Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-67 από 67.
-
redmi note 3 pro
Μήνυμαδηλαδη εννοεις οτι ειχε φτιαξει mi account και εχουν συχρονιστει τα δικα μου πραγματα οπως φωτο/ επαφες ? εαν κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων στο τηλ δεν μπορω να τα φτιαξω ολα απο την αρχη ? επαφες και φωτο τα εχω αλλου στο Gmail
-
redmi note 3 pro
Μήνυμακαλησπερα και ευχαρηστω αλα ποτε δεν ειχα Xiaomi το πρι τηλ ηταν ενα zoppo sped 7 αυτο το πηρα απο ενα παληκαρι που το εφερε απο vickmall και ειναι με MIUI GLOBAL 7.1 STABLE 7.1.9.0.0 (LHOCNCL) δεν ξερω τι σημενει . εδω να πω οτι μεχρει χτες ελεγε stable ελληνικη !!! και δεν ειχε χρησιμοποιηθει καθολου (μου ειπε )
-
Xiaomi note 3 pro
Μήνυματο adb στον firefox ? μαλον αυτο ηταν ευχαρηστω
-
Xiaomi note 3 pro
Μήνυμακαλησπερα γιατι δεν μπορω να απαντησω στο θεμα που εχω ανοιξει ? γραφω παταω υποβολη και δεν κανει τιποτα !!
-
redmi note 3 pro
Μήνυμακαλησπερα και καλος σας βρηκα πρωτο ποστ και εχω καποιες αποριες παρακαλω εαν μπορειτε βοηθατε το τηλ ειναι απο vickmall και ειναι με MIUI GLOBAL 7.1 STABLE 7.1.9.0.0 (LHOCNCL) δεν ξερω τι σημενει . εδω να πω οτι μεχρει χτες ελεγε stable ελληνικη !!! το μονο που εκανα ειναι να κανω συχρονισμο με Gmail για επαφες εκει ολα οκ κατεβασα και viper facebook και μερικες ακομα εφαρμογες ολα οκ καπου υπαρχουν ελληνικα και καπου αγγλικα στο μενου ok διαβασα οτι πρεπει να κατεβει η ελληνικη rom οταν μπαινω…