Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-75 από 75.
-
ε γιατι να μην χωραει δηλ? edit: εε μιλαμε για το redmi note 3 pro εχει 32 gb χωρο....
-
και λιγο πριξιμο ακομα παρακαλω....λεω να βαλω την ελληνικη δικη μας ρομ εχω κατε αυτη εδω πιστευω ειναι η σωστη xiaomi-miui-hellas-6.0_kate_V8_XTRVbeta1_7.1.12.zip | by Miui Hellas for Generic Device/Other εκτος απο το να ΜΗΝ κανω Wipe το system αρα κανω μονο το dalvik, Data, Cache υπαρχει κατι αλλο να προσεξω ή κατα τα αλλα φλασαρω κανονικα?
-
παιδια μια αφελης ερωτηση ποια η διαφορα της official stable απο την ελληνικη δικη "μας"? η global stable δεν βλεπω να εχει μεσα καμια τρομερη σαβουρα νομιζω..κανω λαθος? μιλαω συγκεκριμενα για το redmi note 3 pro kate (εκτος της προσθηκης ελληνικης γλωσσας εννοω) παιζουν αλλαγες σε kernel και τετοια πραγματα?
-
υπαρχει καποιο συγκεκριμενο twrp που βαζω στην kate ή το ιδιο με της κενζο? νομιζω πως χρειαζεται να κανω καποια αλλαγη στα settings του twrp
-
Παράθεση από BanditGR: “Μισό λεπτό για να καταλάβω, ξεκλείδωσες μέσω OEM unlock, χωρίς να τρέξεις το Mi Unlock από τα Windows ? Μήπως δεν κατάλαβα κάτι καλά ? Αν όντως ξεκλείδωσες επιτυχημένα (ρίξε μια ματιά στον bootloader μέσω fastboot καλού κακού, δεν χάνεις κάτι), το επόμενο βήμα τώρα είναι ότι θέλεις εσύ βασικά. Μπορείς να βάλεις μια Global Stable που απ' όσο ξέρω πήρε ελληνικά κανονικά ή αν θες να βάλεις την XTRV ελληνική από εδώ θα πρέπει να ακολουθήσεις τον οδηγό. ” το εκανα unlock βαζων…
-
sorry για το πρηξιμο....εβαλα τελικα την κινεζικη dev και στο mi unlock status μου λεει πως ειναι locked! αν μπω μεσα και πατησω add account and device με προτρεπει να κατεβασω το mi unlock αν και σε αυτην την εικονα σας λετε πως μαλλον πρεπει να λεει unlocked xiaomi-miui.gr/community/index…ttachment/24265-kate-png/ edit: το εφτιαξα τελικα με αφησε να παω παρακατω! unlocked successfully!! και αλλαξε η εικονα σε unlocked! ειχα φριξει λιγο τωρα το επομενο βημα μου ειναι να βαλω το twrp σωστα? πρεπ…
-
2015161 η οποια ειναι η κατε απο οτι νομιζω
-
ειμαι με την global 8.0.5.0 MHRMIDG πιστευω πως ειναι η official και απλα θελω να κανω unlock ton bootloader...δυστυχως με το MiFlashUnlock_1.1.0317.1 δεν εχω επιτυχια μεχρι στιγμης λεω να περασω την chinese dev και να προσπαθησω απο εκει..και ο θεος βοηθος!
-
ειμαστε σιγουροι πως ειναι αυτο? μην τα κανω μανταρα και αντε να τρεχω μετα
-
Παράθεση από BanditGR: “Αφού ξανατσεκάρεις ότι ισχύουν τα 1,2,3 (το 2 δεν βλάπτει να το ξανακάνεις έστω αν το έχεις κάνει μια φορά), πας ξανά για ξεκλείδωμα μέσω του Mi Unlock tool. Δοκίμασε αντί για το email να βάλεις ως username το νούμερο της SIM σου. Αν αποτύχει και αυτό τότε είσαι άτυχος, σε "έφαγε" η Global Stable και πας για φλασάρισμα Chinese Dev, επανάληψη (δυστυχώς) των βημάτων 2 και 3 και ξανά unlock. Η λογική λέει ότι αυτή τη φορά πρέπει να ολοκληρωθεί σωστά η διαδικασία. ” δυστυχως …
-
αντε! σκεψου πως ολα τα αλλα τους μηνυματα μου εχουν ερθει τεσπα εχω κενζο την official 8.0.5.0 (α) ειμαι δουλεια τωρα μπορει να την λενε 8.0.1.0? official ειναι παντως,μηπως ειμαι χαζος και επρεπε να ειχα κινεζικη developer?) εγω τωρα εχω αυτο σαν εικονα gsWg8OB.png το οποιο δεν μπορει να ισχυει γιατι ενα account εχω ολο και ολο και εχω προσθεσει τις διαφορες βλακειες που ζηταγε περι Find Phone το βρηκα το κιν απo την εφαρμογη του cloud τους... Find Device.............
-
Παράθεση από Panos Makos: “επισης ενα 2ο ερωτημα εκανα αιτηση για ξεκλειδωμα του boatloader (προτου παρω το κιν στα χερια μου απο περισυ δηλ) και δεν πηρα κανενα μηνυμα απο τους κινεζους...τι κανω τωρα? να ξαναστειλω μια τωρα που το εχω στα χερια μου ή να κανω ενα παραπονο? σορρυ για την χαζομαρα αλλα ειναι πραγματικα τοσες σελιδες εδω μεσα και ψιλοχανομαστε οι νουμπαδες! ” λοιπον εγω θελω να κανω 2η αιτηση αλλα δεν με αφηνει καπως...υπαρχει τροπος να δω πριν ποσες μερες εκανα την αιτηση? παντως…
-
sorry ρε παιδια πολυ νεος σε χιαομι λεμε...επειδη κοιταγα κατι πιο παλια σχολια και σαν μου εδωσαν την εντυπωση πως μαλλον ειναι υποδεεστερη της κενζο και οτι δεν υποστηριζει πολλες rom κτλ επισης ενα 2ο ερωτημα εκανα αιτηση για ξεκλειδωμα του boatloader (προτου παρω το κιν στα χερια μου απο περισυ δηλ) και δεν πηρα κανενα μηνυμα απο τους κινεζους...τι κανω τωρα? να ξαναστειλω μια τωρα που το εχω στα χερια μου ή να κανω ενα παραπονο? σορρυ για την χαζομαρα αλλα ειναι πραγματικα τοσες σελιδες εδω…
-
Καλησπερα νεο μελος στο φορουμ μολις παρελαβα απο τα ξενα το redmi note 3 pro αλλα δυστυχως ηρθε το kate και οχι το kenzo....τι κανω τωρα? το κραταω και οκ ολα καλα ή το στελνω πισω?