Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 95.
-
ΝΑΙ. απλα δεν θυμαμαι τπτ =============== Ιουλ 16th 2017, 7:59pm =============== ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΜ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ SKYPE. ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ =============== Ιουλ 16th 2017, 8:28pm =============== Αυτό μου βγάζει
-
δηλαδη φιλε μου?
-
- Mi4c Image: libra_images_6.1.7_20151221.0000.11_5.1_cn_b09dac7 0a0.tgz - unpack until "images" directory is visible πρεπει να το κατεβάσω και αυτό?
-
που θα βρω tutorial? πέρασε καιρός και δεν το θυμαμαι
-
ok... ειναι κλειδωμένος.... τι κάνω??? καλύτερα οχι τον official τρόπο...
-
εκανα factory reset. πως τσεκαρω τον bootloader?
-
Καλημέρα, είχα την τελευταία Stable rom που δούλευε κανονικά και έβαλα την τελευταία ARΩΜΑ. Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση αλλά το κινητό πάει να μπουτάρει φτάνει στο LOGO της Mi και μετά σβήνει. Τί μπορεί να είναι? ΥΓ. τι διαφορά έχει η ARΩΜΑ από την STABLE? Ευχαριστώ
-
Mi4c Nougat
ΜήνυμαΑντε με το καλο =============== Φεβ 12th 2017, 6:48pm =============== Καλησπέρα. Πως το κάνω εγκατάσταση?
-
Mi4c Nougat
ΜήνυμαΤουλάχιστον ξέρουμε μήνα?
-
Mi4c Nougat
ΜήνυμαΚαλησπέρα στο Φόρουμ. Αλήθεια πότε περιμένουμε αναβάθμιση?
-
Ρυθμίσεις σε Mi4c
ΜήνυμαΣε ευχαριστώ
-
Ρυθμίσεις σε Mi4c
ΜήνυμαΠου υπάρχουν αυτές οι ρυθμίσεις?
-
Ρυθμίσεις σε Mi4c
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Με τι εφαρμογή μπορώ να πειράξω κάποιες ρυθμίσεις? Για παράδειγμα θέλω να ενεργοποιήσω το κρυφό πλαϊνό πλήκτρο που με διπλό χτύπημα κάνει επιστροφή. Ακόμα και την ενεργοποίηση αθόρυβου όταν γυρνάω την οθόνη προς τα κάτω. και πολλά άλλα. Ευχαριστώ
-
ξέρουμε πότε θα βγει η Rom για Mi4c?