Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 363.
-
ξεκλειδωμα redmi 3 pro
Μήνυμακαλησπερα παιδια .... εχω στο micloud τις συσκευες μου μου RN3 PRO (2) τις οποιες εχω ξεκλειδωσει και ολα πηγαν ρολοι.... Θα παραλαβω αυτες τις μερες ενα redmi 3 pro μεταχειρο για την γυναικα μου αλλα ειναι με την μαμα ρομ και προφανως κλειδωμενο.... Ερωτηση ::: μπορω να το ξεκλειδωσω με τον δικο μου λογαριασμο χωρις να στειλω αιτημα στα κεντρικα?????? πως θα γινει αυτο????? Ευχαριστω πολυ.... =============== Ιαν 21st 2017, 8:06am =============== καλημερα..... μαλον κανεις δεν το εχει αντιμετωπι…
-
η απαντηση μου στο επισημο φορουμ...: 01:17, Jan-11-2017 | Edit | This post was edited by tolis35 at 01:22, Jan-11-2017 οταν ενωθουμε κανουμε τα αδυνατα δυνατα..... το ακουτε ολοι????????? despite all the problems when people combined they can do everything possible .....is that clear to all of you?????? congratulations Greece..... ενα μεγαλο μπραβο σε ολους!!!!!!!!!!!!
-
3ος και απο μενα σημερα,,,(tolis35)
-
ton ξαναριξα και εγω.... (tolis35)
-
τον εριξα και εγω σαν tolis35 ...Αντε και σε καλη μερια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
ετρεξα την εφαρμογη ξεκλειδωματος και αφου εκανε '' check account permisions '' με πηγε στην επομενη φαση που ειναι για να συνδεσω το κινητο για ξεκλειδωμα...... Να υποθεσω οτι δεν με εχει πεταξει εξω ακομα..... )))))))) παντως καλου κακου ξεκινησα παλι να συμετεχω στο ξενο φορουμ ...... μηπως και την γλυτωσω...))))))
-
Παράθεση από TOLIS38: “παιδια καλημερα .. Ερωτηση: ειμαι ακομα σε 6,9,22 πρπει να γινει hard reset για να περαστει η XTRV ή μονο clean τις μνημες????? ”
-
παιδια καλημερα .. Ερωτηση: ειμαι ακομα σε 6,9,22 πρπει να γινει hard reset για να περαστει η XTRV ή μονο clean τις μνημες?????
-
μεταφορα backup
Μήνυμααυτο σκεφτηκα και εγω... δεν μπορω να φτιαξω ενα backup χωρις αυτα αλλα μονο με ρυθμισεις, προγραμματα, επαφες, κλπκλπ???
-
μεταφορα backup
Μήνυμαπαιδια ερωτηση.. μπορω να μεταφερω ενα backup που εχει γινει με το twrp και εχει μπει στην καρτα μνημης σε ενα αλλο kenzo με την ιδια ρομ ετσι ωστε να μην ξαναστηνεται απο την αρχη?????
-
ΚΕΡΔΙΖΩ ΚΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΒΡΗΚΑ??????????????
-
Η Τελευταια σκηνη που εστιαζει στο ΑΡΩΜΑ εχει κατι να μας πει?????????? [Q&A] AROMA Installer - [Dev Move To Dev⦠| Android Development and Hacking
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
TOLIS38 - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμακαλημερα ... ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολα τα παιδια για την βοηθεια τους .... περασα και εγω την 6 αρα και ολα μια χαρα.... μια μονο μικρη βοηθεια σε κατι το οποιο δεν μπορω να βρω λση... εχω εναν φακελο στο pc μου με ολες τις φωτο που εχω τραβηξει και απο το RN3 αλλα καιαπο το MI3 . τον μεταφερω λοιπον στον καταλληλο φακελο του τηλεφωνου και αυτο δεν τις εφμανιζει κανονικα αλλα σαν μικρογραφια και πρεπει να συνδεθει με το micloud και να κατεβασει οοοοοολες τις φωτο.... ασε που κανει 2-3 μερες (δ…
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
TOLIS38 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚΑι πρεπει ν περασω πρωτα αυτη χωρις το dolby τελικα ή δεν εχει προβλημα ???? ευχαριστω για την ταχυτητα της απαντησης .!!!!
-
TOLIS38 - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαπαιδια καλημερα.... σημερα λεω να βαλω την 6,9,22, στο RN3 pro , καθαρη εγκατασταση .... μετα το περασμα τλικα χρειαζεται ξεκλειδωμα η συσκευη ή δεν χρειαζεται????? δηλαδη να μπω σε fastmode πειν ανοιξει το κινητο για να το ξεκλειδωσω ή δεν χρειαζεται??????? να πω οτι τωρα εχω την τελευταια dev 5 αρα ....
-
Παιδια σε MI3 μπορουμε να περασουμε την stable πανω απο την developer απλα σαν update??? βαριεμαι να ξαναστησω...και αν μετα ξαναθελησουμε να ξαναπερασουμε developer γινεται????
-
ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ
Μήνυμακαλησπερα. εχουμε RN3 με την τελευταια developer και το κουφο που κανει ειναι οτι μολις συγχρονισει με το mi cloud ΧΑΝΟΝΤΑΙ οι επαφες. κραταει μονο αυτες που ειναι στην σιμ. οσες φορες και αν το κανω κανει το ιδιο. το εκανε και με την προηγομενη ρομ και μαλιστα το τηλεφωνο ειναι απο hard reset και ΟΛΑ τα wipe ενεργα.