Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-45 από 45.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Πρόβλημα με launcher.

merkman - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

τι ειναι το FC? sorry ειμαι νέος σε αυτα. Μου λεει Ο noca launcher δεν εχει οριστεί σαν προεπιλογή. Tap για να τον ορίσετε. Και μολις τον πατάω κλεινει το πρόγραμμα.

• Πρόβλημα με launcher.

merkman - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Καλησπέρα σε όλους. Παρέλαβα προχτές το Mi3, με λίγα με τα πολλά κατάφερα και έβαλα την ελληνική rom, για την οποία έχω να πω πως είναι άψογη. Συγχαρητήρια στα παιδιά που την ετοιμάζουν. Μία ερώτηση. Προσπαθώ να βάλω κάποιον launcher. Κατέβασα τον nova, αλλά μόλις πατάω tap εκεί που μου λέει για να ξεκινάει πάντα με το κινητό, κλείνει το πρόγραμμα. Δοκίμασα και τον nova prime και τον απλο. Είναι κάποιο Bug της rom ή κάνω κάτι λάθος;

• Αγορά Xiaomi Mi3

merkman - - XIAOMI (Smarthones - PADs)

Μήνυμα

Καλησπέρα και πάλι. Σήμερα παρέλαβα το κινητό από to2c.com. Το είχα παραγγείλει 6/10 δεν έκανε ούτε μήνα. Τώρα επειδή είμαι τελείως άσχετος, θα παρακαλούσα αν μπορείτε να μου πείτε τι ακριβώς πρέπει να κάνω ώστε να βάλω την ελληνική rom. Διάβασα κάτι οδηγούς αλλά δεν ξέρω ποιον τρόπο πρεπει να κάνω από όλους. το κινητό είναι χωρίς boot. Και ποια από όλες τις rom πρέπει να περάσω; ποια είναι η τελευταία έκδοση; Πάντως το to2c δίνει τα πιο πολλά δώρα. 2mx1wqo.jpg

• Αγορά Xiaomi Mi3

Μήνυμα

Καλησπέρα και πάλι. Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σας και συγχαρητήρια για το site σας και την προσπάθεια που γίνεται. Μολις έστειλα την παραγγελία στο Professional Chinese Phones Supplier -To2c.com και μέσω singapore post. Τώρα αναμονή με μπόλικο άγχος βέβαια. Επειδή όπως προείπα είμαι παντελώς άσχετος με το android μπορείτε να μου παραθέσετε κάποιον οδηγό για το τι πρέπει να κάνω μόλις το παραλάβω και πως να περάσω την ελληνική ROM που φτιάξατε? To κινητό το παρήγγειλα χωρίς root!

• Αγορά Xiaomi Mi3

Μήνυμα

Καλησπέρα σε όλους. Είμαι νέος στο forum και παντελώς άσχετος απο android. Ετοιμάζομαι να πάρω το Xiaomi Mi3 από το merimobiles. 1η ερωτηση επειδή είδα ότι έχετε βγάλει ελληνικό menu. Να το ζητήσω να μου το στείλουν root που λένε ή έτσι οπως είναι και μπορώ με οδηγίες να περασω απευθείας την δικιά σας rom? Και 2ον το merimobiles ειναι αξιοπιστο site? Είμαι μεταξύ αυτού και του Minideal. Ποιο θα μου προτείνατε να επιλέξω? Κινδυνεύω απο τελωνείο με απλο post? Ευχαριστώ πολύ.