Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 84.
-
Παράθεση από ilektrokoke: “Παράθεση από dimathio: “Καλημέρα. Έχω το Redmi pro με την τελευταία Rom. Το μόνο πρόβλημα που μου παρουσιάστηκε είναι στον καιρό το μήνυμα "Αδυναμία εντοπισμού συσκευής" Όταν εγκαθιστώ άλλο πρόγραμμα καιρού εντοπίζει τα στοιχεία κανονικά. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος φίλος; ” Έχω και εγώ το ίδιο θέμα σε RN2 εδώ και 2 μέρες ενώ έχω περάσει την rom από το σάββατο.Έκανα και wipe αλλά δεν έγινε τίποτα,ούτε χειροκίνητα όποια πόλη και να βάλω βρίσκει κάτι ” Έτσι ακριβώς. Το...…
-
Κατέβηκε άμεσα και εγκαταστάθηκε άψογα.
-
Μια χαρά η εγκατάσταση της RN2, χωρίς οποιαδήποτε καθυστέρηση ή πρόβλημα...και τώρα σκάλισμα. Σας ευχαριστώ πολύ.
-
Στη δική μου περίπτωση περίμενα 40 λεπτά αλλά τίποτα...Οπότε μέσω twrp πέρασα τη προηγούμενη xtrv 6.11.3 που είχα (και η οποία είχε εγκατασταθεί νεράκι).
-
Εδώ ξεπέρασα τη μισή ώρα και ακόμα φορτώνει τις...τελίτσες του android!!!! Μήπως πρέπει να κάνω κάτι και αν ναι τι;
-
Τη βοήθεια σας παρακαλώ: Φλάσαρα μια χαρά την xtrv 6.11.10 στο Redmi note 2 όμως όταν πάτησα για reboot, έχει κολλήσει εδώ και 10 λεπτά στη φόρτωση στις τελίτσες του android. Tι πρέπει να κάνω;
-
Ως κάτοχος του mi band 2, μετά από 2 μήνες χρήσης δεν δούλευε το heart rate, παρόλο ο sensor εξέπεμπε αυτό το πράσινο φως (το αποτέλεσμα ήταν πάντα Χ). Ως εκ τουτου κατέβασα την version 2.2.3 (η οποία αναβαθμίστηκε σε 2.2.4) και αυτομάτως αναβαθμίστηκε το fimware από το 1.0.0.39 σε 1.0.0.53...και το πρόβλημα λύθηκε.
-
Θα ήθελα την άποψή σας στο εξής: Προ ημερών παρέλαβα το xiaomi redmi 3 με ρομ MIUI 7.5/STABLE 7.5.2.0 LAICNDE. Παρόλο που δεν μπορούσα να περάσω την official dev rom, δοκίμασα ΕΠΙΤΥΧΩΣ και ξεκλείδωσα το bootloader. Στον οδηγό του νήματος αναφέρεται ρητά "φοράτε Developer Ρομ στη συσκευή σας". Υπάρχει περίπτωση να τρέξω τον οδηγό ΔΙΧΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, με την υπάρχουσα stable και με ξεκλείδωτο το bootloader προκειμένου να εγκαταστήσω το twrp και την ελληνική ρομ;
-
Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
dfm - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαρέλαβα προ ημερών για συγγενικό μου πρόσωπο το XIAOMI REDMI 3 (από τον yeso521). Το κινητό ήρθε με την εξής ρομ MIUI 7.5/STABLE 7.5.2.0 LAICNDE (με αρκετές κινέζικες εφαρμογές, χωρίς ελληνικά και δίχως google apps) δίχως να είμαι σε θέση να γνωρίζω εάν είναι official. 1. Προσπάθησα μέσω του updater να περάσω την τελευταία official dev (Version: 6.8.11 (MIUI8)) όμως μου εμφανίζει μήνυμα "Cant verify update". Την ρομ την κατέβασα από εδώ MIUI ROM for Redmi 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Offici…