Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-84 από 84.
-
Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
dfm - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλή σας ημέρα. Κάτοχος από χθές του Xiaomi redmi note 2. Λόγω ΗΥ δεν κατάφερα αρχικά να προχωρήσω τον εν λόγω οδηγό, αλλάζοντας όμως ΗΥ και με τη ψύχραιμη υποστήριξη του caeser όλα πήγαν καλά και πραγματικά απολαμβάνω μια υπέροχη συσκευή. Η δουλειά που έχετε κάνει με τη ROM είναι καταπληκτική (πέρασα την τελευταία dev) και το μόνο πρόβλημα που έχω εντοπίσει είναι στο fmradio. Ο λόγος που προσωπικά επέλεξα την εν λόγω συσκευή, ήταν τα χαρακτηριστικά της, αλλά και η ύπαρξη της κοινότητάς μας, που…
-
Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
dfm - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλή σας ημέρα. Σε λίγο σπεύδω ταχέως στο ταχυδρομείο της γειτονιάς μου για να παραλάβω το κινητό. Ως αρχάριος, πρώτη κίνηση (εξ όσων έχω διαβάσει στη κοινότητά μας), είναι η εργασία του παρόντος θέματος, δηλαδή καθαρή εγκατάσταση. Ερώτηση: απαιτείται να κάνω (πριν την εφαρμογή του οδηγού καθαρής εγκατάστασης) επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ή περνάω απ΄ευθείας στην υλοποίηση του οδηγού;
-
Παράθεση από biggirl13: “@itisme21 όχι ακόμα Έχει κολλήσει στο 2015-11-06 16:09 Arrival at Destination Post (Country: GR) Το καλοκαίρι έχει έρθει σε 9 μέρες. ” Συγνώμη που παρεμβαίνω, αλλά και εμένα έχει κολλήσει στο "ίδιο σημείο", την ίδια ώρα και μέρα και ως γνωστόν, τα ΕΛΤΑ "δεν άκουσα τίποτα-δεν γνωρίζω τίποτα-δεν έχει έρθει τίποτα"!!!