Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 107.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Μήνυμαοκ παιδιά θα περάσω το απόγευμα dev και θα κάνω ότι λέει το σχετικό ποστ σας ευχαριστώ όλους για ακόμα μια φορά
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Μήνυματο mi unlock βγάζει το ίδιο μήνυμα δεν αλαξε κάτι
-
Μήνυμααν εννοείς απο την κατάσταση mi απο τις ρυθμίσεις για προγμαρατιστες το έχω κάνει και έβγαλε ενα αριθμό και κατι κινεζικα.Αρα περιμένω αυτές τις 72 ωρες?
-
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Είναι το πιο σωστό, μπες σε fastboot mode, άνοιξε παράθυρο εντολών cmd και δώσε την εντολή fastboot oem lock Μετά κάνε τον έλεγχο να δεις εάν είναι κλειδωμένο με την εντολή fastboot oem device-info Και τέλος τρέξε το unlock tool για να ξεκλειδώσεις ” Καλήμερα σε όλους. χτες κλείδωσα τον bootloader και προσπάθησα να τον ξεκλειδώσω με unlock tool και μου βγάζει το παρακάτω μυνημα.να υποθέσω ότι είναι η γνωστή διαδικασία των 72 ωρών?
-
ΜήνυμαΟκ nas θα το κανω Να στε καλα παιδια, για οτι χρεαστω θα επικοινωνήσω
-
ΜήνυμαΤο κινητό το έχω 3 μέρες τωρα και απο την πρώτη ωρα ηταν ετσι και έλεγε unlock δεν το εκανα τιποτα απολύτως. Να σημειωθεί οτι μου ηρθε σφραγισμένο με τις ταινίες του κανονικα. Τωρα αν είναι ετσι όπως τα λετε να τον κλειδώσω.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Εγώ θα του πέρναγα κατευθείαν twrp , εσύ μπες cmd και adb και αφού σου αναγνωρίσει το κινητό δώσε fastboot oem lock και enter να κλειδώσει ο bootloader , μετά ξεκλείδωσε και μόνος σου ,εάν ξεκλειδώσει κατευθείαν στο είχαν ξεκλειδώσει νόμιμα ” Μακη με μπέρδεψες, γιατί πρέπει να το κλειδώσω αφού είναι ειδη ξεκλείδωτο?
-
Μήνυμαοκ ευχαριστώ ξανά
-
Μήνυμαάρα μπορώ να προχωρήσω εγκατάσταση σε twrp και xtrv κατευθείαν σωστά?
-
Μήνυμακαι όταν ανοίγω το κινητό πριν το android κάτω στην οθόνη γράφει unlock άλλα δεν ξερω τι ακριβώς ειναι ξεκλείδωτο θα κάνω και ενα τσεκ με τον οδηγό Μακη οταν πάω σπίτι σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας
-
ΜήνυμαΘα ανεβασω μετα φωτογραφια απο το μήνυμα γιατι δεν μπορω να την βγαλω τωρα με λικα mb
-
Μήνυμαευχαριστώ πολύ παιδιά ,το έκανα,δεν έσβησε τίποτα και μου έβγαλε ''device unloced, και veryfing device με κοκκινο και ενα χ''.τωρα μπορώ να προχωρήσω σε εγκατάσταση twrp και flash xtrv σωστά?
-
Μήνυμαείναι δηλαδή κοινό μήνυμα?γιατί στο παρελθόν έχω ξεκλειδώσει και άλλα xiaomi κινητά και δεν είχα δει κάτι τέτοιο πότε.
-
Μήνυμακαλησπέρα σε όλους Εχω το mi6 και όταν πήγα να ξεκλειδώσω με miflash unlock μου λέει ότι θα σβήσει όλα τα δεδομένα του κινητου. ισχύει κάτι τέτοιο?
-
ΜήνυμαΠαιδιά μόλις άλλαξα browser όλα δούλεψαν ρολοι.εχω είδη στείλει το μηνυμα.χιλια ευχαριστώ σε όλους
-
Μήνυμαναι το έβαλα μα πάλι το ίδιο μήνυμα ''your divice isnt supported by mi unlock''