Ο browser που χρησιμοποιείτε έχει τα JavaScript απενεργοποιημένα. Εαν θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε όλες τις δυνατότητες αυτής της ιστοσελίδας, επιβάλεται να ενεργοποιήσετε τα javascript.
1
2
3
4
5 Σελίδα 5 από τις 5
Τι φταίει σε αυτό? Είμαι κάτοχος του τηλεφώνου. Τι να προσέξω? πως λύνεται? =============== Ιαν 2nd 2017, 11:57am =============== ποιο είναι το αρθρο του φορουμ?
Δεν με προβληματίζει η μπαταρία... Απλά είναι μια μέση μπαταρια και τπτ παραπάνω η παρακάτω
Γιατί τι παίζει με τους Mediatek στην Ινδία? Ψάχνω και ένα αξιόλογο συγκριτικό μεταξύ των επεξεργαστών.
Τελειο.... Θα περιμενω... Απο που?
dld twra uparxei to mi4c me 6?
Μα τα εξοπλίζει σχεδόν με τα ίδια
Και τώρα ένα ειδικό ερώτημα Mi4c ή Note 3 pro? Και ένα γενικό τι διαφορά ουσιαστική έχουν οι σειρές Mi και Redmi? Καλή χρονιά
Πραγματικά θα ήθελα να ξέρω την διαφορά που έχουν οι επεξεργαστές μεταξύ τους στην τιμή, και τους αλλάζουν σαν τα πουκάμισα. Την μια snapdragon την άλλη Mediatek. Ευτυχώς δεν άρχισαν τα Exygos και Kirin
Ναι αλλά με ποιο τρόπο μπορώ να τις βγάλω ακόμα και αυτές? για παράδειγμα browser και file manager μου είναι άχρηστα
Καλημέρα στο forum υπάρχει κάποιος τρόπος να διαγράψω stock εφαρμογές? Τρέχω την πιο πρόσφατη ελληνική rom του forum.
Οδηγός εγκατάστασης? Flashaρω απλά απο το TWRP 3.2 που είχα απο CM14.1?
Και ποια είναι η πιο νέα ROM? τι προτείνεις να βάλω?
Έχω ενα xiaomi mi4c. Πρόσφατα του έβαλα μια CM14.1 και δεν έχει επιλογή να απενεργοποιώ τις SIM. Υπάρχει κάποια λύση?
1
2
3
4
5 Σελίδα 5 από τις 5