Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 67.

• Παράθεση από venioni: “@panzaxa λοιπον,εχεις το kenzo η kate και πες μου αν μπορεις να βαλεις twrp η αν εχει twrp ? ” Καλημερα και καλη χρονια εχει το kenzo δεν εχει twrp και δεν ξερω πως να του βαλω

• ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ

• Παράθεση από venioni: “@panzaxa λοιπον,εχεις το kenzo η kate και πες μου αν μπορεις να βαλεις twrp η αν εχει twrp ? ” ειναι το kenzo και ειναι εργοστασιακο δεν εχει τοιποτε μολις το πηρε ουτε τι ρομ φοραει δεν ξερω

• Παράθεση από venioni: “Απο όσο καταλαβα έχει βάλει pin code η fingerprint, αν όντως έχει βάλει τέτοιο κωδικό μπορεί να το διαγράψει. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” εχει βάλει pin code factory reset πως κανουμε ? αφου οταν μου ανοιγει ζηταει κωδικο και δεν μπορω να προχωρησω το συνδεω στον υπολογιστη και στο mipcsuite δεν το βλεπει

• Καλησπερα εχω ενα προβλημα με το τηλ του ανηψιου μου rn3 εβαλε κωδικο με το που ανοιγει το τηλ και τωρα δεν τον θυμαται το τηλ ειναι καινουργιο ο πιτσιρικας επαιζε και την εκανε την πατατα τι κανουμε σαυτη την περηπτωση ?

• Παράθεση από takisfrag: “Παράθεση από demakhs: “Μήπως το διάβασες κάπου που το κανα εγώ και προσπαθείς να το οικειοποιηθείς? τα κάνεις κάτι τέτοια... ” Μάλλον το αντίθετο θες να πεις αλλά ντρέπεσαι !!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” πρεπει να ειναι πολυ ντροπαλο παιδι παντα φοραει μπλερεζες

• Redmi_Note_3 Pro

panzaxa - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

ευχαρηστω και τους δυο σας αυριο θα το κανω τωρα παω για δουλεια πειστευω να μην σας ζαλησω με κατι αλλο ..........εαν δεν με ενδιαφερουν οι εφαρμογες που εχω παρα μονο οι επαφες μου που τις εχω στο gmail παλι να παρω μπακαπ ? και να πω οι ειναι κλειδωμενο να ξεκλειδωσο? πρωτα ?? ευχαρηστω και παλι

• Redmi_Note_3 Pro

Μήνυμα

ναι πριν κανα μια βδομαδα

• Redmi_Note_3 Pro

Μήνυμα

.

• Redmi_Note_3 Pro

Μήνυμα

ευχαρηστω πρεπει να παρω μπακαπ ? κατεβαζω την Version: 6.9.29 (MIUI8)η΄ την Version: 6.8.18 που μου ειπε ο geoanto555 εγω θελω αυτη που εχει και καποια ελληνηκα

• Παράθεση από geoanto555: “Επιλέγεις το κινητό σου ....en.miui.com/download.html Κατεβάζεις την 6.8.18 που είναι lollipop και την βάζεις με αυτον τον οδηγό.. ” θα χαθουν οτι εχει μεσα το τηλ ? πρεπει να παρω μπακαπ ?

• Παράθεση από panzaxa: “Καλησπερα ενα λινκ για την Official Global Dev Rom και πως να την περασω στο Redmi_Note_3 Pro ? εχω τωρα stable 8.0.5.0 LOMIDG?? ”

• Redmi_Note_3 Pro

Μήνυμα

Καλησπερα ενα λινκ για την Official Global Dev Rom και πως να την περασω στο Redmi_Note_3 Pro ? εχω τωρα stable 8.0.5.0 LOMIDG??

• Καλησπερα ενα λινκ για την Official Global Dev Rom και πως να την περασω στο Redmi_Note_3 Pro ? εχω τωρα stable 8.0.5.0 LOMIDG??

• Παράθεση από Stav: “Να επιβεβαιωσω κ εγω οτι οι θηκες απο το kenzo (με εξαιρεση καποιες ελαστικες σιλικονης), οπως κ τα tempered glass, ΔΕΝ κανουν στο kate...επαθα κ εμαθα Για το λιγο αυτο εχω κ προς πωληση ολοκαινουριο γνησιο nilkin H+ pro tempered glass καθως κ θηκη bumper ” Καλησπερα ενδιαφερομαι εγω τι χρωμα ειναι η θηκη ? καποια φωτο ?

• Παράθεση από ktax: “MIUI Global Beta ROM now supports over 40 languages, right now και Ελληνικαααα t.co/zN8sEysqeV καλημερες ” ενα link για να την κατεβασουμε ???

• Παράθεση από VALTOS: “Παράθεση από geoanto555: “@VALTOS στο είπα .. προσπάθησε και όποτε θέλεις εδώ είμαστε...Στην ανάγκη έχω το teamviewer έτοιμο...χαχα ” διευθυνση για τα τριγωνα δωσε......... ” θελω και γω τριγωνα !!!!!!οχι με καλαντα ......τα κανονικα !!!!!!!!!!!!

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από panzaxa: “Και γω αυτο το προβλημα εχω να σας πω και γω για ενυδρεια και για νταλικες και για αλλες δυο δουλιες που κανω .....αλα για αυτο ειμαι ΣΚΡΑΠΑΣ ουτε κινεζικα δεν ξερω !!!!!!! ” K εσύ ξεκίναααα.. εύκολο είναι.. άντεεε..Ο από πάνω πιο έξυπνος-σκράπας είναι ; ” ΚΑΛΑΑΑΑΑΑ.....το σαββατοκυριακο εχω ρεπο αμα σε τρελανω εγω στις αποριες και τις ερωτησεις θα δεις geoanto555 και δεν εισε και κοντα !!!!!!

• Παράθεση από VALTOS: “Παράθεση από geoanto555: “Από dev ρομ είναι αστείο να το κάνεις βρεε,, ποια αμοιβή και βλ@κείες.. Στην τελική με ένα teamviewer όλα γίνονται. ” ευκολο για εσας που ...το εχετε το θεμα....να σας πω για ενυδρεια..για κυνηγι..για ψαρεμα...για κονσολες dj....μεχρι εκει....παραπερα σηκωνω τα χερια ” Και γω αυτο το προβλημα εχω να σας πω και γω για ενυδρεια και για νταλικες και για αλλες δυο δουλιες που κανω .....αλα για αυτο ειμαι ΣΚΡΑΠΑΣ ουτε κινεζικα δεν ξερω !!!!!!!

• Παράθεση από hoyas: “Παράθεση από panzaxa: “δεν θελω να αλαξω ρομ να καθαρισω το τηλ και να ερθει εκει που το αγορασα για να το παρει η γυναικα μου .Ακομα δεν εχω κανει αιτημα για ξεκλειδωμα .Ολα μου δουλευουν μια χαρα ακομα και το 4g ” Δηλαδή δεν σου ζητάει το pin 4-5 φορές; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapata Ποιο pin ? ”