Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 43.
-
Νεα ROM
ΜήνυμαΚαι την μπαρα της Googe search στη αρχικη οθονη πως θα την βαλω ρε παιδια?
-
Νεα ROM
Μήνυμαποια η διαφορα μεταξυ RedMi Note 4 (Full ROM) => xiaomi-miui-hellas-6.0_nikel_V8_XTRV_7.4.6.zip RedMi Note 4 (Androidfilehost mirror) => xiaomi-miui-hellas-6.0_nikel_V8_XTRV_7.4.6.zip
-
Ειναι προβλημα της pcsuite μαλλον κατα 90%
-
VIP
ΜήνυμαΠαρακαλω ενα λογαριασμο τραπεζικης καταθεσης για V.I.P
-
Περασα την ελληνικη τελικα. ολα οκ...
-
τελικα με πιο καθαρο μυαλο απο χτες ολη μερα ξεκινησα παλι απο την αρχη βημα βημα α--αναγνωρισε η συσκευη την sd card β--πηγα βημα βημα με τον οδηγο γ--εδωσα προσοχη εδω---- ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Για την περίπτωση που υπάρξουν μηνύματα με κόκκινα γράμματα τύπου Error mount θα πρέπει πιθανά να κάνουμε format data.. Ποιο συγκεκριμένα θα κάνουμε τα παρακάτω... Θα μπούμε στο μενού wipe και θα κάνουμε Format Data με long swipe για την επιβεβαίωση της ενέργειας. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, κάνουμε reboot κα…
-
καλημερα η συσκευη ειναι redmi note 4 ----ηταν με ελληνικα οταν την αγορασα-
-
δυστυχως τιποτα παλι τα ιδια δεν το βλεπει το αρχειο---------- xiaomi-miui-hellas-6.0_nikel_V8_XTRV_7.3.30.zip μηπως να αλλαξουμε εκδοση TWRP?? =============== Απρ 4th 2017, 11:28pm =============== Ουτε την sd card βλεπει. Τελικα την καρτα sd η συσκευη την βλαπει. θα κανω προσπαθεια να περασω τη rom στην sd
-
Αυτη την εκδοση εχω περασει (nikel_global_images_V8.0.4.0.MBFMIDG_20160805.0000.29_6.0_global_92c70864c9)
-
παντως το εκτιμω παρα πολυ. Λοιπον ξαναρχιζω τον οδηγο εγκαταστασης απο την αρχη
-
φιλε κατ αρχην θα ηθελα να σε ευχαριστησω για ολη την βοηθεια που μου δινεις γιατι ειμαι μεγαλο στραβαδι στο foroum
-
Την sd card την εχω κανει διαμορφωση δια μεσου του υπολογιστη αλλα η συσκευη δεν την βλεπει----------βλεπει μονο το storage
-
προσπαθησα να εγκαταστησω την ελληνικη ROM βημα βημα οπως τον οδηγο εγκαταστασης αλλα οταν γινοταν εγκατασταση στο TWRP και ειχα τοποθετησει το αρχειοhellas-6.0_nikel_V8_XTRV_7.3.30 μεσα στο storage οπως ελεγε ο οδηγος μετα στο TWRP δεν το εβρισκα πουθενα να κανω flash.και αναγκαζομουν να reboot και ξανακολαγε το τηλ.
-
πως το ποσταρω εδω γιατι εχω φαει και εγω φλασια στο μυαλο τωρα και εχω κολλησει
-
εκανα ετσι 1. Download Latest China Stable or China Developer Version ROM from en.miui.com/a-234.html 2. Download SP_Flash_Tool 3. Download clear cust.rar 4. Unpack and replace the original cust.img file (around 500 mb) with the new file (6kb). 5. Launch SP flash tools and select MTK_AllInOne_DA.bin 6. Press “Download” and connect your device via USB cable 7. Wait for the flashing, disconnect your smartphone and then reboot αλλα τωρα πρεπει να περασω την ελληνικη και να δω πως θα το κανω???
-
με παει στο TWRP
-
τον οδηγο τον ειδα ελα ομως που δεν μπορω να κανω τιποτα απ αυτα που λεει γιατι ειναι κολλημενο το τηλ.