Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 108.

• 4G symvatotita

zefs - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Δεν γίνεται διότι οι συχνότητες στις οποίες εκπέμπει είναι διαφορετικές. Αν βάλεις άλλη Rom για άλλο μοντέλο θα σταματήσει να δουλεύει.

• Εννοούν ότι τα μοντέλα αυτά βγήκαν το 2014.

• Παράθεση από pavkarip: “Καλησπερα, μολις περελαβα ενα redmi 2 για ενα φιλο ο οποιος θελει να εχει ελληνικα το κινητο. Επειδη βλεπω οτι η stable εχουν ενα θεμα με το sim lock που λενε, ποια developer θα μου προτεινατε να βαλω ωστε να μην χρειαστει να ασχοληθω ξανα με φλασαρισμα και να ειναι και ικανοποιημενος ο φιλος μου για τον οποιο ειναι το κινητο?” Βάλε την 5.10.15 Dev, απλά να κάνεις full wipes όπως αναφέρει ο οδηγός και επίσης να κατεβάσεις την σωστή για το μοντέλο του κινητού σου (2014811 …

• 4G symvatotita

Μήνυμα

Με λίγα λόγια το στέλνεις πίσω για επιστροφή χρημάτων ή αγορά άλλης συσκευής αφού συνεννοηθείς με το κατάστημα.

• Μπορείς να συμβουλευτείς διάφορα βίντεο για το πως γίνεται. Αν σε δυσκολεύουν τα απλά υπάρχουν και αυτά που τα "βρέχεις" και μετά τα τοποθετείς και το αφήνεις να στεγνώσει 24 ώρες μετά χωρίς να το ανοίξεις. Βέβαια δεν ξέρω αν έχουν βγει για Xiaomi (π.χ η Zagg δεν βλέπω να έχει). Εξαρτάται από την χρήση αν σου χρειάζεται η όχι, τα Gorilla/Dragon Glass έχουν αποδείξει την αξία τους αλλά αν θες έξτρα προστασία τότε αξίζει.

• Xiaomi mi4c

zefs - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Δώσε μας αν θες ένα screenshot από το γράφημα με την μπαταρία να δούμε. Επίσης την λίστα με την κατανάλωση μπαταρίας από εφαρμογές.

• Απ'ότι φαίνεται το bug αυτό έχει λυθεί στις τελευταίες developer roms οπότε είτε βάζεις developer είτε περιμένεις για καινούρια stable. Επίσης μπορείς να βγάλεις το sim pin.

• Xposed MIUI Mi3

zefs - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Αυτόν τον οδηγό χρησιμοποίησες; [MIUI 6/7 SUPPORTED] WSM tools/ Xposed framework with lot of modules! - Beta Team - Xiaomi MIUI Official Forum

• Power button

Μήνυμα

Παράθεση από nikosild: “Με ποιόν τρόπο αποτρέπω το αυτόματο "killing" της εφαρμογής "Automaton Locker-Smarter lock" από τον Task Manager?Μετά από λίγο η εφαρμογή κλείνει από μόνη της και πρέπει κάθε φορά μετά από λίγο να την ξαναφορτώνω.” Δοκίμασε να σύρεις με το δάχτυλο κάθετα στο εικονίδιο της εφαρμογής στον task manager, ώστε να εμφανιστεί το λουκέτο;

• Υπάρχει η εφαρμογή Link2SD (root) που φτιάχνει δεύτερο partition στην sd card. Άλλος τρόπος μέσω: Move apps/games to SD card in Redmi 2 / Prime - Redmi 2/2A/Prime - Xiaomi MIUI Official Forum

• Πρόβλημα με theme editor

zefs - - Themes Store

Μήνυμα

Προσπαθώ να φτιάξω ένα theme για την κοινότητα αλλά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τον MIUI Theme Editor. Όποιος θέλει μπορεί να δοκιμάσει τις οδηγίες παρακάτω για να τον εγκαταστήσει στον υπολογιστή του για να δούμε αν παρουσιάζεται και σε άλλους το πρόβλημα αν και έχω την εντύπωση πως φταίνε τα Windows 10 (64bit) Συσκευή: Redmi 2 - 2GB Rom: 5.9.18 GTV Windows 10 64bit Theme Editor: V5.9.18 download από εδώ: [Official]MIUI Theme Editor v 5.9.18 - Compitable MIUI7, fixes many BUG - Theme - Xiaomi …

• Απορίες για το Theme editor tool.

zefs - - Themes Store

Μήνυμα

Τα θέματα που κατεβάζουμε από το theme store γίνονται unpack (απ'ότι διάβασα) στο /MIUI/theme/.data όταν κάνουμε Apply ένα theme και αυτό για να αποφεύγεται η μεταπώληση των themes. Για να κάνεις edit κάποιο theme, λογικά αφού το κάνεις apply και ανοίξεις το USB Debugging (από developer tools) θα ανοίξεις το Theme Editor και θα πας στο εικονίδιο MI πάνω αριστερά και θα κάνεις Sync Icons και Sync Modules. Μετά για κάθε εφαρμογή (Home/Settings κτλ) θα κάνεις και import Resources που σου λέει (σε ό…

• Κάτι σαν το ηλεκτρονικό τσιγάρο δηλαδή;

• Αν θες γράψε και την λύση μήπως βοηθηθεί και άλλο μέλος με παρόμοιο πρόβλημα.

• Παράθεση από fotis: “υπαρχει καπου καποιος οδηγος πως κανουμε το.( Factory Defaults Install ξανά την ROM και Setup)? . βημα, βημα, ευχαριστω” Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 2ος Τρόπος (μέσω Recovery)

• Plak για xposed module

zefs - - Themes Store

Μήνυμα

Συγγνώμη που το ξεθάβω, αλλά μιας και έβαλα το Plak 2.2 στην (5.9.18) είπα να απαντήσω στην ερώτηση. Η λύση για να μην πατάει το κείμενο των εικονιδίων πάνω σε αυτά είναι να πας στην επιλογή Workspace Icon Dimensions και να αυξήσεις το icon height.

• Σβύσιμο Οθόνης

zefs - - RedMi Note 4G (Dior) & (Gucci)

Μήνυμα

Στα Settings - Lock Screen είναι αυτό στο δικό μου.

• Redmi 2 2GB Αλλαγή ROM

zefs - - RedMi 2 (FDD & TD)

Μήνυμα

Εγώ θα πρότεινα την Developer rom, υπάρχει σχετική απάντηση σε παρόμοιο θέμα εδώ: XIAOMI Redmi 2 Pro 4G FDD ελληνικη ρομ Για τα μοντέλα με 2GB RAM κατεβάζουμε τις roms που γράφουν Redmi 2 TD/(2GB).

• Παράθεση από ntinako33: “Καλημερα εμενα στο redmi 2 2gb δεν εχει προνομια root εχω κανει κατι λάθος??? και τι μπορω να κανω γι αυτο??” Settings - About Phone - 5 taps στο MIUI Version. Οι roms είναι root.

• Δεν ξέρω αν είναι bug το παραπάνω, μήπως οι γραμμές συμβολίζουν την αρχή/τέλος του φακέλου;