Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 393.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
H 9.5.19 έχει ενεργοποιημένο το anti roll back (πηγαίνεις σε anti 4) οπότε δεν έχει πλεον πισωγυρίσματα. Αν είσαι στην 9.5.17 είσαι με anti3 οπότε σκέψου το αν θέλεις να ασχοληθείς με φλασαρίσματα dev rom. (πλέον θέμα χρόνου να βρεθούμε όλοι με anti4 βέβαια, κ ποιος ξέρει πόσο πιο πάνω, από όσο φαίνονται τα πράγματα.)
-
αν σε ενδιαφέρει @TasVas έχω πάρει απο ελληνικό μαγαζί και παράδοση σε 2 μέρες με acs αυτή (ότι καλύτερο για την συσκευή μας (κατά την άποψη μου) αλλά με λίγο τσιμπημένη τιμή είναι η αλήθεια) Αξεσουάρ κινητών :: Προστατευτικά Οθόνης :: Τζάμακι Ασφαλείας :: Για Xiaomi :: NILLKIN for Xiaomi Redmi Note 5 Pro H+PRO 0.2mm 9H Surface Hardness 2.5D Arc Edge Full Screen Tempered Glass Film Screen Protector (NILLKIN)
-
mi band 3 κολλησε
kostas_thess - - Mi Band
ΜήνυμαΕύχομαι να το χαρείς είναι καταπληκτικό το band μας!
-
mi band 3 κολλησε
kostas_thess - - Mi Band
Μήνυμααν δεν σου συνδεθεί κάνε μια κατάργηση σύζευξης απο τις ρυθμίσεις συσκευής>bluetooth και μέτα εκ νέου σύζευξη απο το mifit. έτσι μου είχε παίξει εμένα όταν είχε "κολλήσει" .
-
mi band 3 κολλησε
kostas_thess - - Mi Band
Μήνυμα@ALXIOA έχεις pm
-
mi band 3 κολλησε
kostas_thess - - Mi Band
ΜήνυμαΘα το κάνεις pair με το καινούριο MiFit 3.4.4 και μόνο του θα περάσει το νέο ελληνικό firmware και τα αντίστοιχα sources. Τα έχει όλα μέσα
-
mi band 3 κολλησε
kostas_thess - - Mi Band
Μήνυμαεχεις περάσει τα sources? πρέπει να περάσεις τα sources και θα παιξει κανονικά. κατέβασε το τελευταίο miFit 3.4.4 του γιατρού τα έχει όλα μέσα
-
Καλημέρα παιδιά, @gkalen τελικά όντως έχω παραμείνει με anti3. έκανα μια καθαρή εγκατάσταση της 8.8.2 απο την αρχή αλλά τα προβλήματα με την διαχείριση μπαταρίας πάλι τα είχα. Τελικά γύρισα στην 8.7.26 που δούλευε χωρίς κανένα πρόβλημα και όλα τρεχουν άψογα. Ευχαριστώ παιδιά για το χρόνο σας και τις πληροφορίες σας!!!
-
@gkalen θα τσεκάρω ξανά απόγευμα από σπίτι το anti και βλέπουμε...
-
@gkalen ναι για το whyred μιλάω. Ήμουν με anti3 ερχόμενος στην miui 10 από την 9.5.17 και έχω παραμείνει με anti3 με τις rom από εδώ από το forum μας. σκεφτόμουν ίσως να πάω στην 8.7.26 γιατί έχω πολύ περίεργη διαχείριση της μπαταρίας (μεγάλη κατανάλωση, πολύ αργή φόρτιση και ανά διαστήματα μία πέφτει μία δεν πέφτει σε deep sleep (χωρίς να έχω περάσει κάποια καινούρια εφαρμογή ή να έχω αλλάξει κάτι με τις άδειες) ).
-
Καλημέρα σας, Διαβάζω στο επίσημο φόρουμ πολλά θέματα με μπαταρία κλπ στην 8.8.2 μέχρι που έφτασα σε post ότι ανακλήθηκε η επίσημη ROM. Έχουμε καμία ενημέρωση? Να γυρίσουμε στην 8.7.26 τι προτείνεται?
-
Παράθεση από em56464: “@kostas_thessαυτο κάπου αν θυμάμαι στις ειδοποιήσεις έχει ενεργοποιηθεί μια επιλογή που σε ενημερώνει για αλληλεπίδραση εφαρμογών βρες και απενεργοποίησε το και πιστεύω θα είναι εντάξει!!!!! ” Ναι εντάξει με την επικάλυψη οθόνης. Η άλλη η εφαρμογή που δείχνει με τα κινέζικα τι μπορεί να είναι αναρωτιέμαι...
-
Παιδιά καλησπέρα κ πάλι, Μόλις πήγα με το nCleaner να απόκρυψω την ειδοποίηση που βγάζει για την επικαλυψη εφαρμογών το messenger και μου βγάζει άλλη μια στα κινέζικα. Καμία ιδέα για το τι μπορεί να είναι κανείς? Σε προηγούμενες εκδοσεις δεν είχε κάτι τέτοιο. forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…20a481c0e9a075f8fecb8ad1d
-
@almichael είναι ήδη απενεργοποημένα. θα δω πως θα συμπεριφερθεί σε επόμενη φόρτιση. Ευχαριστώ πολύ!
-
@BanditGR όντως έχει κάποια wakelock. Ίσως το ξυπνητήρι? Θα δούμε πως θα συμπεριφερθει σε επόμενη φόρτιση εφόσον ο @gkalen λέει ότι δεν ειναι λόγος συζήτησης. Ευχαριστώ για το χρόνο σας. forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…20a481c0e9a075f8fecb8ad1d forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…20a481c0e9a075f8fecb8ad1d
-
έκανα ένα restore απο το twrp που είχα πάρει και παρατηρώ ότι χωρίς τπτ ανοιχτό κυμαίνομαι γύρω στα 2.2gb ελεύθερη ram. πάω να τα ξαναπεράσω άλλη μια να δω μήπως κάτι δεν είχε κάτσει καλα και ενημερώνω. Ευχαριστώ edit: Ξανά περάστηκαν και λειτουργούν όλα πλέον άψογα. Μάλλον κάτι δεν είχε κάτσει καλά τι να πω! Ευχαριστώ πολύ!!
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…20a481c0e9a075f8fecb8ad1d Περίεργα πράγματα. Στην 8.7.26 δεν υπήρχε κανένα τέτοιο πρόβλημα γιαυτό το επισήμανα.
-
Καλημέρα @maikmaik ένα παράδειγμα πχ έχοντας ανοιχτό μόνο το messenger κ καθαρισμό ραμ ελευθερώνει 800μβ ενώ πριν τα patches κυμαινόταν γύρω στα 300. κ στο σύνολο βλέπω ότι έχω γύρω στο 1gb ελέυθερη ram απο τα 4 στο σύνολο.