Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 101.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΕυχαριστω παιδια για την αμμεσοτητα , να στε καλα . Θα τσεκαρω με τον πιο πανω οδηγο εαν ειναι ξεκλειδωτος , νομιζα οτι ηταν κλειδωμενο, γιατι δεν μπορω - μ αφηνει να περασω ελλ ρομ . Παλευω εδω και 4 μερες αλλα δεν τα καταφερνω . Ακολουθω οδηγιες αλλλα τιποτα .
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμακαλησπερα , εχω ενα προβληματακι και δεν μπορω να βρω λυση , διαβαζω - διαβαζω , προσπαθω , αλλα ... δεν . Ειχα ξεκλειδωσει και ημουν με ελλ ρομ απο τον φεβρουαριο , ολα καλα χωρις κανενα προβλημα . Πριν 1 βδομαδα εβαλα την μαμισια κινεζιά ( χωρις λογια ) και κατοπιν την dev κινεζιά που ειμαι τωρα . Μπαινω στο εργαλειο για ξεκλειδωμα και μου λεει couldn t verify device No need to unlock this device και φτανει στο 50% και ..... φασόλια ... try again . γνωριζει καποιος τι πρεπει να κανω ? Ευχαριστ…
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από tasosp: “Απλα αυτό με τη πυξίδα δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω . Ευχαριστώ αγορινα ” Ωραία τότε πρέπει να της κάνεις calibration. Ξερεις την κίνηση που κρατάς το κινητό και κάνεις μια κίνηση σαν 8 .. ” Ναι , μιλάμε για πολλά 8αρια . Κάνει και την δόνηση - μου γράφει και ολοκλήρωση βαθμολόγησης (ανοίγει και ή κάμερα , δεν θυμάμαι εαν το κανε και πριν ), αλλά σε ¹ δεύτερο ξανά τα ίδια (ζητάει 8ρια) . Ή δίπλα τελιτσα (αλφάδι) όλα οκ. Στα υπόψην ότι έχει δοκιμαστεί 2 φο…
-
Παράθεση από Bodai: “@fragsp κάνε Wipe Cache & Dalvik/ART Cache μήπως διορθωθεί.. @tasosp γενικά το GPS σου δουλεύει? ” Ναι και μάλιστα επειδή το χρησιμοποιώ πολύ συχνά , δεν έχω κανένα θέμα , ίσα ίσα που λοκαρει και εντός σπιτιού κτλ. Απλα αυτό με τη πυξίδα δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω . Ευχαριστώ αγορινα
-
Ένα θεματακι συγχρονισμού πυξίδας . Μήπως γνωρίζει κάποιος γιατί δε συντονίζει σε redmi note3 han. Μου το χε κάνει και σε προηγούμενη αλλά και στην σταθερή . Ευχαριστώ
-
Μπραβο στα παιδιά της ομάδας . Ευχαριστουμε για την πολύ καλή δουλειά , τον κόπο τους και βεβαίως - βεβαίως για την υπομονή προς εμάς.
-
Ένα μικρό δωράκι! - 1
tasosp - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΜπραβο σου Κωστη , πολύ όμορφο . Εύγε για τη δουλειά σου κι ευχαριστουμε.
-
Παράθεση από baiosss: “Στην αριθμομηχανή πατώντας το τετραγωνακι στην πάνω αριστερή γωνία. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Να στε καλα παιδια , ευχαριστω για την αμμεση απαντηση . Και βεβαια την 8 απ την ομαδα μας εχω .
-
Αγορινες καλησπερα , αυτο που υπαρχει? , πως το βρισκω ?
-
Παρα - παρα πολυ καλη και βεβαιως σταθερη , χωρις το παραμικρο θεματακι ( ισως η καλυτερη που χω δοκιμασει ως τωρα ) . Μπραβο σ αυτη τη φοβερη ομαδα , μπραβο παιδια κι ευχαριστουμε .
-
καλησπερα σας , να ενημερωσω ότι στο RN 3 δεν βρήκα την αριθμομηχανή
-
Ενα μεγάλο μπράβο σ αυτή την ομάδα για ακόμα μία φορά . Ευχαριστουμε.
-
Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Lite Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone Νομίζω είναι πάρα πολύ καλό για μένα Xiaomi MI5 Dual SIM 4G LTE Τηλέφωνο MSM8996 Lite Quad Core 5.15inch 1920 * 1080 Screen 3GB RAM και 32GB 16MP 3000mAh αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων Android Smartphone White Ευχαριστώ πολύ.
-
Μπραβοοοοοο καλορυρικο
-
Παράθεση από tragos: “Το "ορισμός φωτογραφίας επαφών" εγώ δεν το χω επιλεγμένο. Δε το βγάζεις μήπως γίνεται κάνα μπέρδεμα εκεί? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου ” Παράθεση από tragos: “Το "ορισμός φωτογραφίας επαφών" εγώ δεν το χω επιλεγμένο. Δε το βγάζεις μήπως γίνεται κάνα μπέρδεμα εκεί? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου ” Τελικα συνχρονισα επαφές με mi acount , και όλα οκ .