασα... την έβαλα στην sd και πάλι τα ίδια μου λέει να την μετονομάσω σε update.zip και να την βάλω στην sd, πράγμα που έχω κάνει ήδη ....

Μήνυμα

ok...την κατεβάζω τώρα..

Μήνυμα

Παράθεση από Zioa: “Μετονόμασε το σε update σκέτο. (Update.zip.zip)” φίλε έκανα όλους τους συνδυασμούς... Update update update.zip update.zip.zip βαρέθηκα.. ...., μάλλον θα το αφήσω έτσι και ας μπαίνει η γυναίκα στο facebook από τον browser του τηλεφώνου....

Μήνυμα

δεν μπορώ να βρω άκρη... μπαίνω στο recovery όπως μου λες, ok έχω βάλει το αρχείο zip αφού το έχω κάνει μετονομασία σε update.zip σε φορμαρισμένη κάρτα sd και όταν μπει σε recovery και κάνω τα βήματα που μου λέει μου βγάζει σφάλμα λέγοντάς μου να μετονομάσω το αρχείο σε update.zip και να το βάλω στο root της sd τι κάνω λάθος????

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “To μεταφέρεις όπως είναι αλλά εάν δεν βρείς τον Updater/Αναβάθμιση τότε πρέπει να ακολουθήσεις άλλο τρόπο. Κοίτα εδώ => Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) στο Xiaomi Mi3 VIDEO(1.Mέσα από το MIUI 2.Mέσα από το recovery 3.Mε MIFlash και fast Boot ) Διάλεξε τον 2ο τρόπο και δες το video ” ο 2ος τρόπος λέει το βιντεο ότι χρειάζεται το εικονίδιο update που εγώ δεν έχω

Μήνυμα

το κουμπάκι που μου δείχνεις δεν υπάρχει σε μένα. Το τηλ. το πήρα από minideal. Θα κάνω τον 2ο τρόπο που λέει πιο πάνω και θα σου πω αποτελέσματα ευχαριστώ πολύ..

Μήνυμα

το μοναδικό που βρίσκω και έχει σχέση με ασφάλεια είναι ένα εικονίδιο που λέει: Κέντρο Ασφάλειας το πατάω και με βγάζει σε παράθυρο με τα παρακάτω εικονίδια: Mi Cloud Micredits Λήψεις Feedback Ασφάλεια Sim1 Sim2 Πατάω το εικονίδιο Ασφάλεια και εκεί λέει κάτι για κλείδωμα οθόνης, πληροφορίες ιδιοκτήτη, Ασφάλεια απόρρητου..... Ποιος είναι ο άλλος τρόπος??