Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-23 από 23.

• Παράθεση από Project_P: “Νεα ερωτηση Στο link που ανεβασα εχει 2 Global, μια Recovery και μια για FastBoot. Στον οδηγο για unbricking / flashing λεει οτι το τηελφωνο πρεπει να ειναι σε download mode (και οχι FastBoot). Οποτε πρεπει να κατεβασω την εκδοση Recovery αν θελω να το κανω με την ιδια διαδικασια? η Fastboot εκδοση ομως ειναι .tgz σαν αυτη που δινει για να περασεις την κινεζικη. Επισης η Fastboot που εβαλα τωρα να κατεβει ειναι 1.3GB ενω αυτη απο το λινκ του @Pachenko_Gr ειναι 1.002GB ..…

• Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από akisjes: “Παιδιά έχω ένα θέμα ” Με τον κωδικό που έχεις δεν μπορείς να το ξεκλειδωσεις? ” Παράθεση από akisjes: “δεν είναι κωδικός permition μου είχε έρθει.Σύνδεσα το κινητό σε fastboot και με τον unlocktool πήγε κλασικά στο 50% αλλά δεν είναι κουφό με permition του απλού να ξεκλειδώσω το pG ” Για να καταλαβω και εγω που περιμενω το μηνυμα απο τη xiaomi, θα μου ερθει κωδικος που μετα θα χρησιμοποιησω για το unlock και αν τον χασω (π.χ. σβηστει το μηνυμα) παπαλ…

• Έρωτας!! XIAOMI MI 5 3GB RAM 32GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 1.8GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool