Στο RN3P όλα καλά μέχρι στιγμής καλύτερη διαχείριση ραμ από όσο βλέπω συγχρονισμό μια χαρά τα led οντως δεν δουλευουν , μονο κατα την φορτηση... Δεν έχω δει κάποιο πρόβλημα μέχρι τώρα... Ναι σε γενικές γραμμές μια χαρά στις επόμενες μέρες θα δούμε τι γίνεται και με την διαχείριση μπαταρίας!
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465
@grmaster εγω ειχα το ιδιο προβλιμα σε αλλο κινιτο πριν παρω xiaomi και ανακαληψα πως δεν ειχα ενεργοπιοιμενο το 4G στην σιμ μου ¨( ενα τηλ στην cosmote και ολα κομπλε ) η πηγενε : Ρυθμισεις - διαχειριση ΣΙΜ - ΣΙΜ 1 - Προτιμωμενος τυπος δικτυου και δες μηπος το εχεις σε 2G αυτο και αλλαξε το ... γιατι και εγω κομενη την ειχα και δουλευε μια χαρα αλλα το κινιτο το ειχα με κομενη σιμ γιατι δεν υπολογισα καλα ποτε θα ερθει απο κινα αλλα μετα απο 4-5 ωρες που το ειχα πηγα και πηρα ετοιμη απο την cos…
και σε μενα ολα κομπλε και απο WiFi και Camera και ολα δεν εχω κανενα παραπονο , εχουν κανει σπουδεα δουλεια τα παιδια εδω .... Συγνωμη για τα ορθογραφικα
@saillok αν πας στην σελίδα 1 του θέματος αυτού είναι αναλυτικά ο οδηγός με όλα τα λινκς και τον τρόπο που πρέπει να κάνεις κάθε βήμα. Αν τα διάβασεις προσεχτικά βήμα βήμα θα δεις πως δεν είναι δύσκολο.... Και εγώ προσωπικά πριν 2 μέρες τα διάβασα και πέρασα rom πρώτη φορά στην ζωή μου...