Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 44.
-
unknown devise
-
δυστυχως δεν ανοιγει twr αλλα οταν το βαζω για φορτισμα συνεχιζει να αναβοσβηνει το κοκκινο led ιδεες??
-
αυτο θα κανω ++ το σταυρο μου
-
ευχαριστω αυτο εκανα και αναβοσβηνει το κοκκινο led εχεις καμια ιδεα για plan b?
-
παιδες θελω λιγο βοηθεια πηγα να περασω με τον 1 τροπο την 7,3,1 και ενω το εκανε το φλασ(νομιζω) μου ειπε αν θελω su εγκατασταση, αρνηθηκα και μετα εσβησε και δεν ανοιγει ουτε μπαινει σε TWR MODE
-
την διαλεγεις παρατεταμενα(μεχρι να βγαλει τον καδο) και την σβηνεις με drag & drop τουλαχιστον ετσι την εσβησα εγω
-
@NasDriver ευχαριστω πολυ ξεκιναω το διαβασμα
-
καλησπερα και απο εμενα, ειμαι αυτη τη στιγμη με την 7.2.2 ελληνικη,και θελω να κανω αναβαθμιση σε RedMi 3 (Ido). υπαρχει καποιος οδηγος? γιατι εχω μπερδευτει οικτρα
-
καλημερα και απο μενα, ηρθε επιτελους το ξεκλειδωμα του bl. το κινητο εχει MIUI 7 GLOBAL 6.4.14. BETA (DEV) η ερωτηση μου ειναι ακολουθω τον οδηγο xiaomi-miui.gr/community/index…%BF%CF%81%CE%AC/?pageNo=1 κατα γραμμα με εγκατασταση αdb drivers ή βαζω την ελληνικη ρομ μεσω update?? απλα απο το πολυ διαβασμα εχω μπερδευτει παρα πολυ και λογω οτι brickara ena s3 πριν κατι μερες θελω να ειμαι σιγουρος ευχαριστω
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΡΟΜ
Μήνυμαωραια θα προσπαθησω και εγω με την ιδια αιτιολογια ευχαριστω και παλι
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΡΟΜ
Μήνυμακαι τι να βαλω σαν αιτιολογια ξεκλιδωματος ??