Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-26 από 26.

• Παράθεση από zefs: “Παράθεση από ntinako33: “Καλημερα εμενα στο redmi 2 2gb δεν εχει προνομια root εχω κανει κατι λάθος??? και τι μπορω να κανω γι αυτο??” Settings - About Phone - 5 taps στο MIUI Version. Οι roms είναι root.” αυτό που αναφέρεις είναι για τα Developer Options. Για root access βρίσκεις την εφαρμογή Security, όπου επιλέγεις Root Access όπου εμφανίζει και διαχειρίζεσαι ποιές εφαρμογές έχουν Root Access και ποίες έχουν ζητήσει.

• Παράθεση από 33cent: “παίδες μέρα λοιπόν έχω την 5.0.2 lollipop κ έβαλα την νέα ρομ gtv - 5.10.8.. πως παο στην 5.1.1 lollipop..??” μπερδεύεις τις εκδόσεις του android (5.0.2, 5.1.1, ...) με τις εκδόσεις της rom (gtv 5.10.8, ...). Όλες οι GTV Roms για το Redmi Note 2, μέχρι τώρα, βασίζονται στο Android 5.0.2. Ακόμα δεν έχει βγεί rom που να βασίζεται στο Android 5.1.1.

• Παράθεση από chalaido: “Σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση 5.9.27 σε Note 2 αλλάζει κάτι τόσο σημαντικό για να μπει κάποιος στην διαδικασία να αναβαθμίσει την έκδοση; Ρωτάω γιατί βλέπω προβλήματα με ένταση δόνησης ....” η 5.10.8 με την 5.9.27 δεν έχει αλλάξει κάτι με την δόνηση, και οι 2 διαφέρουν ως προς την δόνηση με την 5.9.18

• Στο Redmi Note 2 πράγματι έχει αλλάξει το μενού σε Sound & Vibration αλλά μέσα δεν έχει καμία επιλογή αναφορικά με την ένταση της δόνησης. Επίσης δεν δουλεύει σωστά ο themer αναφορικά με τα wallpapers. Είτε επιλέγω wallpaper του συστήματος είτε δική μου φωτογραφία μέσα από browsing δεν κάνει τίποτα

• ευχαριστώ για τις απαντήσεις. έκανα απεγκατάσταση και διέγραψα ότι αρχείο και φάκελο είχε να κάνει με την εφαρμογή και την ξαναπέρασα. 2 μέρες τώρα δεν έχει ξανακρασάρει. Ελπίζω να είναι ok

• καλησπέρεα, τόσο με τη rom 18 όσο και με την 27 αντιπετωπίζω συχνά πρόβλημα με την εφαρμογή Here maps. Εμφανίζει το αρχικό logo και μετά κλείνει. Κάτω εμφανίζεται ένα notification ότι παρουσιάστηκε πρόβλημα στην εφαρμογή. Έχω δοκιμάσει να την κάνω force stop και να καθαρίσω τα cache data αλλά δεν κάνει διαφορά. Με restart παίζει μια χαρά. Δεν έχω δοκιμάσει να την κάνω uninstall και να την ξαναπεράσω Το αντιμετωπίζει άλλος;