Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 229.
-
Ναι και εγω κι ολα λειτουργουν μια χαρά.
-
Ωραίος Boss. Κατεβάζω!!! Για να δούμε!
-
Κανείς να εχει τυχαια blackscreen και να ξεκολλαει μετα απο καπoια λεπτα πιεζωντας το power button? Και επισης καποιος να απαντησει αν γνωριζει γιατι δε εχω το remote control app ? [Εκανα καθαρη εγκατασταση της rom 5.9.17 αφου πρωτα εχω σβησει τα παντα στο τηλεφωνο.]
-
Ενσωματοσαν το remote control app μεσα στο καινουργιο Mi Smart home?
-
Παιδες εκανα το απολυτο format απο recovery στο κινητο σβηνωντας κυριολεκτικα τα παντα περασα την 5.9.17 αλλα παρατηρησα οτι λειπει το remote control app ?
-
Εγω νομιζω οτι η μπαταρια κραταει πιο πολυ απο οτι πριν...... εχω το κινητο στα χερια μου απο τις 7 ωρα με 100% φορτιση οχι συνεχεια αλλα σταδιακα και με αρκετη φωτεινοτητα και ακομα ειναι στο 90% Αυτο δε εχει ξανα γινει .
-
Τη πέρασα ολα normal Οπως πριν και οντως οι εφαρμογες ανοιγουν πιο γρηγορα...!!!!!! Βεβαια λιγες οι αλλαγες για να τη βαφτισεις MIUI 7 απο 6 αλλα παλι εφοσον δουλευουν οι κινεζοι στα κινητα μας ας τα κανουν σιγα σιγα........ Μπραβοοοο παιδες!
-
Κανενας να πει κατι θετικο για τη νεα ROM στο Mi4 να τη περάσω???
-
Περιμενω εσας παιδια δε περναω απο πουθενα αλλου..... Η Ελληνική η τίποτα.
-
Εχω παρατηρησει τωρα τελευταια καθυστερηση στη ανταποκριση αφης.. λογικα φταιει το κινητο μου... εχει περασει πολλα.... νερο, πεσιματα.... υγρασιες.... Να αγορασω καινουργια οθονη? Δε νομιζω να φταινε οι rom.
-
Είστε 10 χρόνια μπροστά απο αυτούς αφόύ. Περνάω εγώ σε λίγο θα επιστρέψω με τις δικές μου εντυπώσεις.
-
MIUI ROM 5.7.31 suspended. According to feedback from some users, upgrading to MIUI 5.7.31 might cause reboot. Developers are working on it right now. The OTA update has been suspended for now. We'll resume the update as soon as the problem is solved. Sorry for the inconvenience. Thank you very much for your support and understanding. Για πείτε αναβαθμιζουμε? Γιατι στο official λενε οτι τους προκαλεσε επανεκκινήσεις
-
Τώρα τέλος ?????
K4rMa - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΑπο το Mi4 οχι δε βγαινει.... αν κ ερχομαι με καλα νεα.... λιγο πιστολακι με κρυο αερα.... λιγο στο ρυζι... λιγο στο ηλιο.... εχει να μου κανει επανεκινηση απο εχθες το απογευματακι ! Ευτυχως! ΟΛΑ ΚΑΛΑ !
-
Τώρα τέλος ?????
K4rMa - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΔυστυχως δε εκλεινε κ σταματησα να προσπαθω το εκλεινα κ μετα ανοιγε μονο του.... Τωρα το εχω στο ρυζι αλλα μονο σε ενα θαυμα πιστευω οτι καποια στιγμη οι επανεκινησεις θα σταματησουν ως διαμαγειας..
-
Τώρα τέλος ?????
K4rMa - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΑνοιχτο το ειχα απο χθες αλλα και χωρις να το θελω καθως οταν το κλεινω απενεργοποιηση ανοιγει μονο του καποιες φορες Το εβαλα τωρα στο ρυζι..... για να δουμε..
-
Τώρα τέλος ?????
K4rMa - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΕ το thread το εκανα 4-5 ωρες μετα αφου βραχηκε οποτε τωρα ειναι ηδη αργα... Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι τα restart τα κανει οταν παταω το power button τις πιο πολλες φορες δηλαδη 1-3 θα κανει αμα ξυπνησω το κινητο με το Power button για αυτο το αλλαξα να ανοιγει η συσκευη με τα κουμπια της εντασης... σαν να βελτιωθηκε λιγο αλλα δεν ειναι λυση αυτο παει το κινητακι.... εκτος κι αν με το καιρο επανελθει παντως αλλα προβληματα δε εντοπισα [Ακομα]
-
Τώρα τέλος ?????
K4rMa - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΒραχηκε το Mi4 ενω το ειχα σε τσαντα απο βροχη ημουν εξω δε εγινε μουσκεμα αλλα το νερακι του το πηρε.... Ξεκινησε επανεκκινησεις μονο του και οταν καταφερνω να το ανοιξω οταν κανω Lock Screen ξανα ανοιγει κλπ οποτε θελει. αμα στεγνωσει θα στρωσει η τελος?
-
Στο Mi4 τελευταια εχω παρατηρησει ανοδο θερμοκρασιας φταινε οι νεες rom η "καλοκαιριασε" ?