Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 229.
-
Παράθεση από pkatsaras: “Χθες μου συνέβη κάτι περίεργο. Ξαφνικά όλες οι εφαρμογές έκαναν FC μέχρι που μαύρισε η οθόνη. Έκανα restart σε recovery, wipe cache και dalvik και όλα κομπλέ. Αυτό με τη μνήμη το έχω παρατηρήσει κι εγώ. Πέφτει πολύ γρήγορα στην πάροδο των ημερών. Είμαι στην 5.2.6.” Και σε μενα το ιδιο εφοσον εξαντληθουν οι ποροι μνημης αν εχεις να το κανεις κανα 2 μερες επανεκινηση και παει στα 800 mb αρχιζουν τα FC ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, θα στο ξανακανει δε ανοιγει τιποτα και φτ…
-
Περασα τη νέα rom εχθες μεχρι τωρα δεν ειχα επανεκινηση του launcher
-
Εχω την εντυπωση οτι οταν βλεπω ενα video η φωτεινοτητα πεφτει αυτοματα...
-
Το εφε στα menu που παραμορφωνει τα γραμματα και τα εικονιδια γινετε καπως να βγει ; [Οταν κανεις πανω και κατω την αφη]
-
Εκει που ειχα ανοιχτο το κινητο παω να το ανοιξω στο lock screen με το power button και βλεπω οτι δε νιωθει... ειναι κλειστο κ προσπαθω να το ανοιξω και δε ανοιγει με τιποτα... τελικα μετα απο 5 λεπτα ανοιξε μπηκα στο recovery εκανα restart και ανοιξε ευτυχως τι μπορει να επαθε... παγωσε το αιμα μου ουτε 2 μηνες δε το εχουμε καλα καλα!!!!! Εχω παλια ROM 5.1 κατι δε θυμαμαι [Οποτε δεν ειναι θεμα ROM]
-
Ναι, οντως φταει η νεα εκδοση λογικα γιατι προσφατα μου εκανε Update. Thanks
-
Για καποιο λογο δε μπορω απο το κινητο να δω το forum πληρες πχ μπαινω σε ενα θεμα και κοβεται στη μεση... δε παει πιο κατω...; καμια ιδεα ;
-
Ποια η διαφορά με τα Compile? Την πέρασε κανείς, όλα οκ?
-
Έχω μείνει ακόμα με τη 4.12.26 τη τελευταια πριν γίνει 5αρα.. Ποια τα πλεονεκτήματα στην τελευταια π βγαλανε; Σε αυτή που έχω πάντως όλα πάνε αψογα.... Ουτε κινεζικα βιντεο... Ουτε crasharei κανενα app και ειμαι πολύ σκεπτικος για αναβαθμιση.
-
img_4432_1.jpg Βρήκα αυτον εδώ.... Καλη μου τύχη... Αμα δε μυρισει καμμένο στο πρωτο μισαωρο θα είμαστε καλά!
-
Παιδιά sorry για το off topic έχασα το φορτιστη του κινητού... Μπορω να το φορτισω με αλλους φορτιστες; Παιζουν ρολο τα volts κλπ; Επίσης θα είναι quick charge οπως τον εργοστασιακο; Μη γινει καμια γκελα κ το χαλασω.
-
Σκεφτομαι να παραγγειλω το καινουργιο κινητο που βγαλαν Redmi 2 για εναν γνωστο θα μπορεσω να βαλω ελληνική Rom ?
-
Δοκιμασε κανεις τη καινουργια ολα good ?
-
Παιδες αυτη η 5.1.5 ποτε βγηκε τι καινουργια πραγματα εχει ; Να τη περασω η να περιμενω για 5.1.9 που εβγαλε σε preview σημερα το en.miui.com να τη στρωσετε.
-
Μια απορία... μετα την 4.12.26 .. αυτη η καινουργια 5.1 ... κατι... τι καινουργιο υπαρχει κ ποια η διαφορά με την 4.12.26 την ελληνική ; Μου ηρθε ειδοποιηση αλλα δε κατεβασα ακομα.
-
Παράθεση από takisfrag: “Καλησπέρα είμαι στην 4.12.12 ,δεν έχω περάσει ακόμα την 4.12.19 είναι όλα καλά ?να το κάνω το άλμα ?” Να το κάνεις για ενα πιο smooth κινητο! Αισθητη βελτιωση!
-
Αυτο με το Δεκεμβρ. που κοβεται βρηκαμε τελικα λυση ; εμενα δε ειχε θεμα τοσο καιρο και καταλαθως το εσβησα το widget το ξανα εβαλα και μου το εμφανιζει ετσι τωρα κομμενο.
-
Ωραίος ο χειρισμός με τις υπέρυθρες εβαλα μέσα σε ενα καφε-bar το airco στους 17...χαχαχα