Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 109.

• Παράθεση από ulysses21: “ναι όπως είναι το zipκαι επειδή σου έβγαλε αυτό κάνεις το 2ο βήμα flash boot κτλ κ μετά σβήνεις κ vol+up and power On πατημένα μέχρι να ανάψει να μπεις σε recovery να τρέξει το twrp.και μέσα από το twrp βρίσκεις το zip +install. ” μπηκα σε recovery πρεπει να κανω wipe και factory reset τα παντα? εχει κολλησει στο skipping md5 check.no md5 file found ουτε μπαρα εχει ουτε τ΄πτ/

• εκανε failed remote unknown command πατησα για να περασει το recovery

• Παράθεση από ulysses21: “Τίποτα απλά ακολούθησε τον οδηγό και θα είσαι κομπλέ ,μερικές παρατηρήσεις: αν σου λέει το ADB> (ID) UNAUTHORISED ξεκλείδωσε το κινητό του και πάτα αξιόπιστη σύνδεση , και επίσης στο twrp εγώ προσωπικά πάτησα να μην πειράξει τα files,και μετά βρίσκεις το zip >Install & go! Gl! ” χυμα την βαζω την ρομ στην μνημη?

• μολις ξεκλειδωσα και κατεβασω την ελληνικη.αν θελει κανεις να βοηθησει σε απορειες ας στειλει chat.

• υπαρχει κανενα αλλο λινκ για την developer rom γιατι κατεβαζει βασανιστικα αργα απο το site edit εφταιγε ο edge.

• Unlock code

alprio - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Ναι αυτό το ξέρω εγώ. Δεν με νοιαζουν έτσι και αλλιώς τα ελληνικά προσωπικά εμένα. Απλά θέλω το support. Τώρα ελληνική Vs ξένη. Δεν ξέρω τι να κάνω. Θέλω να είναι stable χωρίς battery drain. Αλλά από την άλλη θέλει πάλι στήσιμο αν περάσεις κάτι με fastboot κάθε φορά που βγάζει νέα έκδοση. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από ulysses21: “Ελληνική ρομ +bootloader locked...” Τι εννοείς; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Unlock code

Μήνυμα

Οκ θα ενημερώσω.!! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Unlock code

Μήνυμα

Λες ε;ήμουν από τους τυχερούς δηλαδή. Το βραδάκι λέω να περάσω την ελληνική.οποτε παίζει να σας ζαλισω λίγο.. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Unlock code

Μήνυμα

Όχι μέσα σε 5-6 ώρες μου το ξεκλείδωσαν. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από TOLIS38: “εμενα παντως απο μπαταρια σκιζει...” Δηλαδή για εξήγησε το. Πόσες ώρες βγάζει πωε της βγάζει. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs

Μήνυμα

Πηρα το unlock code σήμερα το πρωί. Βράδυ έκανα το παράπονο σήμερα το πρωί ήρθε μήνυμα. Ταχύτατοι. Και θα περάσω την ελληνική. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Μήνυμα

Έχει παρατηρήσει κάνεις battery drain μετα από κάποιες μέρες χρήσης του κινητού; 2 εβδομάδες εμένα ήταν οκ γύρω στις 3.30 ώρες screen on με δεδομένα WiFi. Και 1% ανά 2ωρο idle. Τώρα αρχίζει και πέφτει πιο γρήγορα χωρίς να αλλάξω κάτι. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Unlock code

Μήνυμα

Εγώ εχθές το βράδυ έκανα apply σήμερα το πρωί είχα το μήνυμα που έλεγε ότι το ξεκλείδωσαν. Πολύ γρήγοροι. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Unlock code

Μήνυμα

Γίνεται πιστεύω. Οι άλλοι πως το κάνουν; Και περνάνε κανονικά custom rom; Η ελληνική δεν περνάει προς το παρών. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Unlock code

Μήνυμα

που κανω και εγω παραπαονα?

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από veinrich: “Καλησπερα, σημερα παρελαβα και εγω και εκανα αμεσα αιτηση για unlock, εχει μια custo rom μεσα απο το gearbest με ελληνικα, εκδοση MUIU / Stable 7.00.11.00(LHNCNCJ). Οπως ειδα και στο αγγλικο forum δεν χρειαστηκε να περασω αλλη rom για να κανω την αιτηση αφου απο 7 ιανουριου κ μετα δεχοταν και developer και stable roms. Ειναι καλο να αλλαξω αυτη τη ρομ ή οσο δεν κολαει και δεν εχει θεμα με μπαταρια η με εφαρμογες να παραμεινω σε αυτη μεχρι το unlock?” Αδελφέ την ίδια είχα …

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από alprio: “Γιαυτό δεν είναι τα quote? Για να τα κάνεις;δεν έχω διαβάσει τους όρους. Θα κάνω πιο αρεα. ” Ναι βρε να κάνεις αυτό που χρειάζεται. Όχι να χρησιμοποιείται μία σελίδα του φόρουμ για 2-3 quotes. Άσε που είναι και δυσανάγνωστα” Σε καταλαβαίνω έχεις δίκιο. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Μήνυμα

Γιαυτό δεν είναι τα quote? Για να τα κάνεις;δεν έχω διαβάσει τους όρους. Θα κάνω πιο αρεα. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Παιδιά προσέξτε με τα quotes λέμε @piwiherman για chat πρέπει να περάσεις ένα αριθμό μηνυμάτων” Τι εκανα λάθος με τα quote?? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk