Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-67 από 67.

• δεν θελω να αλαξω ρομ να καθαρισω το τηλ και να ερθει εκει που το αγορασα για να το παρει η γυναικα μου .Ακομα δεν εχω κανει αιτημα για ξεκλειδωμα .Ολα μου δουλευουν μια χαρα ακομα και το 4g

• Καλημερα εαν θελω να κανω επαναφορα εργωστασιακων ρυθμισεων χωρις να με ενδιαφερει τι εχει μεσα το τηλ και εχω μεσα την εκδοση MIUI Global 7.1 stable 7.1.9.0.0 (LHOCNCL) . Θα ειναι παλι σαυτη την ρομ ? η θα παει στα κινεζικα ? το εχω παρει απο vickmall και ειχε ελληνικα μεσα και αλλες γλωσες

• redmi note 3 pro

panzaxa - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

δηλαδη εννοεις οτι ειχε φτιαξει mi account και εχουν συχρονιστει τα δικα μου πραγματα οπως φωτο/ επαφες ? εαν κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων στο τηλ δεν μπορω να τα φτιαξω ολα απο την αρχη ? επαφες και φωτο τα εχω αλλου στο Gmail

• redmi note 3 pro

Μήνυμα

καλησπερα και ευχαρηστω αλα ποτε δεν ειχα Xiaomi το πρι τηλ ηταν ενα zoppo sped 7 αυτο το πηρα απο ενα παληκαρι που το εφερε απο vickmall και ειναι με MIUI GLOBAL 7.1 STABLE 7.1.9.0.0 (LHOCNCL) δεν ξερω τι σημενει . εδω να πω οτι μεχρει χτες ελεγε stable ελληνικη !!! και δεν ειχε χρησιμοποιηθει καθολου (μου ειπε )

• Xiaomi note 3 pro

Μήνυμα

το adb στον firefox ? μαλον αυτο ηταν ευχαρηστω

• Xiaomi note 3 pro

Μήνυμα

καλησπερα γιατι δεν μπορω να απαντησω στο θεμα που εχω ανοιξει ? γραφω παταω υποβολη και δεν κανει τιποτα !!

• redmi note 3 pro

Μήνυμα

καλησπερα και καλος σας βρηκα πρωτο ποστ και εχω καποιες αποριες παρακαλω εαν μπορειτε βοηθατε το τηλ ειναι απο vickmall και ειναι με MIUI GLOBAL 7.1 STABLE 7.1.9.0.0 (LHOCNCL) δεν ξερω τι σημενει . εδω να πω οτι μεχρει χτες ελεγε stable ελληνικη !!! το μονο που εκανα ειναι να κανω συχρονισμο με Gmail για επαφες εκει ολα οκ κατεβασα και viper facebook και μερικες ακομα εφαρμογες ολα οκ καπου υπαρχουν ελληνικα και καπου αγγλικα στο μενου ok διαβασα οτι πρεπει να κατεβει η ελληνικη rom οταν μπαινω…