Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 95.
-
καλημέρα. γνωρίζει κάποιος για τον θερμοστάτη;
-
MI 8 SMS ΠΡΟΒΛΗΜΑ
ΜήνυμαΕυχαριστώ. Το volte εφτεγε
-
MI 8 SMS ΠΡΟΒΛΗΜΑ
Μήνυμαναι
-
MI 8 SMS ΠΡΟΒΛΗΜΑ
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Έχω περάσει την τελευταία ρομ xtrv στο MI8 και δεν μπορώ να στείλω καθόλου sms, ή αργεί υπερβολικά. Τι μπορεί να φταίει;
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΚαλησπέρα. που βρίσκω οδηγώ εγκατάστασης για Mi 8?
-
MI 8 STORAGE FULL
ΜήνυμαΟ φάκελος back up είναι άδειος
-
MI 8 STORAGE FULL
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Και; Δε φτάνουν τα 2 που μένουν ελεύθερα; Αν ανοίξεις εφαρμογές άλλες δεν ελευθερώνονται; ” τι εννοείς αν ανοιξω άλλες εφαρμογές να ελευθερωθούν; μιλάμε για χώρο αποθήκευσης ρομ. οχι ραμ
-
MI 8 STORAGE FULL
ΜήνυμαΚαλημέρα στο φόρουμ. τον τελευταιο μήνα μου φούλαρε η μνήμη ρομ του τηλεφωνου. και με αφήνει μόνο με 2gb ελεύθερα. είναι η έκδοση με τα 64gb και οι εφαρμογές μου πιάνουν περίπου τα 20. βιντεο και εικόνες σύνολο 1gb. Έχω την stock rom Τι μπορεί να φταίει;
-
Amazfit gtr
ΜήνυμαΚαλησπέρα. υπάρχει τρόπος να δείχνει όνομα καλλούντος το GTR αν το κινητό είναι στα Αγγλικά (προφανώς στον τηλεφωνικό κατάλογο τα ονόματα είναι στα Ελληνικά) Ενώ τα μηνύματα πχ VIBER τα εμφανίζει σωστά, και όνομα αποστολές και το μήνυμα, στα ελληνικά, δεν μου εμφανίζει το όνομα του καλλούντος, παρα μόνο το τηλέφωνο Ευχαριστώ
-
VoWifi?
ΜήνυμαΣε mi6x δουλεύει κανονικά δλδ; και το vowifi και το volte?
-
VoWifi?
ΜήνυμαΈχουμε τπτ νεότερο;
-
ξερει κάποιος πως δουλευει το wifi calling στο xiaomi mi2
-
οχι δεν το είχα κάνει με τον official τρόπο. το έκανα με flash την πρώτη φορα =============== Ιουλ 16th 2017, 10:01pm =============== Ξεκλειδώστε το Bootloader του MI-4c αυτο νομίζω είχα κάνει. το θέμα είναι πως τώρα δεν το κάνει =============== Ιουλ 16th 2017, 10:08pm =============== λοιπον.. κατάφερα να βάλω stock MIUI 8.7.13 BETA ENGLISH ΚΙΝΕΖΙΚΗ.
-
υπάρχει άλλος τρόπος απο το να περιμένω 10 μέρες? μόνο με τον official Μπορω?
-
τα καταφερα... ειναι σε fastboot. πως μπορώ να κάνω τώρα εγκατάσταση rom? πλέον το κινητό δεν μπαίνει ούτε στο twrp ούτε ανοίγει. προφανώς έχουν σβηστεί
-
πλέον το κινητό δεν μπαίνει σε FASTBOOT MODE. παρόλα αυτά όπως είναι σβηστό το αναγνωριζει το pc σαν qualcomm
-
Γιατι δεν ξέρω πως... πλεον δεν μπαινει σε recovery... είναι μόνιμα μαύρη η οθόνη. τι να κανω?