Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 393.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Όπως ενημέρωσε ο δημιουργός των patches μερικά post πιο πίσω, λόγω ανεξήγητου lag στην 8.9.6 τα patches δεν ενημερώθηκαν για την 8.9.6.
-
Εαν έχεις την 8.8.30 ακολουθείς τις οδηγίες στο πρώτο post και τα περνάς!
-
@UserXP WOW!! Τι να λέμε τώρα έχεις "ξεφύγει"!!! Σε ευχαριστούμε πολύ για το χρόνο σου και τις γνώσεις που προσφέρεις απλόχερα!
-
@Giannisagal είχε αναφέρει κάποια στιγμή ο @MIUI_ART ότι σε τέτοια προβλήματα πρέπει να κάνεις διαγραφή από τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο της συσκευής τα αρχεία με τις παλιές rom και κυρίως τα .md5 αρχεία των rom. Δοκίμασε το
-
Όχι δεν έχω κάνει hide το playstore. Μόλις είδα στις ρυθμίσεις του magisk 16.7 είναι ενεργοποιημένο το Magisk Hide από default.
-
Σε whyred με ξεκλείδωτο bootloader περασμένη την τελευταία xtrv και magisk κατέβασα και χρησιμοποιώ κανονικά το netflix απο playstore παιδιά.
-
Από το μενού εκεί επιλέγεις την επιλογή "κουμπιά" και έτσι έχεις μόνιμα τα κουμπιά να εμφανίζονται αλλά δεν λειτουργούν οι χειρονομίες πλήρους οθόνης.
-
@gkoutrou68 Αυτό το επιλέγεις εσύ από τις ρυθμίσεις --> Προβολή πλήρους οθόνης
-
@zombie99 Σε ποια rom είσαι τώρα? αν είσαι σε stable θα χρειαστείς factory reset. Επίσης μιας και το arb σου είναι ήδη 4 και το factory reset (αν είσαι σε stable τωρα) δεν το γλιτώνεις, θα σου πρότεινα να περάσεις με miflash την official dev 8.8.30 ώστε να περαστεί και το κατάλληλο firmware και στη συνέχεια να περάσεις την ελληνική xtrv rom. Θα σου πάρει 10λεπτάκια παραπάνω η όλη διαδικασία αλλά το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει!
-
Η 8.8.30 είναι ίσως η καλύτερη έκδοση MIUI 10 dev rom που έχει βγει για την συσκευή μας (προσωπική γνώμη). Στην rom που είσαι τώρα είσαι με anti4 οπότε μπορείς να ξαναγυρίσεις σε rom με anti4 και όχι μικρότερο. Η dev rom δεν φλασσάρουν firmware οπότε δεν έχεις θέμα. Υπόψιν ότι για μετάβαση από stable-->dev και το αντίθετο θα χρειαστείς factory reset.
-
-
Έβαλα τη rom με απλό καθαρισμό των cache άνοιξε. Περιμένουμε νέα σου αύριο για να προχωρήσουμε στην εγκατάσταση των patches! Καλό βράδυ
-
Περάστηκε σε whyred όλα άψογα! Ευχαριστούμε πολύ παιδιά για την άψογη δουλειά σας! Καλό μήνα σε όλους!
-
@UserXP Ευχαριστούμε πολύ για άλλη μια φορά! Αλλά μετά την εγκατάσταση του δεύτερου patch μετά το mi bootanimation βγάζει μαύρη οθόνη και μετά από κάνα λεπτό κάνει επανεκκίνηση σε twrp. ξανα φλασσάρω τη rom?
-
-