ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
εκανες factory reset και σου τα κανει αυτα; ξανακανε factory reset και περνα την αρωμα. εγω ειχα την 7.6.8 xtrv πριν, εκανα factory reset και περασα την αρωμα και δεν ειχα κανενα θεμα
κι εγω factory εκανα, και μετα εγκατασταση την αρωμα. οταν προχωρας βημα-βημα, σου βγαζει καπου κανοντας εγκατασταση την αρωμα, να επιλεξεις αν θα κανεις ή οχι εγκατασταση το magisk. επελεξε να το κανει και συνεχισε κανονικα μετα
Παράθεση από tsarlam: “Εβαλα την καινουρια Miui 9......Το SU και το magisk δεν δουλευουν σε αυτη τη rom....Τα φλασαρα και τα δυο χωρις επιτυχια.... ” Οταν εκανες την εγκατασταση, σου ελεγε αν θες να εγκαταστησεις το magisk. Δεν το επελεξες;
η αντιμετωπιση της εταιριας ενοχλει. γιατι δεν ειναι κανενα παλιο κινητο, να πεις οτι εχει φαει τα ψωμια του και το κανουν στην ακρη. και miui 9 παιζοταν να παρει
σοβαρα; ειχα πει οτι αν δεν παρει 7 το κινητο, δε θα ξαναπαρω xiaomi, γιατι αυτο δεν ειναι σοβαρη αντιμετωπιση της εταιριας. ουτε χρονο δεν εχει που βγηκε και δεν παιρνει την επομενη αναβαθμιση; μονο για το φορουμ αξιζει να εχεις xiaomi, αν ισχυει αυτο
Παράθεση από tsafou: “ ” αμα το βρεις εστω και απο εξω, παρτο. εγω αν δεν χαλασει δεν το αλλαζω. ειδικα αφου θα παρει και miui 9. αν θες να περιμενεις, λογικα θα βγει και 5 prime οπου να ναι