Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-229 από 229.
-
Μολις παρελαβα, πια εχω ; Πια να βαλω ; Attachment (ID: 2021) Και επισης ενα θεματακι το EURO PLUG που με στειλανε δε χωραει πουθενα για φορτιση.. τι κανω..
-
Παιδες αυριο παραλαμβανω το Mi4 Πως θα βαλω την Ελληνικη Miui 6 4.11.7 απο stable 5 Multilanguage ; κατεβαζω την δικια σας rom, συνδεω το κινητο στο pc τη μεταφερω στο κινητο και μπενω απο το κινητο στο update και επιλεγω το .zip που κατεβασα και το κανω ; απο flash. fast boots κλπ που λετε δεν εχω την παραμικρη ιδεα.... Θα προτεινατε σε καποιον καινουργιο χρηστη να βαλει απευθειας την 4.11.7 [Καινουργιο στο Miui περιβαλλον] Ολα λειτουργουν ;
-
Οταν λετε θελει στησιμο απο την αρχη ; γιατι ακουγεται τοσο χρονοβορο ; Εννοειται να κανει install τις εφαρμογες απο το PlayStore η θεμα ρυθμισεων κινητου ; Εγω τωρα θα το παρω απο εβδομαδα εφτασε Ελλαδα Παρασκευη το Mi 4 και εχει stable Miui 5 [Multilanguage] να παω στην 6 ; το θεμα ειναι οτι δε ξερω ουτε flash ουτε τιποτα. αμα γινει γκελα μετα ειμαι δυσκολα! Και δε θελω να μπω σε τετοις διαδικασιες προβληματων.
-
Ε πολύ μπέρδεμα... τι γινεται... γιατι βγηκε και αλλη Developer αναβαθμιση 4.11.7 μετα την Stable? Πω παρανοια... δε ξες πια να βαλεις.. και δε φτιαχνουν αυτα που πρεπει προσθετουν κι αλλα.. α ρε κινεζοφατσες.
-
Εχει λίγες ώρες που αγόρασα το Xiaomi - Mi4 απο Pandawill, απο οτι διαβασα δεν υποστηριζει ελληνική γλώσσα στο menu (Απο μόνο του) Αλλα απο το site που το παράγγειλα εχει αυτη την εικόνα: 650x385x2014-08-27_16_02_12mi4,P20,281,29.jpg.+V47=+U94XDmeXx7_b.T045wO.jpg Για που ειναι αυτη η ρυθμιση ; Τωρα οταν ερθει θα εχει περασμενη την MIUI 5 ή 6? (Δεν ειχα ποτε εμπειρια με MIUI ξανα. )