Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 393.
-
Καλημέρα σας παιδιά! Επανήλθε το πρόβλημα με την κατανάλωση μπαταρίας? Το Σύστημα Android ξάνα στο 14.9%... Αντιμετωπίζει κανείς το ίδιο πρόβλημα? Είμαι σε whyred.
-
Ευχαριστούμε πολύ @UserXP για το update! Μία συνήθεια που έγινε λατρεία! Παρατήρησα ότι στην 8.8.2 κάνει πολύ μεγάλη δέσμευση της ram . Είναι κάποιο bug? Μήπως κάτι δεν έκατσε καλά σε μένα? Ευχαριστούμε και πάλι για το χρόνο σου!
-
Mi Band 3 - Πλήρως στα Ελληνικά - Ελληνικό Firmware - v1.3.0.8 - UPDATED-[13 Αυγούστου 2018]
kostas_thess - - Mi Band
Μήνυμαπαιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Γύρισα στο προηγούμενο firmware και mi fit που δούλευαν όλα άψογα! θα ξανα δοκιμάσω αύριο πάλι με το καινουριό μπας και! Ευχαριστώ και πάλι!
-
Περάστηκε σε whyred όλα καλά! Ευχαριστούμε πολύ παιδιά για την άψογη δουλειά σας μέσα στο κατακαλόκαιρο!!!
-
Mi Band 3 - Πλήρως στα Ελληνικά - Ελληνικό Firmware - v1.3.0.8 - UPDATED-[13 Αυγούστου 2018]
kostas_thess - - Mi Band
Μήνυμαπαιδιά κατέβασα το Mi Fit 3.4.4 απο Playstore συνδεθηκε κανονικά και με GadgetBridge πέρασα το νέο firmware άνοιξε όλα στα ελληνικά κ καιρός και όλα. αλλά τώρα δεν συνδέεται με τπτ στο mifit. έκανα κ καταργηση σύζευξης και τπτ δεν συνδεεται με τπτ... edit: Συνδέθηκε με το 3.4.4 του itechnews όλα καλά. αλλά τα ερωτηματικά στον καιρό επανήλθαν.
-
Ευχαριστούμε πολύ! Για άλλη μια φορά ένα καταπληκτικό δώρο!!!
-
kostas_thess - - Mi Band
Μήνυμαευχαριστώ @lallasgr θα το κάνω απόγευμα από το σπίτι κ θα ενημερώσω για το πως συμπεριφέρεται εκει!
-
kostas_thess - - Mi Band
ΜήνυμαΠαιδιά καλησπέρα, Μία ερώτηση θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος. Έχω ενεργοποιημένη την επιλογή "αυτόματος εντοπισμός καρδιακού παλμού" κ συχνότητα εντοπισμού 30 λεπτά. Αλλά παρατηρώ απο τα γραφήματα ότι κάνει ανίχνευση ανα 5 λέπτα. Είναι κάποιο bug ή κάτι δεν έχω ρυθμίσει σωστά? Είμαι με το firmware 1.2.0.8 και το mifit 3.4.2 (κατά τα άλλα όλα λειτουργούν άψογα) Ευχαριστώ
-
Πρόσφατα αγόρασα τα Mi In-Ear Pro HD. θα τολμούσα να πώ εξαιρετικά! Να φανταστείς και στο pc έχω αφήσει τα ακουστικά μου και χρησιμοποιώ αυτά. Πραγματικά ο ήχος εξαιρετικός. Και απο design δεν παιζονται. Για τρέξιμο τώρα δεν ξέρω γιατί είναι ομολογουμένος λίγο βαριά και ίσως σου πέφτουν απο το αυτί. στην καθημερινή χρήση περπάτημα λεωφορεία κλπ δεν αντιμετώπισα κανένα τέτοιο πρόβλημα. τρέχει και προσφορά αυτή τη περίοδο σε γνωστή αλυσίδα καταστημάτων τεχνολογίας.
-
Mi Band 3 Review: Awesome 3rd Installment to the Popular Fitness Wear
kostas_thess - - Mi Band
Μήνυμα@aggelos93 εγώ το πήρα απο Ελλάδα (κινέζικη έκδοση βέβαια) και υπάρχει σε άλλο νήμα εδώ να το κάνεις πλήρως ελληνικό με custom firmware. Λειτουργεί άψογα!
-
Mi Band 3 Review: Awesome 3rd Installment to the Popular Fitness Wear
kostas_thess - - Mi Band
ΜήνυμαΠαιδιά και εγώ νέος κάτοχος του mi band 3 (καταενθουσιασμένος)! Μια ερώτηση αν γνωρίζει κανείς (γιατί πρώτη φορά χρησιμοποιώ κάτι τέτοιο εγώ) από ότι έχω διαβάσει δεν κάνει καταγραφή ύπνου την μέρα. Για μας τους "βραδυνούς" στην δουλειά που κοιμόμαστε μέρα υπάρχει κάποια εφαρμογή που να συνεργάζεται μαζί του και να κάνει αυτή τη δουλειά? Το sleep as android που αναφέρθηκε σε προηγούμενα post γνωστό αλλά κάνει την καταγραφή μέσω κινητού κ όχι μέσω band. Ευχαριστώ
-
kostas_thess - - Mi Band
Μήνυμα@geozn8 Redmi Note 5. Ήταν όντως ρύθμιση. Κάτι με τα δικαιώματα είχε παιχτεί. Όλα καλά τώρα ευχαριστώ!
-
kostas_thess - - Mi Band
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά μια ερώτηση. Όταν έχω συνδεδεμένο το band 3 και ανοιχτό το bluetooth δεν μου εμφανίζονται οι ειδοποήσεις του κινητού στην οθόνη κλειδώματος παρα μόνο στο band. γνωρίζει κανείς αν μπορεί να γίνει να εμφανίζονται και στα δύο? ευχαριστώ!
-
kostas_thess - - Mi Band
ΜήνυμαΜόλις το αγόρασα και εγώ από κατάστημα στη Θεσσαλονίκη και με τον οδηγό αυτό (σε συνδυασμό με τον οδηγό της υποβάθμισης) σεταρίστηκε και είναι άψογο!!! @lallasgr ευχαριστούμε πολύ για αυτό τον λεπτομερέστατο οδηγό!!! ΥΓ. στον καιρό κατώ κάτω βγάζει κάτι ερωτηματικά γνωρίζεται μήπως τι μπορεί να είναι? Επίσης δεδομένα παίρνει απο την stock εφαρμογή καιρού? μπορεί να αλλάξει αυτό? Είμαι με Redmi Note 5
-
Ευχαριστούμε πολύ @UserXP για την άψογη δουλειά και το χρόνο που αφιερώνεις. Τα patches εξαιρετικά χωρίς να έχουν δημιουργήσει κάποιο προβλημα στην rom. Κάποια θέλουν βελτίωση γιατί δεν δουλεύουν ακόμα όντως και θα περιμένουμε οταν βρεις τον χρόνο να τα τελειοποιήσεις. Παρατήρησα ότι στην camera πχ. ακόμη και όταν βάζω το flash απενεργοποιημένο αυτό λειτουργεί (ας το επιβεβαιώσουν και άλλοι χρήστες μήπως κάτι δεν έχει κάτσει καλά σε μένα). Και πάλι ευχαριστούμε για την άψογη δουλειά σου. edit: Μ…
-
Παράθεση από kostas_thess: “Μόλις περάστηκε σε whyred, Επιβεβαιώνω ότι μετά το flashαρισμα της ρομ και έλεγχο του anti επιστρέφει την τιμή 3! Η gcam δεν λειτουργεί crasharei μολις ανοιχτεί, το adaway δεν το περασε μέσω arwma εγκαταστάθηκε μέσα απο το zip της rom χειροκινήτα και λειτουργεί κανονικά, το Dolby και το magisk περάστηκαν απο arwma και λειτουργούν κανονικά! Με μια γρήγορη ματιά το πρόβλημα με την μαυρη σκιά στην οθόνη κλειδώματος και το Spotify υπάρχει ακόμα. Τυχαία βρέθηκε μόλις μια "…
-
Μόλις περάστηκε σε whyred, Επιβεβαιώνω ότι μετά το flashαρισμα της ρομ και έλεγχο του anti επιστρέφει την τιμή 3! Η gcam δεν λειτουργεί crasharei μολις ανοιχτεί, το adaway δεν το περασε μέσω arwma εγκαταστάθηκε μέσα απο το zip της rom χειροκινήτα και λειτουργεί κανονικά, το Dolby και το magisk περάστηκαν απο arwma και λειτουργούν κανονικά! Με μια γρήγορη ματιά το πρόβλημα με την μαυρη σκιά στην οθόνη κλειδώματος και το Spotify υπάρχει ακόμα. Τυχαία βρέθηκε μόλις μια "μπακαλίστικη" λύση. Αν έχετε…
-
Καλησπέρα στην κοινότητα, Παιδιά μια ερώτηση - προβληματισμός σχετικά με το arb. Μετά απο διάβασμα σε φορουμ (εδώ,επίσημο mi, και γενικά άλλα sites) καταλαβαίνω ότι το θέμα με το arb καλά κρατεί. Τώρα ο προβληματισμός μου. Εμείς που έχουμε anti-3 παραμένουμε σε rom με anti-3 ή προχωράμε σε αναβαθμίσεις των rom μας με anti-4. Πόσο θα μένουμε πίσω και χάνουμε ενημερώσεις οι οποίες σαν νεώτερες (σύμφωνα με την λογική) μας προσφέρουν καινούριες δυνατότητες, καινουριες ρυθμίσεις ασφαλείας, λύσεις σε …
-
@UserXP περιμένουμε σύνστομα νέα σου ώστε να προχωρήσούμε στην νέα εγκατάσταση των patches! ευχαριστούμε για τον χρόνο που διαθέτεις για εμάς!!
-
@BanditGR είχα πάρει backup και τα 3 partitions που αναφέρεις. με την επαναφορά έβγαζε σφαλμα στο id στης συσκευής και στην ευρεση συσκευής. τελικά διορθώθηκε με factory reset, wipe data και ξανα φλασάρισμα της ρομ απο την αρχή (8.7.5)