Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 393.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Κάνε υπομονή μέχρι Παρασκεύη που θα βγει η επόμενη Rom και την περνάς απο το mail σου (αρκεί να έχεις δηλώσει την συσκευή σου στο προφιλ σου) και τότε θα ενεργοποιηθούν και τα ΟΤΑ updates. Εκτός αν μπορέσει ο @MIUI_ART και σου στείλει ξανά την 8.8.16 και την φλασάρεις μόνο με ένα απλό wipe dalvik/art cache
-
Προς το παρόν οι XTRV ARΩMA δεν φλασάρουν το firmware της συσκευής οπότε δεν επηρεάζουν το επίπεδο anti. Αν θες να γυρίσεις σε stable rom τότε anti4 είναι από την 9.5.19 και πάνω. Και αν θες official developer rom με anti4 είναι από 8.7.10 και πάνω. Όσες νέες rom βγαίνουν δεν πρόκειται να έχουν anti μικρότερο του 4 (μεγαλύτερο ίσως) οπότε προς τα επάνω δεν θα έχεις πρόβλημα!
-
Παράθεση από bilis1234: “Παράθεση από kostas_thess: “από anti4 σε anti3 @bilis1234. σε rom με ίδιο anti γυρνάς ” Αυτό φενεται στην ρομ?? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” μέσω εντολών cmd που βλέπαμε χθες με την εντολή fastboot getvar anti κάνεις τον έλεγχο.Το κάναμε χθες και μας έβγαλε αποτέλεσμα anti4 και οπότε περάσαμε μετά το dummy.img και στη συνέχεια το twrp αν θυμάσαι!
-
@bilis1234 είναι το επίπεδο anti rollback που εφάρμοσε η xiaomi σε κάποιες συσκευές της (με "ασχολίαστο" τρόπο) και είναι υποχρεωτικό πλέον απο την Google. Στην ουσία αν είσαι με anti4 δεν μπορείς να κάνεις downgrade σε rom με anti3 γιατί η συσκευή σου θα φάει brick!!! edit: Δες εδώ: ΠΡΟΣΟΧΗ ! To RedMi Note 5/PRO (Whyred) κινδυνεύει με Hard-Brick αν κάνετε downgrade.
-
@nutrialex τελευταία stable με anti3 είναι η 9.5.17 και τελευταία developer rom με anti3 είναι η 8.7.5. Επίσης σου αναφέρω ότι όλες οι developer rom xtrv και arwma δεν φλασάρουν το firmware προς το παρόν οπότε θα παραμείνεις με anti3. Ξεκίνησε την διαδικασία ξεκλειδώματος και έχεις 15 μέρες να αποφασίσεις!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
@Pandora όποια έκοδση της συσκευής επιλέξεις να πάρεις κοίτα να είναι κλειστό το κουτί του και μόλις παραλάβεις να κάνεις ένα έλγχο για τον bootloader να είναι κλειδωμένος. MIUI10 προς το παρον είναι μονο dev roms οπότε δεν μπορείς να το βρεις έτοιμο στο εμπόριο. 1000% προτιμότερο και ασφαλέστερο να πάρεις την global version και μετά με τη βοήθεια των οδηγών εδώ στο forum να βάλεις miui 10 από το να σου βάλει κάποιος κινέζος πωλητής κάποια προβληματική rom που θα σου δημιουργήσει προβλήματα στο …
-