Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 65.
-
Καλησπέρα σας και καλή χρονιά! Κάπου μέσα στο foroum έγραψε κάποιος για μια αγορά κινητού από το minideal που του ήρθε πολύ γρήγορα( ή 5 ή 7 μέρες δεν θυμάμαι) γιατί έγραψε πως υπήρχαν αποθέματα στις αποθήκες στην Ελλάδα και έτσι δεν χρειάστηκε να έρθει κινητό από Κίνα και προφανώς του ρθε γρήγορα! WTF??????? Θα ήθελα να μάθω κατά πόσο ισχύει κάτι τέτοιο και αν ναι, αν γνωρίζετε, ποια κινέζικα site έχουν αποθήκες στην Ελλάδα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Με εκτίμηση, Νίκος
-
Παράθεση από mol: “Τελεια! Ευχαριστω πολυ! Απ οτι βλεπω, με micro sd πρεπει να γινει η δουλεια... Ηθελα να την αποφυγω προς το παρων ” Παρε μια απο eshop.gr σε προσφορά δεν είναι καθόλου ακριβές όταν είναι σε προσφορα, θα σου λύσει τα χέρια. Μπορείς και χωρίς sd αλλα πρέπει να μεταφέρεις στο pc αρχεία για να κάνεις clean αστα να πάνε βασικά υπάρχουν τρόποι αλλα ποιος ρισκάρει τώρα...:P.. οπότε τσιμπα μια 32ara sd μάρκα ότι να ναι και είσαι αρχηγός!
-
Παράθεση από mol: “δοκιμασε κανεις την cm12.1; θελω χελπ, στο πως να την περασω με το twrp. δοκιμασα χτες, κατι εκανα λαθος και εσβησα τα παντα απ το τηλεφωνο. επειτα αφου περαστηκε ξανα η ελληνικη ντεβ(μονη της???) πηγα να κανω Install το zip της cm αλλα εβγαζε fail ” Εγώ πηγαινοέρχομαι δοκίμασα διάφορες τώρα δοκίμασα την cm12.1 που είναι στο xda, στο thread original development του redmi note 2 και νομίζω παρά τα bugs είναι η καλύτερη από όλες τις custom. Γράψε στο google open gapps και παρε τ…
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από sanceliken2000: “Παράθεση από caeser: “Παράθεση από sanceliken2000: “Το ερώτημα είναι πρέπει να αρχίσω να ανησυχώ για κάποια απο τις δυο παραγγελίες και αν ναι σε ποιόν πρέπει να απευθυνθώ' στο εκάστοτε ταχυδρομίο ή στον seller; ” Με παραγγελίες στις 23 και 26 Νοεμβρίου δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος ανησυχίας προς το παρόν και ιδιαίτερα τώρα που είναι και περίοδος εορτών... Είναι πολύ νωρίς ακόμα για "ανησυχία"! ” Σας ευχαριστώ πολύ και παλι για την άμεση απά…
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από sanceliken2000: “Το ερώτημα είναι πρέπει να αρχίσω να ανησυχώ για κάποια απο τις δυο παραγγελίες και αν ναι σε ποιόν πρέπει να απευθυνθώ' στο εκάστοτε ταχυδρομίο ή στον seller; ” Με παραγγελίες στις 23 και 26 Νοεμβρίου δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος ανησυχίας προς το παρόν και ιδιαίτερα τώρα που είναι και περίοδος εορτών... Είναι πολύ νωρίς ακόμα για "ανησυχία"! ” Σας ευχαριστώ πολύ και παλι για την άμεση απάντηση! Πότε περίπου με συμβουλεύετε να αρχίσω να ανησυχ…
-
Καλησπέρα σας, είχα κάνει δυο αγορές πριν λίγο καιρό και απο ότι βλέπω στο 17track έχουν κολλήσει και οι δυο. Το ερώτημα είναι πρέπει να αρχίσω να ανησυχώ για κάποια απο τις δυο παραγγελίες και αν ναι σε ποιόν πρέπει να απευθυνθώ' στο εκάστοτε ταχυδρομίο ή στον seller; Για την πρώτη: Η παραγγελία έγινε 23 νοεμβρίου είναι μια θήκη, έρχεται με china post και η αγορά έγινε μέσω ebay και έχει κολλήσει εδώ: * Wednesday, Dec 2, 2015 3:25 AM * GUANGZHOU * Arrival at inward office of exchange Για την δε…
-
Καλησπέρα σας, oυσιαστικά όπως θα δείτε και σεις είναι μια παράκληση στον πρόεδρο της Xiaomi, Hugo Barra να κατεβάσει τις "Βάrrες" και να δώσει ολόκληρο τον κώδικα με μοναδικό όφελος ένα, τεράστια ευελιξία στην παραμετροποίηση, δημιουργία νέων rom, βελτιστοποίηση ήδη υπάρχων, ανάπτυξη διαφόρων tweaks και mod κ.α. , ούπς τελικά δεν ήταν ένα.. και εντέλει θα λύσει τα χέρια σε developers ώστε να μπορούν να αξιοποιήσουν προγραμματιστικά τη συσκευή στο μέγιστο δυνατό. Δεν γνωρίζω τι ισχύ έχει το site…
-
Παράθεση από mol: “ευχαριστω για την απαντηση σου! την λαμβανω σοβαρα υποψιν! το πολυ πολυ μενω με ελληνικη ντεβ και χρησιμοποιω αλλον launcher. θα φλασαρω ομως καποια αοσπ, μαλλον την saosp, για να εχω προσωπικη αποψη! Sent from my V967S using Tapatalk ” και γω έχω βάλει το nova και είναι κομπλέ ...αμα δοκιμάσεις την saosp στείλε μου αν θες inbox πως ήταν γιατί δεν τη φόρεσα
-
Παράθεση από mol: “ασχολειται καποιος με aosp; επειδη μαλλον με μιυι δε θα την παλεψω, λεω να κανω την μεταβαση. αλλα δε ξερω σε ποια ρομ. θελω να λειτουργει αψογα, να εχει καλη διαρκεια μπαταριας, fm radio ” Καλησπέρα, κοίτα θα σου απαντήσω αντικειμενικά διάβασα σε πολλά forum για διάφορες rom όπως aosp, cyanogenmod στην κυριολεξία το έκαψα όχι γιατί το δεν μου αρέσει το miui αλλά γιατί προσωπικά μου αρέσει να δοκιμάζω διάφορες rom και ψαχνόμουν. Το συμπέρασμα που έβγαλα δοκιμάζοντας την cyanog…
-
Παράθεση από Bodai: “θα έλεγα να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις την εφαρμογή της natec.. ” αυτή που φαίνεται πίσω από την φωτογραφία στο φόντο είναι η εφαρμογή της natec για το smartkey και είτε είναι ανοιχτή ,είτε και κλειστή πρέπει πρώτα να επιλέξω headset ή smartkey, με το που συνδέω το smartkey και εφόσον επιλέξω παίρνω έπειτα το error, δοκίμασα και άλλη εφαρμογή από playstore που το βρίσκει αλλά πετάει ταυτόχρονα pop up headset ή smartkey και γίνεται το ίδιο. Έχω δώσει όλα τα δικαιώματα στ…
-
Παράθεση από Bodai: “To error το βγάζει η εφαρμογή της natec? ” Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σας, η πρώτη φωτογραφία που επιλέγουμε είτε headset είτε smartkey εμφανίστηκε σε όλα τα κινητά ενώ η δεύτερη μόνο σε αυτό το sony και το xiaomi redmi note 2 prime το δικό μου. Ενώ ήμουν σε cyanogenmod 12.1 δεν παρουσιάστηκε αυτό το error.Στην ερώτηση σας, έχω την πεποίθηση ότι είναι της rom. Οποιαδήποτε πληροφορία ή συμβουλή θα μου ήταν αρεστή.
-
Καλησπέρα θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με τα smartkeys, παρήγγειλα ένα smartkey της natec από τα eshop που είναι στα crazy sundays αυτής της εβδομάδας. Η ερώτηση είναι η εξής: Έτρεξα την εφαρμογή από cyanogenmod 12.1 του redmi note 2 prime μου και το key δούλεψε κανονικά, όταν όμως το έτρεξα από την Ελληνική rom' αφού επέλεξα smartkey μου έβγαλε error: Smartkey is invalid Please plug out Smartkey and insert again, do not presse the key when inserting! Υπάρχει τρόπος να παρακαμφθεί αυτό τ…
-
Γεια σου, καλησπέρα και καλώς όρισες! Παράθεση από Blue_Engineer: “Kαλησπέρα, είμαι καινούριο μέλος στο φόρουμ και καλώς σας βρήκα! Έχω αγοράσει για τον πατέρα μου το Νote 2 και θα ήθελα να σας ρωτήσω ποια ελληνική ΡΟΜ προτείνετε να του περάσω; Μας ενδιαφέρει περισσότερο η διάρκεια της μπαταρίας. Επίσης επειδή δεν μας ενδιαφέρουν οι συχνές αναβαθμίσεις, λογικά κάποια stable και όχι developer. Ευχαριστώ ” Γεια σου, καλησπέρα και καλώς όρισες! Xωρίς να έχω δοκιμάσει τη stable, μπορώ να σου πω ότι …
-
Root και twrp
ΜήνυμαΠαράθεση από Sakoumidis: “Παράθεση από caeser: “Έχει ακολουθήσει τον οδηγό για την καθαρή εγκατάσταση και ήδη έχει TWRP στη συσκευή του. Απλά ρωτάει εάν μπορεί να εγκαταστήσει το TWRP με μια άλλη έκδοση TWRP που του αρέσει καλύτερα. ” Οκ, απλά μου έκανε εντύπωση γιατί δεν το είχε αναφέρει στην αρχή του θέματος και πιστεύω είναι το ιδανικό για μία συσκευή από Κίνα να αρχίζεις από εκεί ....Παράθεση από sanceliken2000: “Καλησπέρα!! Ακολούθησα τον οδηγό στην πρώτη σελίδα αλλά δεν μου βγήκε γιατί δεν…
-
Root και twrp
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από Sakoumidis: “Να σου κάνω πρώτα πρώτα μια ερώτηση... Πως πέρασες την ελληνική rom; Πάνω από την κινεζική ή με καθαρή εγκατάσταση; ” Έχει ακολουθήσει τον οδηγό για την καθαρή εγκατάσταση και ήδη έχει TWRP στη συσκευή του. Απλά ρωτάει εάν μπορεί να εγκαταστήσει το TWRP με μια άλλη έκδοση TWRP που του αρέσει καλύτερα. ” Καλησπέρα!! Ακολούθησα τον οδηγό στην πρώτη σελίδα αλλά δεν μου βγήκε γιατί δεν αναγνώριζε το pc την συσκευή μου στο miflash και επειδή ήθελα να απ…
-
Root και twrp
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από sanceliken2000: “Καλησπέρα και πάλι! Θα ήθελα να σας αναφέρω κάποιες απορίες που μου δημιουργήθηκαν σχετικά με το root και μετέπειτα με το twrp. Σχετικά με το root και ενώ έχω εγκατεστημένη την τελευταία 5.11.26 developer κατέβασα το root checker και είδα ότι δεν είναι rootarismeno το κινητό. Έτσι flashara supersu έκανα wipe dalvik και όλα κομπλέ τώρα είναι root. Η πρώτη ερώτηση είναι αν η τελευταία έκδοση developer είναι root (σαφώς θα μου πείτε αφου έχει και …
-
Root και twrp
ΜήνυμαΚαλησπέρα και πάλι! Θα ήθελα να σας αναφέρω κάποιες απορίες που μου δημιουργήθηκαν σχετικά με το root και μετέπειτα με το twrp. Σχετικά με το root και ενώ έχω εγκατεστημένη την τελευταία 5.11.26 developer κατέβασα το root checker και είδα ότι δεν είναι rootarismeno το κινητό. Έτσι flashara supersu έκανα wipe dalvik και όλα κομπλέ τώρα είναι root. Η πρώτη ερώτηση είναι αν η τελευταία έκδοση developer είναι root (σαφώς θα μου πείτε αφου έχει και twrp) παρόλα αυτά υπήρχαν εφαρμογές που μου ζητούσαν…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Wipe Cache & Dalvik Cahce & User Data & Install ROM. Θα πρέπει να έχεις σίγουρα την ROM στην SD Card και φυσικά, όλα τα προηγούμενα από το TWRP Recovery. ” το έκανα και όλα πήγαν κατ' ευχήν η rom είναι απίστευτη μπράβο σας ρε παιδιά φοβερή υποστήριξη! Ήθελα να κάνω και μία ερώτηση είδα ότι βγήκε το νέο build 26 εγώ έβαλα το ακριβώς προηγούμενο το 5.11.19 developer. Πατάω έλεγχο ώστε να μπορέσω να βάλω το νέο build και μου λέει δεν υπάρχουν ενημέρώσεις . Γίνεται OTA αναβάθ…
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από sanceliken2000: “ευχαριστώ πολυ για την άμεση απάντηση είμαι κατενθουσιασμένος με το κινητό και πανευτηχής που υπάρχει τέτοια ομάδα για τα xiaomi!! σκεφτόμουν να κάνω ότι ακριβώς έκανα για να flasharw rom στο προηγούμενο κινητό δηλαδή στο twrp στην επιλογή wipe tick στα παρακάτω: dalvik cache ,system, cache, data, internal storage ΔΕΝ κάνω tick το external sd οπου και έχω την τελευταία ελληνική developer rom καθώς και το usb otg που λεει. Επίσης πάω στο advance…