ωραια .. θα το γράψω εκεί.. ευχαριστώ. =============== Ιαν 23rd 2017, 9:23pm =============== να σε ρωτήσω... Με τη stable εσενα μπαίνει σε deep sleep; Γιατί θυμάμαι τα βράδυα που το αφήνα το.πρωι είχε πέσει 15% κάτω η μπαταρία
αυτη είναι η τελευταία stable ε;; Το redmi pro εχεις κι εσύ;; Γιατί αν είναι η τελευταία.. εγώ με αυτή είχα θεματακια με την μπαταρία φίλε.. δε κράταγε πολύ...
καταλαβα... Θα το ελέγξω κι αυτό.. =============== Ιαν 15th 2017, 8:25pm =============== λοιπον παιδιά παρατήρησα κάτι.. όσο το δουλεύω το κινητό.. gsm πέφτει σιγά σιγά.. όσο το αφήνω στην άκρη.. ανεβαίνει πολύ γρήγορα.. αυτά τα βλέπω από το πρόγραμμα του κινητού..
το πσοσοστο της οθονης μου μετα απο ενα 8ωρω ακινησιας του κινητου ειχε μεινει στο 90%, και το sleep που φενεται στην πανω φωτο που λεει 34m ειναι πριν το αφησω για βραδυ... δλδ ειχε 34 πριν το αφησω., και μετα το πρωι που το κοιταξα ηταν παλι 34m .. βεβαια επεσε 2% μονο η μπαταρια,,
καταλαβα... Εμένα βέβαια από ότι είδα σήμερα το πρωί το κινητό δεν μπαίνει σε sleep.. φοράω τη χθεσινή τον... =============== Ιαν 14th 2017, 2:15pm =============== αυτο ειναι από το πρωί.. μετά από 8 ώρες.. =============== Ιαν 14th 2017, 2:35pm =============== να σε ρωτησω ..το sot τι ειναι??