Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-28 από 28.
-
xiaomi mi3
Hyper82 - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΠοια η διαφορα του snapdragon 8974AB,που αρχικα ειχε βγει το κινητο,με τον snapdragon 8274AB που βλεπω οτι με αυτον πουλανε τωρα?
-
mi3s
ΜήνυμαΤωρα ειναι που μπρδευτηκα τελειος! Ξερω για το mi3 snapdragon 800,2 Gb ram Και ακουω οτι θα βγει το mi3s snapdragon 801,3Gb ram πριν βγει το mi4 με snapdragon 805 μαλλον. O CaptRj ειπε οτι πηρε το mi3s...το οποιο δεν νομιζω πως εχει βγει... Το mi3W τι ειναι???!!!
-
mi3s
ΜήνυμαMIUI_ART,αυτο που λες ειν για το mi-3s?
-
mi3s
ΜήνυμαCaptain, Αν επιτρεπετε,σε τι τιμη υπαρχει το κινητο αυτο?
-
Νέος κάτοχος MI3!!!
ΜήνυμαΚαι για τυχον κινεζικες εφαρμογες που δεν χρειαζονται και για να μην πιανουν τσαμπα χωρο?εαν περασω το update το ελληνικο θα αφαιρεθουν?
-
Νέος κάτοχος MI3!!!
ΜήνυμαΠρεπει να ενημερωσω ομως στην παραγγελεια μου κατι το ιδιαιτερο για να ερθει η συκευη με τα ολα της? Δηλαδγ εχω δει που λενε να ειναι ρουταρισμενη και με ελληνικο μενου,να εχει πλευστορ,να μην εχει οτιδηποτε κινεζικη εφαρμογη,μεχρι και οτι ετικετες χρειαζετε να τις εχει απεξω για να περασει τελωνειο και να αναγραφουν οτι ειναι μπαταριες,εργαλεια κηπου κλπ με μικρη αξια! Ισχυεουν ολα αυτα? Και τι τροπο να επιλεξω να την στειλουν? Συγνωμη,αλλα προσπαθω να καταλαβω για να παραγγειλω και να μην κανω…
-
Νέος κάτοχος MI3!!!
ΜήνυμαΘελω κ εγω να κοιταξω να κανω την αγορα του κινητου,απο που πως κλπ??!