Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 187.
-
Ναι όντως σχεδόν ίδιο είναι.. =============== Ιαν 24th 2017, 11:06am =============== βασικα δες.. όταν μπαίνω στο πρόγραμμα του κινητού..Πω οθόνη και μου λέει χρονος ενεργοποίησης 45 λεπτά... Ενώ όταν πάω στο gsam και πατάω στο screen μου λέει.. screen on 2:30 ώρες.. =============== Ιαν 24th 2017, 12:14pm =============== Παράθεση από goikon: “Επιβεβαιωνω ότι τα αρχεία αυτά διορθώνουν το πρόβλημα και σε helio x20 επεξεργαστές. Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Τώρα έχω κατανάλωση 1με 2% κάθε βράδυ ενώ εί…
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από koziris: “τελικα ακυρο παιδια.. τωρα δεν εχει σε δυο.. αλλα ειμαι σιγουρος οτι την πρωτη φορα ειχε.. ” Αφού έκανες την δοκιμή βάλε και την stable να δεις τι παίζει, μακάρι να είχα κάποιον κοντά με Redmi pro να το ψάξουμε...ακόμα καλύτερα, μακάρι να είχα ένα στα χέρια μου ” τωρα έχω πάνω τη stable...Αλλά έχω μόνο στη σιμ2 4g.. δεν ξέρω γιατί.... Παλιότερα που είχα πάλι τη stable πάνω είχα και στις δύο.
-
Παράθεση από crapatzi: “Ελυσα το προβλημα με την μεγαλη καταναλωση μπαταριας απο cell standby. Περασα την stable rom απο xiaomi.eu και μετα εβαλα τα 2 patches του τυπου απο εδω. Εχοντας το προβλημα με Ελληνικη xtrv developer, το κινητο σε ενα 16ωρο χωρις καθολου χρηση, με κλειστα ολα data,wigi,gps,bluetooth, χωρις κλησεις και με ελαχιστο screen on time, καταναλωνε περιπου το 25% της μπαταριας. Τωρα καταναλωνει περιπου 5% το οποιο ειναι πολυ λογικο. Το προβλημα ειναι οτι το κινητο δεν εμπαινε σε …
-
τωρα ανοιξα το κινιτο τωρα μου δειχνει ακομα 68 οπως ηταν πριν... να ρωτησω .. πρεπει να περασω και τα δυο πατσακια. η απλα ειναι δυο διαφορετικοι τροποι και επιλεγω εναν? =============== Ιαν 23rd 2017, 11:42pm =============== το καλο νεο ειναι οτι σε κλασματα δευτερολεπτον μπαινει σε deep sleep το κινητο.. το gsm ειναι ακομα το ιδιο.. θα επρεπε να εχει πεσει η θα πεσει σιγα σιγα?