Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 393.
-
και σε μένα μετα απο πολυ ώρα κολλημένο στο animation logo με γυρίζει στο twrp. πως να περάσω το restore mod στη συσκευή τώρα για να το κάνω εγκατασταση μεσω twrp? εχω κάνει backup απο twrp να κανω ένα restore απο εκεί θα ανοιξει? edit με επαναφορα απο twrp back up δεν αναγνωρίζει και εμενα το ID της συσκευής.
-
Παράθεση από UserXP: “Χθες το βράδυ έκανα αναβάθμιση από 8.7.5 σε 8.7.12 (αφαίρεσα πρώτα τον φάκελο firmware-update) και όλα πήγαν καλά. Το fastboot getvar anti επέστρεψε πάλι τιμή 3, άρα μια προσωρινή λύση (για το anti-rollback) είναι η διαγραφή του φακέλου firmware-update πριν από το update. Τα patches ενημερώθηκαν για την έκδοση 8.7.12. ” Θα μπορούσες να μας δώσεις καμία παραπάνω πληροφορία με την διαδικασία που ακολούθησες? θα με ενδιέφερε!Ευχαριστώ
-
Καλημέρα παιδιά, Είμαι στην 9.5.17 με ξεκλείδωτο bootloader root κλπ. Επειδή xiaomi χωρίς πειραματισμούς δεν μου κάθεται καλά σκέφτομαι να πάω να δοκιμάσω miui 10. no more υπομονή . τι λέτε? ποια έκδοση με anti-3 να δοκιμάσω ώστε να έχω και twrp k magisk? άν μπορούσε κάποιος να διαφωτίσει με κανα Link κ με τις 9.5.17 ώστε να επιστρέψω αν χρειαστέι!
-
@George Kaggelaris , @maikmaik τελικά με το viper4android είχα ενεργοποιημένο και τον ισοσταθμιστή της συσκευής γιαυτό δεν λειτουργούσε. Τα κατάφερα λοιπόν. Για την gcam δεν βρήκα καμία που να δουλέψει στο 100% κ απο ότι κατάλαβα έχουν θέματα ακόμα. κράτησα μια που δουλευει άψογα με το hdr+ στην πίσω κάμερα. Δοκίμασα και την κάμερα του OnePlus6, πολύ καλή (χωρίς hdr+) με πολλές δυνατότητες στις Manual ρυθμίσεις και σε αρχεία raw.
-
Παράθεση από makis1024: “Twrp twrp_whyred_3.2.1-2_miui-hellas Με τον δεύτερο τρόπο του οδηγού TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI Δεν αφήνεις να Μπουτάρει αλλά φλασάρεις κατευθείαν το MEGA Reboot μετά. Σε κάθε αναβάθμιση χάνεις μετά και SuperSu δηλαδή root και το twrp. ” @makis1024 το supersu δεν μου το κάνει εγκατάσταση μέσω απο το twrp βγάζει failure. γνωρίζεις τι μπορεί να φταίει?
-
Παιδιά καλημέρα, έχω ξεκλειδώσει bootloader κ θέλω να παρω root access με magisk ή με supersu για να μπορέσω να πειράξω λίγο τις τιμές απο το αρχείο mixer_paths_mtp.xml για να διορθώσω λίγο την ένταση στα ακουστικά. Τώρα η ερώτηση μου είναι καταρχάς ποια εκδοση twrp κ ποια magisk ή supersu να χρησιμοποίησω είμαι στην 9.5.17. Και επίσης κάνοντας την παραπάνω διαδικασία θα θεωρείται ότι είναι custom rom και δεν θα λαμβάνω πλέον ota updates? Ευχαριστώ
-
καλησπέρα στην κοινότητα, Παιδιά σήμερα επιτέλους μπορώ να ξεκλειδώσω μετά την αναμονή των 360ωρών. με τον έλεγχο για ARB επιστρέφει την τιμή 3. να ξεκλειδώσω και απλά να περιμένω να ξεκαθαρίσει το τοπίο με το ARB ή μπορώ να ξεκλειδώσω και αργότερα? Χάνεται το δικαίωμα ξεκλειδώματος που έχω τώρα? Βρίσκομαι στην 9.5.17. Ευχαριστώ